Защо не получавам харесвания в Tinder

• 33 542
  • 525
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Съжалявам за моето мнение непосредствено след друго мое (май е забранено във форума, ако е в кратки срокове), но са минали две седмици и вече не мога да редактирам горното, за да добавя този текст в него. Simple Smile Направо по темата.
 Някой знае ли дали се получават уведомления, ако профил, с когото си си писал в миналото, си е качил нови снимки? Питам, понеже вчера си сложих една снимка от лятото и само броени часове след това отново ме заговориха няколко моми, които бяха замлъкнали още преди 3-6 месеца. Grinning  Уж твърдят, че външният вид на мъжа за тях не бил важен, а виж какво нещо ставало от една снимка...
 А пък аз си мисля, че както за нас мъжете е важен женският вид донякъде, така същото важи и за жените. Естествено, едни държат повече на външност, други на нрав и обноски, а какво е съотношението между двете по важност, си зависи от всеки отделен човек, без оглед на пол. Simple Smile

# 106
  • Sunshine state
Важен е външният вид, разбира се, дори е много важен. Мен само характер няма как да ме привлече първоначално, особено пък в някакво си приложение. 👌🏻

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 13:45 от Pupitka

# 107
Пиронче,
Ако не са те ънмачнали - излиза уведомление, че си качил нова снимка.
И дори да не е заради външния вид - пак е възможно някоя да се присети за теб и за това пак да се пробва..Wink

# 108
  • Пловдив
Пиронче,
Ако не са те ънмачнали - излиза уведомление, че си качил нова снимка.
И дори да не е заради външния вид - пак е възможно някоя да се присети за теб и за това пак да се пробва..Wink
Да, не сме се отхаресвали взаимно и затова бяха в списъка ми през цялото време. Шест за един ден писаха отново, макар че мълчаха с месеци и по-скоро го свързвам с наличието на нова снимка.

# 109
Възможно е да са ти писали, защото са видели, че въобще шаваш. Аз поне поради тази причина съм писала, ако видя нова снимка.
Обаче - много уж изчезнали от кръга ми мъже са се сещали за мен и са излизали с оферти за кафета, когато кача нова атрактивна снимка. На всичките е било за последно. Не търпя курви.

# 110
  • Пловдив
На всяка от тях съм писал по някаква кратка закачка около месец-два след "изчезването" от тяхна страна и са знаели, че "шавам" (много ме усмихна с употребата на тази готина дума  Simple Smile). Уточнявам, че тогава не съм ги трил и съм им писал допълнително, защото ми е било интересно как ще реагират, ако ги подсетя. Продължили са да мълчат. Сега при справка виждам, че 5 от тези 6 жени навремето са замлъкнали след отказ от моя страна да отговоря на въпроса им какво работя; но и те са отказвали да отговорят на него. Simple Smile

# 111
Да ти е хрумвало, че биха могли през това време да са във връзка? Тогава спираш да гледаш Тиндъра..Wink
А ако не се получи - пак поглеждаш и тогава забелязваш някой, който преди това си пропуснал..)

# 112
  • Пловдив
Да ти е хрумвало, че биха могли през това време да са във връзка? Тогава спираш да гледаш Тиндъра..Wink
А ако не се получи - пак поглеждаш и тогава забелязваш някой, който преди това си пропуснал..)
Не го изключвам като възможност, но и не вярвам на толкова едновременни съвпадения. Simple Smile
 Ако жена счете като достатъчно основание веднъж да спре кореспонденция с мъж, само защото е отвърнал с усмивка, че предпочита да не казва на твърде ранен етап какво работи, едва ли тя ще му пише отново месеци по-късно, освен ако няма друга подбуда.
 Затова и се допитах по-горе до други хора с опит, дали се получават известия след качване на нови снимки. Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 15:51 от Счупено пиронче

# 113
Че защо да не пише пак след време?
Може да е решила, че като си отговорил с усмивка си бил нещо крив, зает и тн. Защо сега пък да не си в настроение?

# 114
  • Пловдив
Че защо да не пише пак след време?
Може да е решила, че като си отговорил с усмивка си бил нещо крив, зает и тн. Защо сега пък да не си в настроение?
Защото при мъжете настроянията не "работят" по този краен и променящ поведението начин, както е при жените. Simple Smile Освен това, мъжете свързват усмивката с учтивост, добро настроение, искреност, отзивчивост, а не търсят скрит подтекст от сорта на това, че събеседникът е крив, зает, не в настроение или нещо друго обратно на усмивка. Simple Smile
 Трябва да се отчете и фактът, че до онзи заветен въпрос е имало нормален и дълъг разговор на други теми, с което очевидно не съм показвал, че съм зает или не в настроение да общувам. При това, разговорите са започвани от мен, защото жените винаги мълчат и чакат да бъдат заговорени. Simple Smile
 Само няколко пъти съм получавал по едно стандартно "здр" или "здравей" (с малка буква и без удивителен знак отзад), на което като отговоря също със "Здравей!", следва прочитане (Tinder показва това), мълчание с дни и чакане, докато аз не измисля как да подхвана и да водя раазговора нататък. Simple Smile Разбира се, че има и различни други гледни точки, според човека. Това поне е от моя опит.

