Защо не получавам харесвания в Tinder

• 33 616
  • 525
  •   1
Отговори
# 120
Повечето жени също са наясно, че докато тя пише с двама, той пише на 5 и ги върти, защото поне 4 от тях не му отговарят или го пращат веднага по дяволите. Същото прави и петата, но след 10 мин разговор.
Когато подемаш разговор, трябва да имаш ясна идея каква му е темата. Защото, да ти кажа, не виждам никаква тема в :
-Здравей!
-Здравей!
-Как си?
-Отлично, благодаря. Ти?
-И аз така. Какво си правиш?

Това не е разговор, а времегубка за несериозници с акъл под въпрос.

Братане, пак ти се разработи въображението.
Скрит текст:
Защо качваш атрактивна снимка и излизаш с тях, след като единствената ти цел е да не повториш? 😁
Атрактивната ми снимка е доволна физиономия и пипната визия от събитие. Оправи си понятията.

(От др. ти мнение)Защо от години си губиш времето в сайтовете за запознанства, след като все си недоволна от мъжете там (и като цяло)?
Фейсбук не беше сайт за запознанства, по принцип. Оправи си понятията.

Защо в другата тема твърдеше, че нямаш дузина ухажори и не си пеперудка, след като се занимаваш и редовно излизаш с някакви случайни?
'Ухажор' и 'човек, с когото излизам', са две различни неща откак има междуполово общуване - милЯрд години. Оправи си понятията.

# 121
С мнението на Гал съм напълно съгласна.
Общи и напълно безсмислени разговори изобщо не ги отразявам.
Ако не можеш да ми приковеш вниманието в първите 3 изречения - ще са ти напразно усилията..))

# 122
  • Пловдив
Повечето жени също са наясно, че докато тя пише с двама, той пише на 5 и ги върти, защото поне 4 от тях не му отговарят или го пращат веднага по дяволите. Същото прави и петата, но след 10 мин разговор.
Когато подемаш разговор, трябва да имаш ясна идея каква му е темата. Защото, да ти кажа, не виждам никаква тема в :
-Здравей!
-Здравей!
-Как си?
-Отлично, благодаря. Ти?
-И аз така. Какво си правиш?

Това не е разговор, а времегубка за несериозници с акъл под въпрос.
Ако ще се почувстваш по-добре, не мисля да се впускам в спорове с теб, предвид тона ти. Simple Smile Дори и един довод не изтъкна, с който да защитиш становището си, но приеми, че си права. Аз ще се усмихна. Simple Smile

Това за въртенето на много женски профили ме развесели искрено. Simple Smile Не съди за мъжете като цяло, уповавайки се на опита си (и този на други жени) с най-долнокачествената част от мъжете.

Съгласен съм, че типът разговори, които ти даде за пример, са безмислени и си личи веднага що за ограничен човек пише отсреща. Стига да не подминеш факта, че моят пример касаеше още първата дума "Здравей". Simple Smile Много жени са по-склонни да мълчат с дни, отколкото да започнат разговор или да го продължат след поздрава, непременно чакайки мъжът да го стори пръв.

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 19:14 от Счупено пиронче

# 123
Гал,

1 в. Снимката ясно, ама защо пропусна втората част на въпроса?

2 в. Беше писала, че си обиколола от Тиндър до Гепиме (🤮). Не говорим за Фейсбук.

3 в. Не съм чак толкова наясно с личния ти живот, така че може би имаш право. Но не си искала - не си превърнала компаньоните в ухажори. Нали така? 🙃

Пиронче, ако следиш публикациите на Гал, ще се досетиш какви хора са й таргета, без да коментирам повече.

# 124
Пиронче, както ти съдиш от личния си опит, така и аз. Това са ми доводите. Много ти личи, че никак не ги харесваш, но това не е мой проблем.

Братане, писах, че никога не съм имала Тиндър и мисля, че с това напълно се изчерпва отговорът ми. Все пак, отново да напомня как ти беше нещастен и оплют рогоносец и не искаше връзка, докато не хвана богата западнячка, така че много лесно ще се досети човек защо не отговарям на абсолютно всичко, което роди въображението ти.

И двамата перфектно сумирате какво се предлага по сайтовете, дори да е по правописната норма. Проблемът вече обаче не е нивото в сайтовете за запознанства, а че налазихте и всичко останало. В ютюб могат ли да се пращат съобщения? Много се надявам, че не, че само там ми остана някак чистичко.

# 125
  • Пловдив
Пиронче, както ти съдиш от личния си опит, така и аз. Това са ми доводите. Много ти личи, че никак не ги харесваш, но това не е мой проблем.

Братане, писах, че никога не съм имала Тиндър и мисля, че с това напълно се изчерпва отговорът ми. Все пак, отново да напомня как ти беше нещастен и оплют рогоносец и не искаше връзка, докато не хвана богата западнячка, така че много лесно ще се досети човек защо не отговарям на абсолютно всичко, което роди въображението ти.

И двамата перфектно сумирате какво се предлага по сайтовете, дори да е по правописната норма. Проблемът вече обаче не е нивото в сайтовете за запознанства, а че налазихте и всичко останало. В ютюб могат ли да се пращат съобщения? Много се надявам, че не, че само там ми остана някак чистичко.
Ти отново правиш грешката да отричаш фактите и да си създаваш прибързани заключения за други хора (дори и за тук пишещите).

Твоето оправдание (да, оправдание, а не довод) защо жените повсеместно си пишат успоредно с по няколко мъже се гради на... това, че някои от свалячите също пишели успоредно на различни жени. Това ли е доводът ти? Освен това, ти сама си призна в дадения от теб пример (с което съм съгласен), че 4 от 5-те мъже, с които жената пише, не достигат до второ писмо или след 10-тата минута тя спира да общува с тях. Обаче тънко подминаваш факта, че тези жени всъщност успоредно пишат с по няколко мъже дълготрайно (часове, дни, седмици, месеци дори), като съществеменно използват от глупави по-глупави оправдания защо се бавят при отговорите или защо отговарят лаконично само с нещо много кратко и "чупещо" разговора: "Трябва да готвя", "Трябва да излизам", "Заета съм и не мога да съм пред екрана", "Уморена съм, ще лягам" и т.н.. Е, и в същото време продължават дълго време да са в Tinder или някоя страница за запознанства (дори виждам потвърждения как четат мои писма, изпратени по-късно, когато уж би трябвало да са отдавна заспали или заети с нещо, което не им дава възможност да са пред екрана).

Също и съм пробвал немалко жени с подправен мъжки профил със снимка на нацепен батка. Ти да видиш тогава как същите тези "заети" жени без време се счупват да пишат сладки приказки на онзи батко. Simple Smile Че и дори като е с грубо отношение към тях и бърза да иска снимки, те с готовност пращат; някои дори и сами предлагат да изпращат снимки. И често по без сутиен и в леглото. Тези захаросани оправдания съм ги чел твърде много и почти никога не отразяват истината. Иначе в профилите си същите жени пишат как търсят сериозни отношения, как мразят батки с мускули, татуировки, обезкосмени и т.н. Но от точно такава мъжка снимка им потичат соковете и се съдират да пишат сами и да се самопредлагат, дори и да е само за веднъж през кревата... Simple Smile

п.п.: Имаш пълното право да ме нагрубиш колко лош съм, задето съм си бил направил и подправен профил със снимка на сокопотичащ батка. Само ще ти напомня, че този профил е бил създаден като следствие от причината - жени, които лъжат и мажат. И точно такъв профил категорично изобличава лъжите им.

# 126
Гал, защо винаги ми напомняш този труден момент от живота ми, когато се обърна с въпрос към теб 😣😁 Това ми напомня за вица за Волгата и що биете негрите.

Не знам откъде дойде и това със западнячката - получава едни добри пари, но не значи, че е с висок стандарт или богата, щом може да си плаща сметките без чужда помощ (и не мрънка за което).

Виж сега - тези плужеци са едни 5% от мъжете, които висят по цял ден във всички сайтове и спамят на жените глупости. Ние също страдаме от тях - вече е признак на безкрайна тъпотия да започнеш заговор със здравей или привет. Дори и не бих си правил труда. Сигурно и в ютуб тормозят жените. Няма оправия, не правят нищо незаконно, но нанасят такъв социален демидж, че затрудняват контакта между нормалните и адекватни хора.😔

# 127
Пиронче, пак изместваш темата. Предполагаемото поведение на жените не го оправдавам, а го отричам. Ти правиш фалшиви профили, после си качваш снимки съгласно личното си разбиране за привличане на другия пол (накратко решил си, че щом търсиш яки мацки, значи жените търсят яки пичове - често срещана заблуда при момченцата), в резултат някаква непредставителна бройка кифли са се вързали. Много странен начин да създаваш представителна извадка, че и изводи да извеждаш (повторението е умишлено). Дори не е някакъв житейски опит, просто си правиш майтап и губиш времето на хората.
Аз, от друга страна, се старая да преценявам дали даден човек (мъж, жена) ще подобри някак настроението или емоционалното ми състояние, или пък може да обогати общата ми култура, или зарадва с шантава тема - и ако отговорът е 'не' - не следва нищо. 'Ама можело да има нещо...' - ама мен не ме интересува. Нещото, дето го има, се показва веднага, иначе по подразбиране няма нищо.
Онлайн съм от 14годишна, това са 18 години - и няма нито един път, когато съм решила да дам шанс и наистина да съм открила евентуалното нещо. Винаги е загуба на време.

