Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са причините за болките и контракциите по време на бременност?
Какви са препоръките за облекчаване на запека по време на бременност?
Какви са препоръките за прием на витамини и минерали по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са причините за болките и контракциите по време на бременност?
Болките и контракциите по време на бременност са често срещани и нормални. Те могат да се дължат на различни фактори, като например чувствителност на матката, стягане на корема и промени в тялото. Магнезиевите таблетки се препоръчват за облекчаване на контракциите, но трябва да се консултирате с лекар за правилното им приложение.
-
Какви са препоръките за облекчаване на запека по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на витамини и минерали по време на бременност?
Приемът на витамини и минерали по време на бременност е от съществено значение за здравето както на майката, така и на бебето. Обикновено се препоръчва приемът на фолиевата киселина, желязото, калция и магнезия. Важно е обаче да се консултирате с лекар за подходящите дози и видове витамини и минерали въз основа на вашите индивидуални нужди.
-
Какви изследвания и процедури се препоръчват по време на бременност?
-
Какви са резултатите от скрининга за биохимичен хамелеон, как се изчаква и как се получават резултатите от БХС?

Имах предчуствие, че ще си мъжка майка 

...... и на мен не ми пука 
А аз си мислех, че нещо ме гъделичка и почуква отвътре.....дали всичко това е било плод на фантазията ми
и ние с моя бебин пихме мляко и ядохме сладкиш, което знам колко е забранено,ама...
кантара вече е + 3, обаче то по-добре няма да става май...и сега новината
- снощи усетих бебо - около 5 минути си говорихме
беше ми много странно като четях че има нещо като почукване, но си беше точно така и после като леко бълбукане и пърхане....ох,много беше хубаво 
и насмогна!много благодаря за хубавите думи и въпреки че едва успявам да пиша тук никога няма да ви изоставя!Относно снимките:тази прекрасна градина е на баба ми и е само малка част от красотите,за снимка на'' дините'' ми нямам нишо против,но да не се уплашите утре обявявам конкурс:НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МЛЕКОЦЕНТРАЛИ!!!
Ей,колко ми е забавно стед вас,само тук успявам истински да се отпусна и да си почина!Да ви кажа мамчета на мен още не са ми правили тройния кръвен и незная този моя ДОК,кога ще се сети,ама и аз си трайкам де,че ме е страх
и не ми пука!А да ви питам нещо сериозно,дали на някое мамче му изтръпват ръцете докато спи,защото тази нощ,почти неспах и то без да ги затискам,много ми е неприятно!!!
Хайде ще ви пиша пак като съм почивка от тази омразна ми вече работа!