През юли ДЕКЕМВРИЙЧЕТА се обаждат с ритничета!

• 20 208
  • 279
  •   1
Отговори
# 135
Мила ГланГ,
именно на тези, коти осме над 30 г. винаги излиза някакъв по-голям риск, отколкото е нормалното, но ето че моято докторка каза че именно този риск е в границите на допустимия. Ти все още нямаш 35 така че може и да не те карат да правиш амнио - особено като знаят че си рискова бременност. Е, ако все пак те посъветват - значи наистина така е по-добре. Не зная доколко си вярваща в Бог или друга сила - ако е така - помоли се да е да е с теб и да направи най-доброто за теб и бебчето. Можеш да си вземеш книга на Флорънс Сковъл Шин - Играта на живота и как да я играем и Силата на изречената дума, както и някоя от книгите на Луиз Хей - много помагат за положителна настройка и прочие. Не зная защо но нямам лошо усещане за теб. Е, ако не си вярваща и не си падаш по такива книги - тогава наблегни на рационалното мислене, напредъка на медицината и как психологията е доказала, че с притеснение можеш само да си навредиш. Моя съвет е да отидеш на фетална морфология (ако не си ходила вече, разбира се) напр. при Мазнейкова и да се посъветваш и с нея за теб, след като ти направи ехографа. Тя именно оглежда и за Даун и за спина бифиса. А и в крайна сметка можеш да откажеш да си направиш амнио - но тогава си обещай че няма да се притесняваш като безумна до края на бременността. Пращам ти от цяло сърце моето разумно спокойствие  Hug  Hug  Hug

# 136
Ох и аз се изкушавам да покажа коремче, за да ми кажете какво ще е, ама не смея, че ако вземете и ми кажете не това което искам  Laughing.

Иначе моя мъж вчера ми каза, че вече имал име за момиче, но нямало да ми го каже докато не родя, за да може като закъсам за име да се съглася с него  Mr. Green

# 137
Ами, добре, няма сделка -- пардон, няма среща!  Laughing
Но за уикенда, вижте се, бе, организирайте се...ще ми е интересно да видя след това постингите ви (току-виж сте се променили, а?  Laughing)

pontes, ще си призная - и на мен ми каза докторката, миналата седмица, че категорично имало пишле..., а аз бях убедена, че ще е момиченце...ето, признах си. Но тази седмица, вчера де, когато и таткото беше с мен, а тя рече "Какви дъъълги крака! Таткото висок ли е, а, добре!", та не можа да му види пишлето. Кой знае, може да е било секрет от някаква жлеза там, имало такива случаи и тогава се бъркат момиче с момче. На една приятелка, която забременя и роди в Япония (!!!) до преди да роди й казваха, че ще е момиче! А роди момче... Joy

Иначе и на мен ми каза докрката, че това за коремите било бабини девитини, на които не трябва да се осланяме. То и на мен коремчето ми се издува само около пъпчето и малко отгоре, под гърдите.

За име, аз като lia25, харесвам Кристиян, хем по Коледа ако се роди, ще си е с името. Но може да поискат да е на свекър ми Георги. То няма лошо, ама на мен Кристиян повече ми харесва. А ако е момиче, категорично ще е на майка ми, Елисавета. Много заслужило име!

# 138
  • Vaudreuil Canada
А в официалната листовка, която раздават на единственото място в София, където се прави БХС пише под 0,5%...е, аз не мога да си представя как може да не е вярно!
Мила аз видях цифра, а не процент и тя изглеждаше така - 1 от 150 бременности при амнио завършват с аборт - на мен ми звучи много реалистично за 150-тата бременна така че много ще се замисля дали да направя амнио - естествено на първо място от значение са резултатите и препоръката на докторката ми, но си ме е страх. Дано не се налага да мисля по темата по-задълбочено.