Подскачането ти е смешно, защото сам пишеш, че търпиш неуспехи в този Тиндър, обаче някак все жените са ти виновни - или не ти обръщат внимание, или обръщат, но на грешните неща (като атрактивна снимка), или - супер обидно - си пишат не само с теб (ама всичките 6 ли, които са те потърсили заради новата ти снимка, си пишат с по няколко други?).

# 128
  • Пловдив
Пиронче, пак изместваш темата. Предполагаемото поведение на жените не го оправдавам, а го отричам. Ти правиш фалшиви профили, после си качваш снимки съгласно личното си разбиране за привличане на другия пол (накратко решил си, че щом търсиш яки мацки, значи жените търсят яки пичове - често срещана заблуда при момченцата), в резултат някаква непредставителна бройка кифли са се вързали. Много странен начин да създаваш представителна извадка, че и изводи да извеждаш (повторението е умишлено). Дори не е някакъв житейски опит, просто си правиш майтап и губиш времето на хората.
Аз, от друга страна, се старая да преценявам дали даден човек (мъж, жена) ще подобри някак настроението или емоционалното ми състояние, или пък може да обогати общата ми култура, или зарадва с шантава тема - и ако отговорът е 'не' - не следва нищо. 'Ама можело да има нещо...' - ама мен не ме интересува. Нещото, дето го има, се показва веднага, иначе по подразбиране няма нищо.
Онлайн съм от 14годишна, това са 18 години - и няма нито един път, когато съм решила да дам шанс и наистина да съм открила евентуалното нещо. Винаги е загуба на време.

Подскачането ти е смешно, защото сам пишеш, че търпиш неуспехи в този Тиндър, обаче някак все жените са ти виновни - или не ти обръщат внимание, или обръщат, но на грешните неща (като атрактивна снимка), или - супер обидно - си пишат не само с теб (ама всичките 6 ли, които са те потърсили заради новата ти снимка, си пишат с по няколко други?).
Отново си много далече от правилната посока, в опитите си да си съставяш мнение за мен. Не ти е за пръв път, но няма и да те спирам да продължаваш все в този дух. Simple Smile Забавно е!

Грешиш съшо и за това, че въпросните жени, които са били хващани в крачка с лъжите си (и именно заради тях като следствие е бил създаден профила с батката - отново ти напомням), са били "кифли". Под достойнството ми е да заговарям подобни жени. Напротив, водя се изначално от профила - текст, понякога и снимка. 9 от 10 жени, които съм заговарял, не са имало профилна снимка и не съм бързал да им искам такава, защото предпочитам да градя мнението си въз основа на протеклия разговор. По общуването лесно и бързо се разбира кой дейстително е сериозен и кой само отбива номера с обичайните раздумки, които и ти беше дала като пример по-горе. Половината ми срещи с такива жени са били, без до последния момент да зная как изглежда жената. Идвали са и нормални жени, и големи красавици, и дебеланки по 130 кг; също и някакви ученички на по 16, представящи се за около 25-30 годишни в профилите си; както и една поне 45-годишна, също лъжеща, че е около 30-те (това във времената, когато аз бях 20 и няколко годишен). А за някои от тези, които са ми изпращали снимки, се оказа, че умишлено са подбирали техни снимки от младостта, преди пораженията на годините и килограмите в настоящия момент.

Ще ти издам една малка тайна. Най-силно ме привличат жени, които имат излъчване на съпруги! Естествено, не правя грешката да придавам черти от нрава на човек по външния му вид. Затова и съм радетел на стойностното общуване.

