Request (питанка, молба) за песнички и mp3-ки - продължението

• 42 064
  • 863
  •   1
Отговори
# 765
Април засега толкова
http://www.teddymusic.com/start.php

# 766
Благодаря scorpionche , достатъчно ми е за да се наслушам yes

# 767
Иха - малко повече от 2 се оказаха... Embarassed Много ти благодаря отново! Heart Eyes

Извинявам се, че пак се включвам - но от този сайт нищо не мога да сваля.. Има ли някаква алтернатива?  Praynig

# 768
# 769

Благодаря  Heart Eyes - отивам да се боря Wink.

# 770
Имам една молба, дето чак на мен ми се струва сложна за изпълнение, но пък вие сте вълшебници, знам ли, може да се сетите за какво ви говоря.  Grinning

Имаше преди време една група, мисля италианска- Пух. И те имаха една песен- много известна, много хубава, която ако не се лъжа печели Сан Ремо. Но може и да се лъжа. Ако на някой му изниква нещо в главата от това обяснение, да свирка Flutter

# 771
# 772

Скорпионче, съкровище си! Heart Eyes
Пуснах си я на мах и се размазах Mr. Green
Връща ме сигурно 15г. назад, благодаря ти!  bouquet

# 773
от няколко часа ровя тук и си свалям-няма такова блаженство  bouquet  bouquet  bouquet
а всъщност влязох в темата с една молба-може ли някой да ми намери от къде да дръпна някои от тези  http://www.simoncooper.com/music.php   особено ме интересуват nature sounds(може и от други автори)
благодаря ви предварително  bouquet

# 774
Една молбичка доста сложна за изпълнение ....търся концертния албум на Скорпионс от 1985 г състоял се в Калифорния.

# 775
# 776
# 777
мерси  Heart Eyes... не знаех че това е концерта ... дадоха ми да го търся под друго име  Crazy

# 778
  • Paris
Моля ви за песента "Да протегнем на някой ръка", сещате ли се? Дето се пее много ли струва това, да протегнем на някой ръка!

# 779
Аз съм пас

Общи условия

Активация на акаунт