През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! Тема 2

• 23 130
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • Наблизо
Иаз съм херпясала,хремава и просто красива.Взимам хомеопатия,от друго ме е страх.
За параноите дори дума няма да отварям - и аз съм другат седмица на фетална,не съм ходила от 2 месеца на гинеколог и нямам никаква представа дали бебето се развива.Старая се да си мисля за ежедневието и да гоня кофти мислите.

# 211
Лили, по-добре съм сякаш, ама и аз в отбора на параноиците Smile Чудя се къде и как да се запиша за преглед само... А бях в сряда, и след това в събота, когато ходихме до спешния кабинет. Но ми е притеснено покрай тия болки в корема. Чакам да стане 01.05, че тогава е феталната морфология и нямам търпение вече. Всеки ден си влизам в календара да проверя в коя седмица и ден съм, сякаш така ще дръпне рязко напред Grin Днес показва 11 г.с и 3 дена Joy Вече няколко пъти, ама така и не помръдва

ха-ха Явно не съм сама ..моя показва 11 г.с. и 4 дни. Grinning
Относно херпесите си купих днес Фенивир, защото ако не ги мажа с нещо, ставам като извънземно в устата Grinning

# 212
Ще питам на прегледа днес за херпесите...
Лошото е, че аз го и разчесах хубавичко сутринта, преди да разбера, че е херпес...

Иначе явно сме си се събрали отбор параноички..... А предния път си казах, че видя ли, че му тупка сърчицето, ще съм спокойна... Да бе! Бях спокойна седмица след прегледа... И после наново с глупостите.... Не знам до кога ще е така.... Май до края.....
А доктора искаше чак май месец да ме вика на преглед... Нямал никакви притеснения за развитието.... Ама аз се запънах.... Той може да няма, ама аз си имам...

Шоколадче, радвам се, че си по-добре! Hug

# 213
Четейки написаното от теб , все едно слушам себе си, което всъщност ме успокоява, че не съм сама... хаха Всеки ден задавам глупави въпроси на мъжа ми от сорта на : "Ами сега дали се развива?";"Дали му е наред всико?"..той ми отговаря: ако до 9-я месец ще си така, няма да издържиш психически Grinning

# 214
Абе, момичета, взех да си мисля, че оттук нататък май няма спокойствие.

Първо се почва с "Ох, дали съм в овулация?", после с: "Дали съм забременяла?", броиш дни, чакаш, пък тестове, пък бледи чертички, пък пускаш ЧХГ, пък после дали се е удвоило, тъкмо видиш, че расте добре и пак почваш да се чудиш дали нараства. Хайде пак ново боцкане, ново чакане на резултат, рефрешване и треперене. Облекчение. После те гложди дали не е кухо яйце, извънматочна бременност... Отидеш на преглед, всичко е наред, вижда се плоден сак. Отново облекчение. Да, ама не, държи те само ден-два. После почват притесненията дали ще се чуе сърчице. Чуеш го и ти олекне...ден-два. След това отново треперене до следващия преглед. Пък следват БХС и ФМ. След това следващи прегледи и следващи ФМ. Пък после как са тоновете, околоплодните води, плацентата, шийката на матката... Всичко това гарнирано с някое друго разболяване и неразположение, ама стискаш зъби, караш на бабини илачи и хомеопатия и се чудиш за най-дребното дали няма да навреди.

И тъкмо избуташ да родиш... Ама правилно ли го държа, да не му стане нещо на вратлето, как да го изкъпя, ще успее ли да засуче, ще имам ли достатъчно кърма, ваксини, рев, къса ти се сърцето, колики, зъбчета, температура, кашлица, сополи.

Та, Лили, какво си беше обещала? Joy

# 215
Шоколадче, пропусна нещо... Дали ще успея да го родя, как ще излезе от там, дали всичко ще мине добре, дали ням нещо да св случи по време на раждането.....

