1 юли -ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО (продължение 2)

• 18 333
  • 384
  •   1
Отговори
# 165
Клео,проблема е, че не разполагаме все още с нужното мнозинство за евентуални решителни действия,/боже наистина взех да се изживявам като Троцки!!!мъжа ми така ме нарича напоследък!/Не знаем какво ще ни се наложи нито какви протести ще крепим...така,че мнозинството не ни познава нито знае и за истината ни нехае!!!
Аз съм шашната от факта колко много са българските майки,колко малко от тях се отзовават на практика и колко незапознати са със същината на собственот си нещастие и възмущение!Значи идеята е освен педагогична и профилактична!
Не ни знаят в общ,преносен,практичен,непрактичен и конретен случай.Както има нужда от висене по медиите така има нужда от публикации и разни форми на протест,пасивни,агресивни,арт,концерти,благотворителни,милосърдни изяви,подкрепа на друга кауза,ревюта,филми ...всичко към което успеем да прилепим името си/как е друг въпрос/
А политици и законотворци всеизвестно е ,че нямат за къде да бързат, НИЕ имаме!Нашите деца растат като гъби...

# 166

Според мен не трябва да гледаме т.нар. специализирани предавания, а тези с висок рейтинг - това ни трябва!
А според мен и 2-те Peace

# 167
Момичета напускам ви.  Cry
Много ми е мъчно, че няма да имам компютър, ще гледам ако малчо ми позволи да прескачам до някой клуб, ама той е такъв бяс, че едва ли ще седи мирен и кротък докато ви чета.  Thinking  Пожелавам ви ползотворна работа и много весели и щастливи моменти с хлапетата.
Ако пускате анкета с предложените за логото варианти аз съм за това на адара  Peace 
Весело и щастливо лято и ще чакам с нетърпение да се докопам до някой компютър. Успех на всички   bouquet   bouquet   bouquet

# 168
Adara,изпратих ти го на пощата.Thank you!

# 169
Деби,"майко Кураж" весело почерняване на крайбрежието,поздрави на морето и от мен!
Жалко, че нямаш време да оцениш и таланта ми на график-дизайнер, както оцени таланта ми да пиша,/макар че с тая позиция на неусигурена/ скоро ще бъде лукс всяко занимание с изкуство!Както е лукс да имаш деца!/освен ако Господ не ти ги прати.../

# 170
Клео,ако бебчо го боли ще екрив по принцип цялата нощ!Аз оправях проблема с Раnadol1,2-лъжички.Освен Calgel има още едно кремче,малко по-силно,Dentinox-Дентинокс,много ефикасно,но не повече от три пъти дневно защото в него се съдържа известен процент лидокаин.А Panadola  класическо болкоуспокоително!Дано му отмине, горкото!

# 171
Ето една идея за знака:
http://www.extremus.info/images/lo_m.jpg
Сестра ми каза, че имала и още една, ама не знае дали ще има време да я доразвие.
Чакаме още предложения.

adara   страхотно е логото, браво на сестра ти, от всички предложения досега това ми направи най-силно впечатление, направо ме разнежи.

animimi писмото е много силно и показва решителност и устременост които много ми харесаха. И още нещо от известно време все се каня да ти напиша, че много ти се радвам че впрегна енергията си за креативни неща, много си добра и когато се заяждаш, но като съпричастен на каузата човек те харесвам много повече  Wink
mishlentze ха честито ти дипломиране, давай сега за трето  Mr. Green

Shocked #Crazy Shocked Айде сега пък трето, те ти булка Спасовден Crazy

Телевизията е 7 дни.

Момичета, говорих с адвокатката, тя каза, че само текущите въпроси се решават от управителния съвет, а всичко важно се решава от членовете. Така че според мен не стои въпроса кой точно да е в управителния съвет и ще пиша минимум хора в него. Само тези ,които са заявили твърдо, че искат да са в него. Председателя с избира ежегодно и то може да е всеки член, не само от УС.

Това е от мен, отивам при Мръцков.  bouquet

# 172
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
http://snimka.bg/album.php?album_id=47542
Има парола: bg-majki

Това са знаците от анимими, понеже съм голям "разбирач" от компИУтри и не можах да измисля друго, качих картинките в снимка бг в личен албум. Ако се намери някой по-късно да подсказва ще ги пусна и като хората.

Браво анимими, вижда се, че бая си се потрудила!  bouquet

# 173
Момичета БРАВО! Писмото е много силно, насълзиха ми се очите, като четях последните редове, дано и с ония там горе стане така.
А за знаците да си призная и този на Адара и на Анимими са страхотни - Вие сте много талантливи момичета.   bouquet

# 174
Adara,мила на BGfoto-то няма нищо.
Ти нали не се засягаш,щото само обяснявам каква е процедурата и какво не съм направила.Бая  чак не съм се трудила ,но все пак 5г.гимназия,6-академия/нямаше още компютри всичко се правеше на ръка/и 15г.работа като график-дизайнер все нещо трябва да излезе.Казвам,че сериозната работа изисква повече време.Не се засягай, видях знаците на сестра ти не са лоши,но може още малко да ги помисли/знака е графичен като петно, а надписите на абревиатурата бледнеят спрямо петното,да ги види като баланс освен ако ще залага само на знака,но видях,че не е това идеята и.Иначе интересно е подвела стилизацията на майка с дете и видях,че се е пробвала и буква да изведе от там/
Имах още варианти,но няма смисъл ще станат разсейващи вниманието.

# 175
И аз също търпя критика даже знам какво ще ми каже професора ми ако ги види,но бебо работи по клавиатурата с мене така, че за сега толкоз,вообще не ми разрешава да припаря!
Мерси за комплиментите момичета, макар и аз да търпя още доразработка!

# 176
Анимими, страхотни са знаците!  bouquet
Обаче нали запазеното ни име е "Настоящи и бъдещи майки"? Без "български"...

# 177
Момичета, работете с НБМ, нали уточнихме НБМ, а не НББМ !
Прекрасни са Анимими !
Направо ме разконцентрирахте ! Всеки ден по-хубави неща правите !

# 178
Момичета да ви кажа и аз разбилам туй онуй от компютри но амнини е супер.Кефят ме знаците.Браво. Peace smile3501 smile3501 newsm10  love001

# 179
Абе, объркала съм, ама няма проблем! Ако го изберете може да се променя както решите...

Общи условия

Активация на акаунт