През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! Тема 2

• 23 095
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Намерих дискусията, може да прочетеш, продължава и на другата страница:
https://bg-mam.ma/p/1100354/38489193

От мнение на съфорумка, която цитира сайта на Пренатест:
Цитат
Ето защо, освен кръвна проба от майката, за това изследване са необходими данни от предварителен ултразвуков преглед, за който условието е  да бъде извършен до 2 дни преди вземането на пробата."

# 106
Бобси, наистина и аз ще питам как успя да си запазиш час за д-р Чавеева. Аз звънях да запазя час за нея за БХС и ФМ на 11.04 и ми казаха, че няма никакъв шанс преди 25.05, което за мен е мнооогоо късно, разбира се. В крайна сметка си записах час при д-р Искилиева (не знам дали е добра) за 01.05, като доста подробно разпитах и ми казаха (понеже часът ми е за 09:30), да отида на 30.04 да ми вземат кръв в тяхната лаборатория (не в Майчин дом - изрично попитах), за да може да имам готови резултати като отида на 01.05 на прегледа. Simple Smile
Ами първо пробвах в Марковс, но там имаше неяснота относно предпразничните дни, после звъннах в Щерев и веднага ми дадоха час. Но може би съм го направила по-рано от теб и затова. Но и твоят вариант е добър, това беше следващата ми опция Simple Smile. А ти ще ходиш ли предварително в Майчин дом за БХС? Да не би да трябва, а нещо аз да не съм разбрала. Освен пак да звънна да питам...

# 107
Аз ще се опитам за втората ФМ, ако дай боже, добутаме дотам, да си запиша час при д-р Чавеева, но ми се струва мисия невъзможна.

# 108
Явно във всички градове е трудна работа ... при нас най-добрият записва само в петък като първо записват хората на място и опашките се вият до .... утре пращам мъжа ми рано рано .😂 А и плюс това не можеш да се запишеш за седмица или две напред .

# 109
Бобси, наистина и аз ще питам как успя да си запазиш час за д-р Чавеева. Аз звънях да запазя час за нея за БХС и ФМ на 11.04 и ми казаха, че няма никакъв шанс преди 25.05, което за мен е мнооогоо късно, разбира се. В крайна сметка си записах час при д-р Искилиева (не знам дали е добра) за 01.05, като доста подробно разпитах и ми казаха (понеже часът ми е за 09:30), да отида на 30.04 да ми вземат кръв в тяхната лаборатория (не в Майчин дом - изрично попитах), за да може да имам готови резултати като отида на 01.05 на прегледа. Simple Smile
Ами първо пробвах в Марковс, но там имаше неяснота относно предпразничните дни, после звъннах в Щерев и веднага ми дадоха час. Но може би съм го направила по-рано от теб и затова. Но и твоят вариант е добър, това беше следващата ми опция Simple Smile. А ти ще ходиш ли предварително в Майчин дом за БХС? Да не би да трябва, а нещо аз да не съм разбрала. Освен пак да звънна да питам...
И д-р Искилиева е добра, не се притеснявай Simple Smile моят първи преглед беше в началото на март и още тогава ме записаха при д-р Чавеева за края на април. Аз много се надявам тя да ме прегледа, защото знам, че е много заета с операции и усложнения и често отсъства от кабинета и преглежда друг вместо нея.

# 110
Здравейте момичета,аз да дам отчет.Едните изследвания излязаха и като цяло са ок,като изключим,че имам кетони в урината.А другите утре или в понеделник.Става въпрос ,че 3 дена преди да забременея бях под карантина за варицела.Ако някой се е сблъскал с подобен нека сподели нмение.Гинекола се притеснява ,че органите на бебока може и да увредени.

# 111
Радинка, дано всичко е наред при вас! Стискам палци. Аз си мисля, че ще е наред бебока, все пак органите му тогава все още дори не са били започнали да се формират... Според мен де. Успех!!! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 112
Радинка, сякаш звучи обнадеждаващо. Не е ли добре да се повтори след време изследването, въпреки че то си е минало достатъчно време откак си забременяла? Ти ФМ май не си минавала. Не е ли малко несериозно да се повдигат такива опасения без да е минал този преглед и без някакви изследвания и доказателства? Да се повторя пак, потърсете и друго мнение...

А кетоните в урината могат да се появят при влизане в състояние на кетоза - когато въглехидратите са намалени на минимум или ако си гладувала напоследък.

# 113
Миличка, Радинка, дано всичко е наред!

По въпроса за Чавеева, просто звъннах доста по-рано, сигурно още преди да чуя сърчицето.
Но ето не било сигурно дали някой друг няма да преглежда вместо нея, така че - каквото дойде. Дано само бебенцето да е наред.
Странно, не изпитвам никакво любопитство относно пола.

# 114
Аз също не тръпна да науча пола Smile E, искам момиченце, но както и преди сме си писали, да са живи и здрави, пък каквото се падне. Но научаването на пола ще е полезно, защото изборът на име при нас ще е сложен, та ще почнем поне да го мислим отрано Grinning

Ох, как са ви коремите? Моят имам чувството, че щръкна, а се надявах да ми проличи колкото се може по-късно.

Памперсче ми се губи напоследък

# 115
Черен шоколад, като цяло си гладувам не от финансова гледна точка, а защота съм на строга диета.Имам ИР и след като ми спряха лекарствата,ми забраниха доста неща.Хляб,ориз,картофи и никакво сладко.Та като цяло ям но чесно да си кажа все изпитвъм вълчи глад. И вместо да хапна 2 филиики ям ябълка,а как не ги обичам....Но в името на бебо ще го устискам.

# 116
Моят е мъничък , обаче момичета само при мен ли се бели от едната страна кожата ... хем не расте бързо , поне видимо за мен . Но от дясно се бели ли бели , мажа я и пак . 😬

# 117
Мамчета,не знам за Вас,но съм в 11гс и това ужасно гадене не намалява,камоли да има намерение да спира..Имам непрестанен кисел вкус в устата +гаденето вечер...Имате ли този проблем все още?

# 118
Моето гадене от 2-3 дни като че ли понамаля, чак не смея да се похваля. Днес ще пробвам да вечерям салата, че с това тесто...Rolling Eyes
За корема, ако не съм ходила до тоалетна и съм пила много вода, имам едно шкембенце като на преяла, иначе сутрин си ставам с плоско коремче. Но знам, че при всеки е различно.

# 119
Ясно, значи кетоните в урината са от това, ниски са ти въглехидратите и си влязла в кетоза.

Гадене все ще няма при мен и силно се надявам да не се и появява. Че като ви слушам, изтръпвам

Аз се мажа чат-пат, дано не ми се нацепи кожата. Майка ми е родила две деца и нямаи помен от стрии... А едва ли по онова време се е мазала с нещо.

Някой по-назад спомена какаово масло, мисля да пробвам с него. Надявам се, че ще попие бързо

Общи условия

Активация на акаунт