Сигурна съм, че като се роди, живот и здраве, няма да мога да спя първите дни да го гледам дали всичко му е наред...

Абе, не е лесно да си майка.... Блазе им на мъжете, честно казано... Моя ми де чуди на акъла..

# 216
Оуу, да. Изпуснала съм цяла една глава от книгата с притесненията Joy Която даже хич не е за подценяване Grinning

# 217
Аз от вчеря чета за упойката и секциото 😂 так не ми се иска ама ... имам малко проблем с очите и ако се наложи .. Казаха ,че има време .. то си има , ама на страха очите 😂😂...

# 218
Аз от вчеря чета за упойката и секциото 😂 так не ми се иска ама ... имам малко проблем с очите и ако се наложи .. Казаха ,че има време .. то си има , ама на страха очите 😂😂...

И аз съм така. Имам проблеми с очите и аз, ама се надявам, че няма да е предпоставка за секцио. Иначе четох вече и аз доста теми и за двата начина на раждане... Определено предпочитам естественото, макар да умирам от страх от сега... Пък като наближи момента, не знам. Grinning

# 219
Вървиме еднакви...аз съм 11г.с и 4 дни и с херпеси Grinning + подут клепач на едното око, който още се чудя дали да ходя на очен..не става по зле, но и не минава. На нищо не приличам вече, а мъжа само ходи по мен и ми казва колко съм красива Joy ентусиаст. Аз за херпеса пия Rus toxicodendron 15ch на Боарон от край време, защото често ми излизат.

# 220
Мен естественото не ме плаши (поне за сега ) 😬😱. Но секциото ... и най-вече епидуралната упойка . Такива ужаси съм чела , че сега всичко ми излиза в главата 😂 . Бебчетата да са живи и здрави пък ще излязат по единият или другият начин , че нямам търпение да го гушкам вече 💛💛💛

А момичета и аз съм обрината по корема имам , по лицето , по гърдите Sad много е неприятно .

# 221
Хич и не чета нищо за раждането, не мисля и да го правя Grinning Обаче мноооого ми се иска да родя естествено, но силно се притеснявам, че секциото е по-удобно за лекарите... Могат да си го планират, идват, вършат работа и заминават. А естественото раждане, кой знае кога ще тръгне, колко време ще се проточи и като им писне в един момент, ще кажат: или секцио, или има риск за бебето. От такова естество са моите страхове. Другото все ще мине, колко жени са раждали по този начин...

# 222
  • Наблизо
При нас пък секцио само при сериозни мед причини.Аз засега нямам проблеми и си мисля и аз естествено,нищо че ще пукна от болка сигурно..но пък това да мога да стана почти веднага и като цяло възтановяването ми да е бързо ( дай боже) ми е много примамливо.

# 223
Сега сме с нисък имунитет, та от там всички тея херпеси и настинки. Херпеса си има една 14-дневна фаза, през която минава(освен, ако не го разчоплиш). Аз ползвам лепенки за херпес - поддържат го чист и сух и така минава с минимален дискомфорт. Мазилата не ми помагат, а бабините деветини го възпаляват, та още като ученичка се отказах и от двете.

За гаденето - много ми е трудно да го опиша, а и не знам дали при останалите е същото, предвид че моето е диагноза.

Шоколадче, никакъв покой вече. Тея бременлийските кахъри нищо не са пред проблемите покрай децата после. 😂 Ако в градовете ви правят курс за оказване на първа помощ и за кърмене - задължително ги посетете.

Раждането колкото и да го мислите, няма как да се предвиди какво ще е. То не е само болка, а съвкупност от хормони и механизми. За мен, например, бъбречните кризи, които съм правила, са много по-тежки и болезнени от раждането ми.

# 224
  • Наблизо
Аз ще ходя,при нас акушерките се занимават с това.Диане,упражнения,дори леко психолог го раздават.Гинеколозите са по медицинската част - здрава,права,резултати ок,бебето е добре, довиждане.

Общи условия

Активация на акаунт