# 115
Удивителни ме отблъскват. Свикнала съм да ги виждам в писания, които предполагат много нездрава психика. Изключение правят, и то донякъде само, реплики/мнения в някакъв ироничен контекст. За мен е нормално да поздравя и след поздрава да следва точка или запетайка; в служебните ни имейли е именно така, но там и не забиваме на едното поздравяване. Поздрав с удивителна и нищо след него ми е много куку.

# 116
  • Пловдив
Удивителни ме отблъскват. Свикнала съм да ги виждам в писания, които предполагат много нездрава психика. Изключение правят, и то донякъде само, реплики/мнения в някакъв ироничен контекст. За мен е нормално да поздравя и след поздрава да следва точка или запетайка; в служебните ни имейли е именно така, но там и не забиваме на едното поздравяване. Поздрав с удивителна и нищо след него ми е много куку.

Не зная... Явно се касае за различни възприятия и търсене на скрити проблеми там, където ги няма. Аз свързвам писането според правилата на българския език като признак, че човек е грамотен. Simple Smile Освен това, след "Здравей!" понякога слагам усмивка (особено, ако и на мен ми е изпратена такава от жената), друг път не. Никога не бих свързал писането на удивителен знак там, където трябва да бъде, като признак на "нездрава психика".

Точка или запетая е погрешно да се пишат след поздрав (особено в официална кореспонденция), освен ако запетаята не е последвана от обръщение. След него също се пише удивителен знак. Не го пиша с цел да съм ти на контра, а само отбелязвам как е правилно установеният начин.

По принцип сякаш жените имат по-голямо основание да се съмняват в мъжа и ги разбирам донякъде, тъй като биват затрупвани от всевъзможни съобщения на най-различни мъже и им е втръснало от позьори и натегачи, които се опитват да въртят номера. Затова и от тази гледна точка бих могъл да те разбера, че се опитваш да отгатнеш дали зад някакви думи не се крие нещо различно. Аз поне съм буквалист и каквото отношение ми бъде показано, такова го разбирам. Същото важи и за думите.

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 18:43 от Счупено пиронче

# 117
Сега, аз съм го писала и на други места, но чатът не е официална кореспонденция, особено в сайтове за запознанства.
За мене е важно да не започва само с поздрав и да минава на стендбай режим аз да отговоря. Супер безсъдържателно е и прави отвратително впечатление за човек, който минава и пътьом решава да загуби малко от моето време.

# 118
Възможно е да са ти писали, защото са видели, че въобще шаваш. Аз поне поради тази причина съм писала, ако видя нова снимка.
Обаче - много уж изчезнали от кръга ми мъже са се сещали за мен и са излизали с оферти за кафета, когато кача нова атрактивна снимка. На всичките е било за последно. Не търпя курви.
Защо качваш атрактивна снимка и излизаш с тях, след като единствената ти цел е да не повториш? 😁
На мен ми се губи логиката.

(От др. ти мнение)Защо от години си губиш времето в сайтовете за запознанства, след като все си недоволна от мъжете там (и като цяло)?

Защо в другата тема твърдеше, че нямаш дузина ухажори и не си пеперудка, след като се занимаваш и редовно излизаш с някакви случайни?

# 119
  • Пловдив
Сега, аз съм го писала и на други места, но чатът не е официална кореспонденция, особено в сайтове за запознанства.
За мене е важно да не започва само с поздрав и да минава на стендбай режим аз да отговоря. Супер безсъдържателно е и прави отвратително впечатление за човек, който минава и пътьом решава да загуби малко от моето време.

Да, де, но нека да съдим безпристрастно и за двата пола. Ако аз подема разговор със "Здравей!", отсреща също ми пишат същото. И чакат аз да водя разговора. Ако на мен ми пишат "здравей" и аз отвърна със същото, те замъкват и отново чакат аз да водя разговора. И в двата случая жените чакат мъжът да действа. Много рядко ми се е случвало жена да поема разговора или да ме пита за нещо относно мен самия, което да е различно от това дали имам кола, жилище и какво работя. Simple Smile От друга страна, от личния ми опит съм установил, че повечето от въпросните жени сякаш "убиват" разговора, няма инициатива от тях и предпочитат да отговарят само с лакочно "Да" и "Не". И това е знак за мен, че явно са заети и с нещо друго. Повечето мъже са наясно, че жените пишат успоредно с двама или няколко мъже и това е една от причините. И жени неведнъж са ми го казвали (тези, които не са се бояли да са искрени).

Общи условия

Активация на акаунт