# 139
  • София
pontes, ще си призная - и на мен ми каза докторката, миналата седмица, че категорично имало пишле..., а аз бях убедена, че ще е момиченце...ето, признах си. Но тази седмица, вчера де, когато и таткото беше с мен, а тя рече "Какви дъъълги крака! Таткото висок ли е, а, добре!", та не можа да му види пишлето. Кой знае, може да е било секрет от някаква жлеза там, имало такива случаи и тогава се бъркат момиче с момче. На една приятелка, която забременя и роди в Япония (!!!) до преди да роди й казваха, че ще е момиче! А роди момче... Joy

Иначе и на мен ми каза докрката, че това за коремите било бабини девитини, на които не трябва да се осланяме. То и на мен коремчето ми се издува само около пъпчето и малко отгоре, под гърдите.

За име, аз като lia25, харесвам Кристиян, хем по Коледа ако се роди, ще си е с името. Но може да поискат да е на свекър ми Георги. То няма лошо, ама на мен Кристиян повече ми харесва. А ако е момиче, категорично ще е на майка ми, Елисавета. Много заслужило име!

Хо хооо, ще си признаеш  smile3525 Имах предчуствие, че ще си мъжка майка Simple Smile
Аз си имам друго име декемврийско, не Кристиан  Mr. Green

# 140
  • София
Мъжа ми е Християн, не върви бебето да е Кристиян...ще настане обърквация  Joy.

# 141
Glan G гледай по-спокойно на нещата от притеснение ще си докараш само проблеми, сега имаш нужда от спокойствие и почивка и всичко ще е наред. Аз лично ще ти стискам палци и дано  всичко да свърши щастливо.
newsm10

За срещата, аз можех да дойда, нищо че Арена не ми е най-удобното място, но явно среща няма.

Ние още не сме мисли ли за имена, но според мен  е рано за това, та аз още не съм го усетила да рита.
 Има време за всичко.

# 142
Честно да ви кажа не знам защо така сте се ошашкали с този БХС. Аз въобще не го мисля. Не знам, може аз да не съм анред...знам ли.

Peace ...... и на мен не ми пука  Simple Smile

Бебо вчера поизмъчи док, 30 минути се взира милия, за да види пола....ама онова...не...инато от сега (като родителите си)......не си отвори крачката нито за секунда. Аз обаче знам, че ще е момиче, такова ми е предчувствието от самото начало  Wink

Нашето второ име ще е Кристиан/а, но това само ако се роди на 24,25,26.....иначе ще си останем с Александра/Александра.

Вече наистина заприличах на кюфте, подуха ми се и краката, вчера пробвах 2 часа дрехи, които наистина ми харесаха, но съм толкова подута.......нищо не ми стои добре, накрая ревнах и теглих една майна на всичко. Вече няма да си търся дрехи, някой чувал ще ми свърши работа Mr. Green

# 143
  • София
Сутринта си записах час за прегед и БХС другия петък. дано се иди пол, че моето първо инатче чак в 23 седмица благоволи да си разтвори краката, да се види пол. На предния преглед пак беше със скръстени крака, док. каза, че ако ги отвори ще види пола, нищо че беше 13 седмица, ама НЕ. И моите деца са инати...какво да се прави. #Cussing out

# 144
Навършвам 36 а не 35 за жалост, освен това имам едно мъртво раждане( бебето ми почина в 38 г.с. по неизяснени причини) тъй че си влизам в графата с голям риск при всички случаи, Затова се тревожа толкова, и много си искаме пак бебенце - обожаваме си ги.
Исках само да изясня - не ми отговаряйте да не разводняваме нещата.
Шрю я да не плачеш Какво е това чувал!? Ако искаш да знаеш на мен палатка ми трябва! А пък аз се радвам- и мъжът ми също! Каза че имало повече за обичане!!! Сам изяви желание да раждаме заедно. Ако знаеш как ми се радва на корема и му говори...Така че никакви плачове повече чу ли!
Като си дойдеш ако всичко е наред ще се видим и да доведеш и мъжа си да му се покажа. Но дотогава може и по панаирите да ме показват вече!