Не зная и защо считаш за "неуспех" това, че рано-рано си е проличавало, когато лъжеща или несериозна жена се е издавала като незаслужаваща доверие. Това е дори радващо за мен, защото ме отървава от подобни особи и не си губя времето излишно с тях. Simple Smile Искам ли такава жена в обкръжението си? Не! Е, тогава всичко е чудесно! Simple Smile Пак търсиш къде да ме зачепкаш, а не се усещаш, че всъщност може да разсъждавам по начин, различен от твоя или от този, който ти очакваш от някакви мъже, които са изграждали личния ти опит преди това. Защо е това твое непременно търсене на нещо съмнително у друг човек (в случая аз)? Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 14:22 от Счупено пиронче

# 129
На всяка от тях съм писал по някаква кратка закачка около месец-два след "изчезването" от тяхна страна и са знаели, че "шавам" (много ме усмихна с употребата на тази готина дума  Simple Smile). Уточнявам, че тогава не съм ги трил и съм им писал допълнително, защото ми е било интересно как ще реагират, ако ги подсетя. Продължили са да мълчат. Сега при справка виждам, че 5 от тези 6 жени навремето са замлъкнали след отказ от моя страна да отговоря на въпроса им какво работя; но и те са отказвали да отговорят на него. Simple Smile

Значи ти не отговаряш на техните въпроси, но се чудиш че и те правят същото, или че след такъв игнир изчезват. Аз бих направила същото като тях. Общи приказки, закачки и някакви надигравания са тотална загуба на време и интерес. Всичко е много по-лесно и бързо, когато човек е открит отначало.
А стратегийката с фалшивите профили и снимки са абсолютна глупост. Няма значение как реагират на тях, предполагам и ти пишеш по-бързо на тези, които са хубави по общоприетите стандарти. Или задълбаваш в дълбокомислен разговор първо с някоя сто кила мома с крив нос, която е много забавна в чата?

# 130
  • Пловдив
На всяка от тях съм писал по някаква кратка закачка около месец-два след "изчезването" от тяхна страна и са знаели, че "шавам" (много ме усмихна с употребата на тази готина дума  Simple Smile). Уточнявам, че тогава не съм ги трил и съм им писал допълнително, защото ми е било интересно как ще реагират, ако ги подсетя. Продължили са да мълчат. Сега при справка виждам, че 5 от тези 6 жени навремето са замлъкнали след отказ от моя страна да отговоря на въпроса им какво работя; но и те са отказвали да отговорят на него. Simple Smile

Значи ти не отговаряш на техните въпроси, но се чудиш че и те правят същото, или че след такъв игнир изчезват. Аз бих направила същото като тях. Общи приказки и закачки и някакви надигравания са тотална загуба на време и интерес. Всичко е много по-лесно и бързо, когато човек е открит отначало.
А стратегийката с фалшивите профили и снимки са абсолютна глупост. Няма значение как реагират на тях, предполагам и ти пишеш по-бързо на тези, които са хубави по общоприетите стандарти.
Не, допускаш погрешни неща. Simple Smile Отговарял съм на всичките въпроси, защото съм безкрайно открит човек; като единствено на искане на подробности за професията ми съм отговарял, че предпочитам това да се случи на по-късен етап от опознаването.

"Стратегията" (твоя дума) с неистинския профил я прилагах преди години, когато имах съмнения, че някоя жена лъже и маже. И много пъти тяхното изобличаване ми е спестявало общуване с незаслужаващи времето ми жени.

Сега дори не ми се налага да използвам изобличаване, защото казвам още отначало, че нямам шофьорска книжка и те сами бягат с 200 в обратната посока. Grinning

А аз на кого пиша, съм отбелязал в по-горното ми мнение. Повечето нямат снимки и аз много рядко искам някоя - задължително след дълго общуване, ако жената ми е направила силно впечаление с начина си на разсъждение. Потвърждавам единствено предположението ти, че привлекателният външен вид е... привлекателен, но и не е нещото, което ще ме накара да пиша, ако профилът е празен или издава мисленето на простовата личност. Simple Smile

# 131
Сигурно звуча като Сирената, обаче за да питат за такива битовизми, значи не си им предизвикал интереса и/или не знаят за какво да говорят с теб, но чувстват нужда да кажат нещо там. Всъщност това е едно и също - не представляваш нещо, което си струва усилията. Но това не е поради предполагаемите причини за търсене на спонсор или престиж. Демек, не е баш да са виновни другите за неуспеха ти.
И реално няма значение мъж или жена задава въпроса. 90% от мъжете са ме питали с какво се занимавам в рамките на 5 реплики (всяка от по 2 думи, и вкл. поздрава). Буквално за да се намират на приказка, пък дано се случи някой по-благодатен и перспективен въпрос. Много интересно, направо не знам откъде да започна.
Разбира се, не е удобно да признае човек, че не го бива много в тая работа.
П. П. Като видя думата опознаване в сайт за контакти и запознанства, настръхвам. Игнор, блок и чао.

# 132
  • Пловдив
Сигурно звуча като Сирената, обаче за да питат за такива битовизми, значи не си им предизвикал интереса и/или не знаят за какво да говорят с теб, но чувстват нужда да кажат бещо там. Всъщност това е едно и също - не представляваш нещо, което си струва усилията. Но това не е поради предполагаемите причини за търсене на спонсор или престиж. Демек, не е баш да са виновни другите за неуспеха ти.
И реално няма значение мъж или жена задава въпроса. 90% от мъжете са ме питали с какво се занимавам в рамките на 5 реплики (всяка от по 2 думи, и вкл. поздрава). Буквално за да се намират на приказка, пък дано се случи някой по-благодатен и перспективен въпрос. Много интересно, направо не знам откъде да започна.
Разбира се, не е удобно да признае човек, че не го бива много в тая работа.
Аз пък съм забелязвал, че жените питат за работата основно в два случая (и го твърдя, защото тези жени са питали мен, а не теб):
а) Още в рамките на първите реплики, понякога и първото изречение (както и ти спомена);
б) Когато след продължително писане (понякога и с дни) вече са установили, че им покривам някакви очаквания като общуване и разбирания за живота.

Отново залиташ към така любимата ти думичка "неуспех" и все повече ме караш да се усмихвам при мисълта колко погрешно може да мисли човек. Simple Smile Обаче ти си знай, че си права и не обръщай внимание, че те опровергавам.

# 133
Питам, понеже вчера си сложих една снимка от лятото и само броени часове след това отново ме заговориха няколко моми, които бяха замлъкнали още преди 3-6 месеца. Grinning  Уж твърдят, че външният вид на мъжа за тях не бил важен, а виж какво нещо ставало от една снимка...

Лъжат, има голямо значение

ПС - добавих снимка, чакам да ми пишат Sweat Smile

Затова и се допитах по-горе до други хора с опит, дали се получават известия след качване на нови снимки. Simple Smile

не получавам известия, но има един таб Feed, където се вижда коя е качила снимка

Само няколко пъти съм получавал по едно стандартно "здр" или "здравей" (с малка буква и без удивителен знак отзад), на което като отговоря също със "Здравей!", следва прочитане (Tinder показва това),

тиндър не показва дали съобщението е прочетено, само че е изпратено

От друга страна, от личния ми опит съм установил, че повечето от въпросните жени сякаш "убиват" разговора, няма инициатива от тях и предпочитат да отговарят само с лакочно "Да" и "Не". И това е знак за мен, че явно са заети и с нещо друго.

случвало ми се е, липса на интерес е и не може да се поправи

# 134
  • Пловдив
Скрит текст:
Питам, понеже вчера си сложих една снимка от лятото и само броени часове след това отново ме заговориха няколко моми, които бяха замлъкнали още преди 3-6 месеца. Grinning  Уж твърдят, че външният вид на мъжа за тях не бил важен, а виж какво нещо ставало от една снимка...

Лъжат, има голямо значение

ПС - добавих снимка, чакам да ми пишат Sweat Smile

Затова и се допитах по-горе до други хора с опит, дали се получават известия след качване на нови снимки. Simple Smile

не получавам известия, но има един таб Feed, където се вижда коя е качила снимка

Само няколко пъти съм получавал по едно стандартно "здр" или "здравей" (с малка буква и без удивителен знак отзад), на което като отговоря също със "Здравей!", следва прочитане (Tinder показва това),

тиндър не показва дали съобщението е прочетено, само че е изпратено

От друга страна, от личния ми опит съм установил, че повечето от въпросните жени сякаш "убиват" разговора, няма инициатива от тях и предпочитат да отговарят само с лакочно "Да" и "Не". И това е знак за мен, че явно са заети и с нещо друго.

случвало ми се е, липса на интерес е и не може да се поправи
За Tinder съм сигурен, че има(ше) потвърждение за прочитане, тъй като съм го виждал с очите си преди месеци. Сега не съм забелязвал дали е така. Не зная дали не се дължи и на факта, че след създаване на нов профил Tinder дават 1 месец безплатно "отключени" функции, които по принцип са платени.

А при снимките е готино това, че ако сложиш една по-кофти, изведнъж тези, които до вчера са те харесвали и сте си общували, изведнъж като по чудо зачезват нанякъде. Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 17:48 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт