Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 709
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Аз да ви питам има ли бебета които  да спят с мама и тате в едно легло ?😊

# 91

Ние спим в едно легло.
Приспивам към 20:00, слагам в креватчето. Той до 12 се буди поне веднъж. Пак приспивам и в креватчето. И като си легна аз къ 23:00, а той се събуди по някое време, вече вземам при нас и спим заедно до сутринта. И понякога е нон-стоп цокане. А понякога се събужда още само един път. Но второто е мега редки случаи.

# 92
  • София

Да, първо спи в нейното легло до към 2.00 часа. После двата часа, в които будува през нощта я мятам върху спалнята. Последните нощи заспивам преди нея и идея си нямам какво прави 😋, но вече не издържам от безсъние.

# 93

Да, първо спи в нейното легло до към 2.00 часа. После двата часа, в които будува през нощта я мятам върху спалнята. Последните нощи заспивам преди нея и идея си нямам какво прави 😋, но вече не издържам от безсъние.
И при нас е така заспива в неговото легло и към 2/3 като се събуди го взимам при нас

# 94
Понякога като спи неспокойно я слагам при нас. Иначе спи в нейното креватпе, което обаче е в непосредствена близост до спалнята.

# 95
Понякога като спи неспокойно я слагам при нас. Иначе спи в нейното креватпе, което обаче е в непосредствена близост до спалнята.
И нашето креватче е до леглото. Сутринта към 7 се буди и пропълзява при нас и си спи до към 8-8,30.

# 96
Не си иска леглото изобщо, рев, истерия. А ние имаме нужда от сън и съм се предала, спи при нас, каквото такова, поне всички спим.

# 97
Вечер заспива на гърда и цяла нощ е при мен. Наскоро махнах едната преграда на кошарата и вечер я долепям до спалнята - мисля в скоро време да започна да го местя там така че хем да си е в неговото легло, хем да е със свободен достъп до спалнята. Чакам обаче да сведе нощното будене до максимум 1-2 пъти.

# 98
  • Велико Търново
Сина ми си спи в кошарата почти долепена до мен. Гледам го при всяко шаване което усетя, но не го вземам при себе си. Като се събуди за ядене през нощта му правя мляко и го давам както е легнал в кошарата ( не го вадя или местя). Щом го изпие се обръща на друга страна и си продължава да спи. Докато му измия шишето и се върна при него пак си е дълбоко заспал.
След 14 месеца на ставане и ядене през нощта, вече се замислям какво съм правила досега по цяла нощ, хаха Simple Smile

# 99
Ние нямаме такива вечерни храненея  и си ми е супер. Последно си пие млякото в 21.30 и си заспива и вече чак сутринта като се наспи.

# 100
  • Down Under
И аз храня в кошарата поне веднъж на нощ. Търси си го и настава истерия ако не му дам. Не ми пречи, защото го изпива и се обръща и веднага заспива. Не будува нощно време, спи плътно до 7.20

# 101
  • София
Ние нямаме такива вечерни храненея  и си ми е супер. Последно си пие млякото в 21.30 и си заспива и вече чак сутринта като се наспи.
+1

# 102
Исках да видя как е при другите дечица😉Малката спи при нас от раждането.Сега вече е голямо бебе и редовно имаме някое краче на главите ни сутрин .Иначе спим основно гушнати двете с нея , буди се различно между 0 и 3 пъти за кърмене.Не будува а продължава да си спи.Татко й мислеше че сме изпуснали момента да я местим в креватчето й, но явно и при други бебета е така.Мисля че като почне да разбира повече няма да я е страх да спи в своето легло, ако е плътно до нас 😊Направо незнам как някой деца спят в собстввни стай....

# 103
  • София
hamsti, всичко с времето си 🙂. Не го мисли 🙂, а се радвай на детето.

Много бързо минават годините и после липсват тези моменти!

# 104
Какво толкова чудно има,  детето да спи в друга стая?
Моят син е в отделна стая и се чувства добре. Голямо легло, много играчки, пространство за игра като се събуди сутрин.
Спала съм с него, когато има нужда, но бях категорично против да спи в нашето легло.
Всеки с виждането си Blush

Общи условия

Активация на акаунт