През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! Тема 2

• 23 033
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Симона в коя г.с. и колко дни го направи ? Simple Smile

# 76
Пациентките на Майчин дом също може да се възползват от безплатните услуги, пише го в сайта им Heart

# 77
Много се притесних и се обаждах отново на АГ да питам защо са ми запазили час след даването на кръв а от там ми обясниха че така процедират понеже не сме от пловдив а изследванията се правят сутрин за да не се разкарваме два пъти до пловдив . АГ и болницата работили заедно и нямало проблем снимката да се направи няколко часа по - късно те щели да я изпратят.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

# 78
Симона в коя г.с. и колко дни го направи ? Simple Smile

11+3 , днес бях на ехограф и утре,ще давам кръв

# 79
Момичета, вие в коя седмица си пускате този скрининг? Аз бях днес на лекар и ми дадоха направление за него, но не ми казаха кога да отида. А следващия ми преглед е чак на 4 юли ... предполагам, че трябва да го направя преди това, но не съм сигурна кога...
Освен това ми казаха, че имам някаква уринарна инфекция и ми изписаха антибиотик. Опасни ли са антибиотиците за бебето? Вярно, че ми го изписа лекар,но просто се чудя...

# 80
11-13+6 гс се прави

# 81
Май другата седмица доста хора ще си правим ранния скрининг. Надявам се всички да посрещнем Великден с добри новини!
А кръв за БХС само в Майчин дом ли се дава в София? Защото аз си запазих час за д-р Чавеева в Щерев за ранна фетална и ми казаха минимум 4 часа по-рано да отида да дам кръв, за да може тя да вкара данните...

# 82
Бобси, как успя да си запазиш час при Чавеева? Аз звънях няколко пъти, но нямах късмет. Иначе аз съм на 01.05 при доц.Димитрова във Фемина

# 83
Ами първо пробвах в Марковс, но там имаше неяснота относно предпразничните дни, после звъннах в Щерев и веднага ми дадоха час. Но може би съм го направила по-рано от теб и затова. Но и твоят вариант е добър, това беше следващата ми опция Simple Smile. А ти ще ходиш ли предварително в Майчин дом за БХС? Да не би да трябва, а нещо аз да не съм разбрала. Освен пак да звънна да питам...

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 21:53 от bobsy ~*~

# 84
Не мисля, че е нужно да се ходи в Майчин дом. Поне не съм попадала на такава информация из темите. Виж, за Фемина не съм сигурна. Иначе пробвах и в Марковс, но също нямаше свободни часове Flushed

# 85
С документа от лекаря направил ехограф отивате в Майчин дом и попълвате бланка докато чакате.

# 86
Аз съм на ФМ и БХС следващата седмица  в Св.Петка в София. Всичко се прави там в един ден. Доколкото разбрах резултатите от БХС излизат до 2-3 дни, сигурно ще е след празниците. АГ то каза, че дават и диск със снимки от  ултразвука. Часът си го записах преди повече от месец.

# 87
Май другата седмица доста хора ще си правим ранния скрининг. Надявам се всички да посрещнем Великден с добри новини!
А кръв за БХС само в Майчин дом ли се дава в София? Защото аз си запазих час за д-р Чавеева в Щерев за ранна фетална и ми казаха минимум 4 часа по-рано да отида да дам кръв, за да може тя да вкара данните...
Правилно си разбрала, не се дава кръв за БХС само и единствено в Майчин дом, в Щерев си даваш в тяхната лаборатория. И аз съм при д-р Чавеева, като предния ден на 29ми ще дам кръв и 30ти имам час при нея.

# 88
Момичета моля за силни палчета.Днес ми вземат доста сериозни иследвания от който ще стане ясно дали, ще запаза бебето или ще го махнем по мед.причини

# 89
Радинка, ужас... Стискам палци. Каквото и да става, потърсете второ мнение след това

Общи условия

Активация на акаунт