През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! Тема 2

• 23 093
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Аз си ползвам един интимен гел от години ,не съм сменяла нищо.Пия Биозин мама,защото малкият носи доста вируси и педиатърката ми препоръча да го взимам

# 601
На мен днес ми изписаха антибиотик и глобули ... А трябва да сменям интимният гел гледах че на Лактацид има един пише че е много подходящ за бременни , като сме по предразположени към бактерии , гъбички и тн.

# 602
Момичета,някой мислил ли е да си направим тайна група във фейсбук?Там е по-бързо и лесно комуникирането?

# 603
То има Simple Smile)) не знам кои мами добавяха ,ч.

# 604
На мамите от тук ли?Може ли някой да ме добави?Тайна е и не се вижда от приятели,нали?Че не съм казвала още на познатите Simple Smile

# 605
Отговарям в един пост Simple Smile

Благодаря Ви момичета - Да, наистина бях адски притеснена.

Направих тест в Бодимед. Спрямо цена и качество ми се струва най-разумно. Цената е 1200лв. най-високия пакет. Всичко останало на пазара е над тази цена. Отделно познавам и собствениците и им имам 100% доверие за всички изследвания.

Бих искала и аз да се включа в групата във фейсбук, ако може. Кажете на кого да пиша.

Иначе и аз съм с гъбички и чакам да ми излезе микрото. Да видим какво и как ще лекуваме, но за интимен душ и аз се чудя какво да избера. Повечето ми дразнят и е много трудно да намеря нещо, което да не ми дразни.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 16:53 от DeMessy

# 606
  • София
На мамите от тук ли?Може ли някой да ме добави?Тайна е и не се вижда от приятели,нали?Че не съм казвала още на познатите Simple Smile

Пиши на Saki_90 , мен тя ме добави. Тайна е и не излиза в търсачката Blush

# 607
Де месси виж този Lactacyd Pharma with Antibacterials прочети пише че точно при мами съобразен , че сме податливи на повече инфекции . Днес може би ще го взема .

# 608
Не е лоша идеята с Фейсбук, но не ви ли притеснява, че излизате извън анонимност? Последното е нещо, на което държа доста. Може да се окаже, че тук има познат и разкривайки се в групата, ще е наясно с всичко, което съм споделила, ще може да ми прегледа старите мнения. Може пък да се окаже, че имаме общи приятели, което също не ме устройва.

Все пак нещата, които ги пиша тук, ги пиша от позицията на анонимен и не са неща, които бих споделила с кой да е познат Simple Smile

Но явно вие нямате такива проблеми и притеснения, де Simple Smile

# 609
  • Наблизо
И аз затова не се прибавям.Активна съм по другите теми също и не желая да излизам от анонимност.

# 610
Няма нещо,което мен лично да ме притеснява,просто не искам все още да се разбира.Тук всички мами сме в това положение,така че едва ли някоя би разказвала каквото и да е Simple Smile Просто там е по-бързо и лесно,а и тъкмо ще се видим хихи

# 611
Да, точно, че споделям и други лични неща и ми е важно да съм анонимна. Иначе ми се иска да видя лица зад никове, май така се организират и срещи, създават се приятелства, но...приоритети Grinning Ще се познаваме само виртуално

# 612
Да,аз лично имам приятелка,която открих в групата,в която съм със сина ми(Мартенки 2016).Хубаво е да се видим,а и така някак се създава близост,но ако пък някой не се чувства Ок там,ще си пишем и тук Simple Smile

# 613
Скрит текст:
По време на бременност знам, че соята може да се яде, просто не трябва да се прекалява. Сушито пък може да се яде, ако не е сурово, въпреки че класическото суши е сурово. Иначе и аз ям доста пица напоследък. Особено като ми се догади, това е единственото, което мога да ям. И то пица с картофи, никаква друга. Така с първата бременност качих 18-19 кг - гадеше ми се ужасно и ми се ядеше само тестено. Виках си “яж, после ще отслабваш”. Да ама не е така лесно. Не съм се тъпкала, но ядях тестено. Интересното е, че през първия триместър даже бях свалила и после - бум, за два месеца 9 кг.
Стана ми интересно Simple Smile пица с  картофи?

Момичета,някой мислил ли е да си направим тайна група във фейсбук?Там е по-бързо и лесно комуникирането?
Има Фб група:)

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 16:41 от AnMary

# 614
Има Фб група:)
Писах на Saki_90 ,но все още не е видяла

Общи условия

Активация на акаунт