През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! Тема 2

• 23 131
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Запис и от мен. 2 ноември определен термин. Имаме кака на 6, чакаме още една принцеса.

# 166
С мен също се случва нещо, но не знам дали са проблемите с изхождането. Продължава да си ме поболва корема, вчера даже ходихме до Майчин дом, бебето е добре, уж, шийката и тя. И както всичко е наред, ми предложиха да остана в болницата, а после видях, че на амболаторния лист са записали "заплашващ аборт"...

Обаче ето, днес пак усещам дискомфорт в корема Sad Вчера успокоението ме държа точно два часа и после пак ме налетяха черни мисли. Сега пак обмислям дали да не ида до някой спешен център, едни кръвни изследвания ли поне да пусна... И си лежа така със спихнало настроение и се притеснявам.

https://apteka.framar.bg/30034602/абока-мелилакс-микроклизма-за-възрастни-10-гр-6 Това ли е микроклизмата? Чудя се дали да не пробвам преди всичко с нея, защото на фона на това, което съм изяла последните дни, изходният материал (извинявам се за подробностите) беше нищожен.

Иначе и аз съм на Утрогестан, че и на Дуфастон. Казаха ми да ги спра в 12 г.с, но се притеснявам

# 167
  • София
Да, това е микроклимата. При мен действа, без да причинява спазми. Но понеже не е решение за постоянно, всеки ден приемам по една или две чаени лъжици люспи от живовляк И така започнах да ходя по-редовно до тоалетна.

# 168
Имам и живовляк, но ми е гаден за пиене Sad Микроклизмата мисля само сега да я пробвам, да ми поотпуши червата, за да видя дали ще мине болката в корема

# 169
В една книжка , която ми подари АГ-то има реклама на микро клизма Релаксит за мами може и да е по -хубава:)

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 16:29 от mmoira

# 170
Аз имах същия проблем, но го разреших с пиене на топла вода с лимон сутрин на гладно или чай.Имаче си е сериозен проблем а и клизмите не са за препоръчване.С тях червата стават лениви и след раждането,проблема ще си остане.

# 171
В 7:00 изпих чаша топла вода, около 200 мл да беше и все още нищо. Затова ми се иска първо да си помогна с микроклизма, пък после ще взимам мерки. Вчера даже си взех и сушени сливи, изядох две само, може би не е било достатъчно, но отново нямаше полза

# 172
Шоколадче, пробвай и с киви на гладно, топло прясно мляко с мед сутрин и вечер преди лягане. Също помагат. Уж.
Аз засега нищо не предприемам, когато се появи този проблем. Изчаквам ден-два, ако не ме боли корема, и ако няма естествено решение на проблема, тогава се задействам с останалите неща.
А иначе, мисля си, че всичко при теб е наред, просто корема те боли заради този ти проблем. Ама за твое спокойствие, ако искаш, отиди да те видят на друго място днес.

# 173
Лили, надявам се. Първо мисля да оправя проходимостта с една микроклизма и после почвам с другите неща, защото усещам, че няма да помогнат в този случай. А коремът все така си ме боли. Спирам да мрънкам, че се олях Smirk

# 174
Ако искаш отиди на лекар за всеки случай, защото и аз имам този проблем, но освен, че съм като плондер и изглеждам като бременна в 7 месец, нямам болка в корема, освен такова усещане все едно съм преяла, но това е нормално...
И аз вчера пробвах с топла вода и лимон и успях да отида, ще видим другите дни, защото един път на седмица не е нормално....

# 175
Запис с още една подута. Bowtie На Утрогестан 2х3. Перманентно като преяла съм. За радост нямам много проблеми с гаденето, освен дежурното около 8ч. сутрин или точно 30мин. след ставане. Като по часовник е.
Утре съм на преглед и честно казано ми е малко напрегнато, понеже не са ме преглеждали от 2 седмици.
Записах и час за скрининг, тогава ще съм в 11гс 5 дни. Много ми е интересно.
Замислям се за Пренатест, някой друг има ли, който възнамерява да го направи?
На женска консултация след 12гс. ли се записва човек? Малко ми е тъмна Индия. Ходя в Надежда, а моята докторка там е доста натоварена и ме притеснява дали ще успя да се запиша за нея. Thinking

Не съм се теглила, че като гледам как съм се подула, направо ме е страх от кантара. Като спра Утрогестана ще му мисля. Laughing

# 176
Summer, и аз съм надута като балон, но кантарът не мърда😂

ЖК е от 12 гс. Дано лекарката ти има места!

# 177
Мен ме записаха малко по-рано за да не си прекъсвам болничният и да ми се издаде от там .

И аз съм към балоните , поне така се чувствам ... от прогестерона ще е на мен ми слагаха и ампули . А от месец и нещо нямам и движение и лежа и съвсем балона се надува . Обща болка момичета . 🎈

# 178
На мен пък се опитва да ми излезе ечемик Unamused такова нещо поне от 10г съм нямала... ще видя утре как е положението и ще ходя на очен. Явно днес ни е ден да си помрънкаме.

# 179
Здравейте момичета! Хоп и аз в новата тема 😜
Аз все още изпитвам гадене от почти всичко. Оцелявам главно на айрян. Гадното е, че качвам килограми почти от нищото. Но аз имам склонност към пълнеене, а и не свалих всички килограми от бременността преди 3 години. Гледам да се движа повече. Гърдите ми са огромни и адски ме болят. Силите ми постепенно се завръщат. Но не мога да не спя следобед. Лягам с малкия. Никой не знае, че съм бременна, но една приятелка онзи ден позна, че има промяна някаква и ме попита. Та явно е взело да си личи по някакъв начин. Бях на ФМ вече, в Пловдив, в Селена при Кръшков. Много съм доволна от него! Страхотен е и много точен. Каза, че засега всичко изглежда наред. Моля се така да бъде до края. Началото ни беше трудно и почти безнадеждно, но с повече спокойствие и вяра, се случват чудеса 💖 Иначе по ЗК се следя при Паскалева. Много съм доволна от отношението и професионализма й. Чакам резултатите от БХС в края на идната седмица. Дано всичко да е наред. Пожелавам на всички най-вече спокойствие, увереност, че всичко ще е ОК и не му мислете много. Каквото има да става, ще става. Безпокойството, неувереността и натрапчивите мисли не са помогнали на никого. Бебоците имат нужда от спокойни мами 💖 Така че - горе главите, споко и всичко ще е наред. 😜😜😜

Общи условия

Активация на акаунт