През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! Тема 2

• 23 056
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Едната ми гинеколожка каза, че мога да го спра в 12 г.с, а на последния преглед в сряда ми казаха постепенно. И така мисля да го спирам лека-полека. Дуфастона го спрях на своя глава, пак така постепенно и не го приемам вече от две седмици. Бебчо си беше добре. Гледаха го и на ФМ, и на прегледа в сряда.

# 631
Ами то витамините за бременни си се пият до края на бременността.

# 632
Здравейте на всички. Вие боядисвате ли си косата, защото изчетох доста противоречиви статии-за и против. Аз съм в 11 г. с. и се колебая за боята още.

# 633
Аз се боядисвам, но с безамонячна..и аз много изчетох. Попитам моя гинеколог и той каза, че с безамонячна може....

# 634
Loana87 и аз съм купила без амонячна, растителна и чака в шкафа😊

# 635
Здравейте на всички. Вие боядисвате ли си косата, защото изчетох доста противоречиви статии-за и против. Аз съм в 11 г. с. и се колебая за боята още.

О, боядисвам се и никога не съм спирала. Не мисля, че е проблем.

# 636
Аз съм с балеаж , реших че до края ще изчакам и няма да го оправям . Поне на този вид прическа не й пречи. Много се колебаех за лака , повечето момичета казаха , че си правят гел лак .. но самата аз го свалих . Изчетох неприятни неща , та сама за себе си реших без боя и без лак Simple Smile

# 637
Утрогестана в 12 г. с. го намалих от 2х1 на 1х1, а в 13 г. с. го спрях. Вече 2 седмици, да чукна на дърво, нямам проблеми.
Все още пия фолиева киселина обаче, тъй като от опаковката ми остана доста, а не ми се изхвърля.
Витамини се отказах да пия. Ще гледам да ям повече плодове и зеленчуци, мляко, сирене... Че с месото сме скарани нещо.

А за боядисването - миналата седмица се боядисах за пръв път,, откакто съм бременна. С безамонячна боя. Не мисля, че е проблем.

# 638
  • Наблизо
Не съм се боядисвала още,а имам нужда.И пърхут имам,много кофти ми е косата.
И все още ми се гади,в 4 тия месец Sad

# 639
Няма никакъв проблем с боядисването Simple Smile

# 640
Не съм се боядисвала още,а имам нужда.И пърхут имам,много кофти ми е косата.
И все още ми се гади,в 4 тия месец Sad

За пърхута може да ползваш Низорал. Изрично питах и може да се ползва от бременни.

# 641
Аз специално за боядисването (понеже съм червенокоса и си представете на какво приличам с кестенявите корени) досега съм питала и трите гинеколога, при които съм ходила и всички ме гледаха много странно като питах. Малко с насмешка ми отговориха, че освен ако не е някаква нетествана още, няма проблем Grinning Иначе аз пиех само фолева киселина и Прегнакеър, но след кръвните изследвания ми спряха и двете. Малко ми беше високо желязото, иначе всичко друго в норма.

# 642
Още един въпрос- схвана ми се леко дясната плешка... Масажирам се с вазглавницата за Шиатсу масажи, но се чудя мога ли да се намажа с нещо самият мускул да се отпусне малко 🤔 Дори с малко ракия дали може да се намаже самото място?
За боядисването- и аз съм с балеаж и даже мисля да ходя скоро- до сега никога не съм се пазила, както и с маникюра 😉✌🏻

# 643
Момичета пиете ли пробиотици ? И какви ? А сменяли ли сте интимният ди гел след като разбрахте за бебчо? Какъв ползвате ?

Не вземам пробиотици. Трябва изследване на стомаха, за да се види къде точно е проблема и от какво точно се нуждае. Отделно последните години изследванията показват как собствените бактерии не позволяват чуждите да се заселят и дефакто приемът им е изключително слабо ефективен. Най-новите методи за лечение на стомашни проблеми са да извлекат от собствените ти бактерии, да ги размножат и да ги върнат в тялото обратно.

Не съм сменяла интимния гел. Ползвам различни марки, стига да са за поддържане на нормалното pH.

Beauty, а ако пробваш с плодове или от тези полезните протеинови бонбони, черен шоколад?

Аз, както и предната бременност, минавам сега в началото период на тотална сухота - бели ми се всичко от скалпа до върха на пръстите. И после след като родих пак ме хвана страшен пърхут без да има ефект от нищо. Лекари и фризьорката казаха, че е хормонално. Случва се и с тинейджърите. Факт - само спря, но не помня колко след това. Сега пак чакам с нетърпение да се нормализар и да се изчисти. Чувствам се като гущер.

Маникюра и боядисването няма да ги спирам.

Мама мия, много неприятно. Няма ли някакви бабини илачи за мазане да те облекчат?

Казаха ми днес, че хемоглобинът ми е 132 и за сега ще ми се разминат добавките. Витамини също не са ми изписвали да пия.

# 644
  • Наблизо
Благодаря Панперс,ще пробвам!

Да се оплача (пак).Вече се поуспокоих за тризомиите и т.н.но ме налегна друга мъка - аутизъм.Това няма превенция и тази вечер се сетих и почнах да се шашкам здраво.
Как да преодолея това,като знам че е лотария?

Общи условия

Активация на акаунт