# 145
Лиа,    вече сме трички с това чудно мъжко именце. Аз само дето се чудя дали да е с Х или К. Сара, аз съм много чепата по въпроса и смятам, че двамата родители трябва да се съгласят на име, а не това да им се налага. не можах да изчета всичко, но искам да кажа на новодошлите Привет, ставаме повечко - ихууу  bowuu

# 146
Шрю я да не плачеш Какво е това чувал!? Ако искаш да знаеш на мен палатка ми трябва! А пък аз се радвам- и мъжът ми също! Каза че имало повече за обичане!!! Сам изяви желание да раждаме заедно. Ако знаеш как ми се радва на корема и му говори...Така че никакви плачове повече чу ли!
Като си дойдеш ако всичко е наред ще се видим и да доведеш и мъжа си да му се покажа. Но дотогава може и по панаирите да ме показват вече!

Бе то и моя все ми казва, че съм най-красивата и секси бременна на о-ва, ама кой му вярва.... Ние също си говорим, слушаме заедно музика, галим се, до сега не е пропускал нито една консултация и ще раждаме заедно Simple Smile

Лекаря вчера ми каза, че е невъзможно да усетя бебчо до 18-а седмица  newsm78 А аз си мислех, че нещо ме гъделичка и почуква отвътре.....дали всичко това е било плод на фантазията ми  Thinking

# 147
  • София
Здравейте декемврийки. Аз съм с 1 месец по-голяма от вас, т.е. от ноемврийския отбор, но от време на време влизам и при вас. Надявам се не се сърдите Peace Искам да кажа на всички мами, че бебоците почват да се усещат истински с леки ритничета наистина около 18 г. с., но поне при мен от средата на 15 г.с. започнах да усещам бълбукания в коремчето и леки почуквания като при  shrew така че това наистина са бебчетата.
Ами това е от мен.
Леко бременеене на всички от нас двамата и по-малко лоши емоции и притеснения.  bouquet

# 148
  • sofia
добро утро на мамчетата и на техните бебонки!
  аз станах в 6 часа и тъй като татито не ми се връзва на акъла да стане да си говороим, пак съм сама както през целия ден и като си помисля че той спи чак до 12... Tired и ние с моя бебин пихме мляко и ядохме сладкиш, което знам колко е забранено,ама... tongue кантара вече  е + 3, обаче то по-добре няма да става май...и сега новината   coolcool - снощи усетих бебо - около 5 минути си говорихме Grinning беше ми много странно като четях че има нещо като почукване, но си беше точно така и после като леко бълбукане и пърхане....ох,много беше хубаво   newsm68

е, това исках да ви кажа рано-рано Laughing

# 149
Ей мамчета аз се побърквам от работа и немога да в Crazyи насмогна!много благодаря за хубавите думи и въпреки че едва успявам да пиша тук никога няма да ви изоставя!Относно  снимките:тази прекрасна градина е на баба ми и е само малка част от красотите,за снимка на'' дините'' ми нямам нишо против,но да не се уплашите утре обявявам конкурс:НАЙ-ГОЛЕМИТЕ  МЛЕКОЦЕНТРАЛИ!!! smile3532Ей,колко ми е забавно стед вас,само тук успявам истински да се отпусна и да си почина!Да ви кажа мамчета на мен още не са ми правили тройния кръвен и незная този моя ДОК,кога ще се сети,ама и аз си трайкам де,че ме е страх Mr. Green!а ПОНТЕС,да ти кажа,че ти си слабичка като клечица сравнение с мен и изглеждаш като фотомодел и като гледам повечето снимки на коремчета почти всички мами са с безупречни мерки,а на мен също ми викат КЮФтенце,вече се търкаляш,СЛАДКА ПОНИЧКА<и все такива,ама моите роднини са свикнали винаги да ме гледат слаба,защото съм дългогодишна спортистка и сега им прави много огромно впвчатление размера ми отпред!!!а ма вече си Whistlingи не ми пука!А да ви питам нещо сериозно,дали на някое мамче му изтръпват ръцете докато спи,защото тази нощ,почти неспах и то без да ги затискам,много ми е неприятно!!! Sick #CrazyХайде ще ви пиша пак като съм почивка от тази омразна ми вече работа! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт