Request (питанка, молба) за песнички и mp3-ки - продължението

• 43 362
  • 863
  •   1
Отговори
# 255
  • ГО
Извинявам се ако е искана вече песента,ама нямам много време да ровя и да видя.
Търся новата(ако все още е нова)на Графа.Една такава бърза и много свежа.Имаше нещо от рода на -Когато мисля за теб...
Абе бърза и готина песничка.

# 256
  • София
Търся от много време тази песен: Миг от вечност на Тодор Върбанов.

Точно най-отгоре на тази страница има линк:

# 257
# 258
# 259
# 260
Здравейте.За първи път отварям темата и много се накефих.Ако може и аз да си поръчам някоя песничка много ще ме зарадвате.Те всъщност са много де ама ще гледам да съкратя.1.Контрол-Най щастливия ден 2.Слави Трифонов-Цвете мое 3.Мenowar-The Crown and the Ring 4.Chris de Burg... newsm78 е не мога да се сетя имам 3 любими негови песни ама....това е за сега.Мнооого поздрави и целувки за хубавата тема  bouquet

# 261
А да знаете сайт от който мога безплатно да изтегля нови поп фолк песни ?

# 262
а аз да помоля за студ на малина
много благодарско предварително

# 263
# 264
Скорпионче Страхотна си,нямам думи.Малките заспаха и вече нямам търпение утре да си ги пусна. nuts От кога ги търся тези песни не е истина.Хиляди благодарности   bouquet

# 265
Поредното почти неизпълнимо запитване....Но знам,че тук има добри феи като Скорпиончето и останалите, които изпълняват дори и невероятни желания!!! Затова,момичета търси се едно парче от началото или средата на 80-те години. Диско такове едно в него се пее "Аф - ри - ка, таааа-таа- та- та- та- та" и нищо повече не се сещам от текста Sad Crazy Не знам защо бяхме решили,че може би е на Аманда Лиър, но...не открих в дискографията й парче с такова заглавие, а това определено е най-повтаряната дума в песента през цялото време...Знам,че почти нищо не ви давам като подсказка, но...пее жена с доста нисък глас и това е...старо, популярно преди 20 години парче...тия около 70 и малко нагоре набор, ще се сетят сигурна съм....Помоооооооощ!!! Praynig Praynig Praynig

# 266
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Kremi (двойна доза)  дали не е това  newsm78
http://ripdvs.data.bg/top%201000%20songs%20of%20the%20last%2030% … /0595%20-%20Rose%

# 267
Тук има доста стари и не толкова стари готини парчета
http://store3.data.bg/ripdvs/top%201000%20songs%20of%20the%20last%2030%20years/

# 268

Не знам дали е това, Дейзи, защото не се отваря Cry

# 269
И при мен нестава, свалила съм всички останали песни без тази.
Съжалявам, че не можах да помогна  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт