През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! Тема 2

• 23 075
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Ванда, звучи странно, все едно хляб с картофи, но наистина има такава пица и тя ми е любимата — с нарязани на много тънко картофки и розмарин. Иначе има и с картофи и моцарела, картофи и някакъв колбас...

# 616
Ванда, звучи странно, все едно хляб с картофи, но наистина има такава пица и тя ми е любимата — с нарязани на много тънко картофки и розмарин. Иначе има и с картофи и моцарела, картофи и някакъв колбас...

На мен направо ми се дояде 😬 аз обожавам всичко с картофи-може ли рецепта?

# 617
Здравейте, защо сте правили пренатална тестове по желание или е имало нещо притиснително?

# 618
  • Наблизо
Аз не съм го правила,,засега нямаме нещо притеснително.

# 619
Питам тези ,които казаха, че са го правили

# 620
Аз по желание, бях го решила още в началото на бременността, когато попаднах на темата за пренаталните тестове.

Иначе на ФМ не откриха нищо притеснително, а според генетик, резултатите от БХС не са ми чак толкова лоши. И така, и без това си бях решила да правя такъв тест, не се и вглъбих много в резултатите от БХС

# 621
Bonbon, ами за съжаление нямам изпитана рецепта, защото си я купувам от пицарии, но ако искаш като ми остане малко време ще потърся някаква рецепта. Извинявам се за отклонението.

# 622
  • София
Аз правих пренаталния тест, защото след като направих БХС в майчин дом излезе че имам висок риск от Даун и ми препоръчаха да направя последващо изследване.

Здравейте, защо сте правили пренатална тестове по желание или е имало нещо притиснително?

# 623
Bonbon, ами за съжаление нямам изпитана рецепта, защото си я купувам от пицарии, но ако искаш като ми остане малко време ще потърся някаква рецепта. Извинявам се за отклонението.
Кои пицарии? 🤣И на мен ми се дояде ☺

# 624
Привет момичета Simple Smile Понякога чувствам нещо странно ниско долу, по често от дясната страна...не е болка в никакъв случай, за секунди е, нещо като придърпване....днес ми се случваше доста често, особено докато вървях. Страх ме е...и преди съм го имала, но нещо се притесних

# 625
  • Наблизо
Йоана,и на мен ми се случва понякога.Пише че е мускулна болка от разиряването на матката.

# 626
Има ли някой на Утрогестан все още? По каква схема се спира? На мен ми казаха, че мога да го спирам лека-полека, но не ми казаха по какъв начин точно. Засега съм намалила от 2х2 на 2х1, след това мисля да пропускам няколко дена сутрешната глобулка, а след още време и вечерната... Малко се проточва така, но ме е страх да не стане нещо

Ето рецепта за пица с картофи Grinning https://www.christinascucina.com/authentic-italian-potato-pizza- … e-idaho-potatoes/ Grinning Обаче не ми изглежда никак вкусно, хляб с картофи Grinning

# 627
Аз направих пренаталния защото имах увеличена нухална гънка на бебка, което е маркер за Даун.

Още съм на Утрогестан 2 вечер. Първо бяха вагинално, след което ми избиха гъбички и от месец и малко го пия, но искам да го спирам вече. Утре съм на преглед и ще помоля за това.
@Dark_Chocolate звучи ми ок схемата ти. Да дългичко е, но ако и аз сама трябваше да си я измисля щеше такава да бъде. Най-добре попитай. Вярвам, че вече сме извън риск след 3тия месец и може и по-рязко да се спре. Не се притеснявай да звъннеш и да си питаш.

# 628
Има ли някой на Утрогестан все още? По каква схема се спира? На мен ми казаха, че мога да го спирам лека-полека, но не ми казаха по какъв начин точно. Засега съм намалила от 2х2 на 2х1, след това мисля да пропускам няколко дена сутрешната глобулка, а след още време и вечерната... Малко се проточва така, но ме е страх да не стане нещо

Ето рецепта за пица с картофи Grinning https://www.christinascucina.com/authentic-italian-potato-pizza- … e-idaho-potatoes/ Grinning Обаче не ми изглежда никак вкусно, хляб с картофи Grinning
Аз пиех Дуфастон около 2-3 седмици,доктора ми каза направо да ги спирам.Малко ми беше странно,че не беше полека,но може би дуфастона може така .Не знам с твоето хапче дали пак е без значение спирането,но полека можеш да спреш така-няколко дни пропускай едната доза,след това и другата

# 629
Утрогестана го спрях малко рязко, но ми свърши опаковката и 2 дни забравях да си купя... 🙄😬 Горе- долу от 2 седмици съм го спряла, да чукна на дърво няма проблеми. Сега само пия желязо, понеже на кръвните излезна,че ми е много нисък хемоглобина. Да ви питам за витамините за бременни- пиете ли ги още, и до кога ще ги пиете?

Общи условия

Активация на акаунт