Има ли вечна любов

• 7 929
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ромео и Жулиета са се обичали една седмица.
Преди това Ромео си е падал по друга.

Аз, да си кажа, въпреки циничните ми изказвания, съм много романтична душа и май вечно ще го обичам мойто говедо.

# 46
Аз май изобщо вече не вярвам в любовта.

# 47
Турските сериали трябва да се забранят със закон Simple Smile

# 48
  • На Марс

Грешка има Simple Smile

Скрит текст:

# 49
  • Far away from here...
Аз май изобщо вече не вярвам в любовта.

И аз  Simple Smile .

# 50
Знам, че има вечни интереси. В моя приятелски кръг всички с "единствената", "голямата", "незаменимата" любов се изпоразделиха, някои много грозно, даже.
Сещам се за 1-2 истински любови - към храна и парите.

# 51
  • София

Вярвате ли,че има любов до живот? В днешно време има масово разведени двойки и винаги съм се чудила защо Господ ни кара да се влюбваме в грешните хора,за да открием правилните , вярно ли е изобщо това нещо?За мен е напълно безсмислено да сменям партньори за да открия най-накрая точния, предпочитам да стоя сама и да имам една единствена любов за цял живот

Отговорът на твоя въпрос е много прост: не Господ те кара да се влюбваш, а твоите собствени хормони, изработени от собственото ти тяло.
Има случаи, в които първите се оказват наистина правилните, завинаги, но... това са по-скоро изключения, много, много рядко срещани. Ако разчиташ или се надяваш да си такова... е много по-вероятно да се озовеш сама "завинаги", отколкото с верния - от първия път. Ако през цялото време се страхуваш и колебаеш, чудиш дали е правилният... по всяка вероятност просто ще го подминеш.

# 52
Отговарям кратко и ясно:
Любовта към дете е вечна, а тази към мъж пак, но не към един и същ мъж. 🤪

# 53
По първи въпрос е вече Любов има ли изобщо , а за вечна да не говорим. Много сериали гледате.

# 54
  • някъде в орбита...
Любов до живот има. Вечна такава има ли, ще каже който е безсмъртен.
Никой не те кара да се влюбваш в когото и да е. Но зависи изцяло от теб дали ще се оставиш да те водят хормоните, или мозъка, когато избираш партньор.
Ако смяташ да стоиш сама до като откриеш единствената си (истинска?!?) любов, то подготви се да се разочароваш.

# 55
  • Linz
Вечна, т.е. до края на живота ли? Има, що да няма. Особено ако не е започнала в младежките години. Хората се събираме по двойки защото така се учим един от друг. Предаде ли се урока, отношенията се изчерпват. Иначе съвсем вечна е само божествената/безусловната любов, ама ти май не питаш за нея.

# 56
Няма вечни неща Simple Smile

# 57
  • София
Освен данъците Simple Smile

По темата: зависи на колко години се съберат вечно влюбените. Ако се намерят на 55 и живеят до 75, що да няма.

# 58
Да, несподелената...
Сега, сериозно. Има различни етапи от живота, различни хора около нас. Някои оставят спомен завинаги. Сигурно могат да се обичат вечно деца или родители, братя, сестри (в зависимост от случая). Нямам деца, нито съм привързана към роднкни за да сравнявам чувства.
Мисля, че в темата става въпрос за двойки, т.н. романтична любов. Тя е до време, със сигурност, тъй като е свързана със сексуалното привличане. Поне никой за 30 и кусур години не ми е доказал противното. Има едно чувство, което не изчезва. Имах много дълга връзка с човек, с който се разделихме рязко и грозно. Беше ми опротивял физически, бяхме си като дружки само, но въпреки че от години не съм го виждала/чувала (а и не искам особено) почти всеки ден се сещам за него и то не с лошо. Не мисля че съм била влюбена някога в него, просто това чувство на взаимност и близост с друго същество не избледнява лесно. Колкото и грозно да звучи на някои, почти е същото и с котарака ми, който почина миналата година. Имам друга котка, но пак за него се сещам. И за едно куче. И за един временен много добър любовник... Подобни мисли.
Сигурно някой това разбира под "вечна любов", друг си мисли за Дисни филмчета. А може би аз съм психопат, че не усещам така нещата, кой знае...

# 59
  • Sofia
Не вярвам, че любовта може да бъде вечна. Аз поне не познавам някой, на когото да му се е случило. Нито го намирам за нужно. Нито виждам нещо лошо в смяната на партньора. Единствената драма е когато единият още обича, а другият вече не.

Общи условия

Активация на акаунт