Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 691
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
И моя е автофен. Бу-бу е думата фаворит и се ползва за всичко с колела. Първата книга, която истински го впечатли, е точно една с превозни средства. Разглеждаме я всеки ден по н-на брой пъти.
П.С. Светли празници!

# 166
  • Down Under
Типични момчета 😄 аз вече почти не го водя на площадки, той не се заиграва, не ходи по катерушки, не иска на люлка, само бяга по опасните места както при kokos-ka. Срещу нас има парк и директо там го пускам да бяга на воля, накрая е поляна с кенгурута и все там ходим. Има и много папагали, патета, при нас е тема животни 😊

# 167
Христос воскресе! Бъдете живи и здрави, много щастие на вас и на семействата ви!

# 168
Воистина Воскресе?

Мами, на каква слънцезащита залагате за бебоците? Само по 1 път ли мажете на ден или след определени часове?

# 169
  • пловдив
Воистина Воскресе! Здраве и благоденствие за всички!

Ние за празниците сме на гости при бабите в Северна България. Времето е доста променливо и да ви кажа, слагам чорапогащник на малката.
Боядисването на яйцата мина добре, едната баба помагаше и заедно ги направихме.

# 170
  • Сливен
Воистина Воскресе!

# 171
Слънцезащита ползвам на Хип 50+ фактор.

# 172
Воистина Воскресе?

Мами, на каква слънцезащита залагате за бебоците? Само по 1 път ли мажете на ден или след определени часове?
Христос Воскресе!
Мажа с 50+ на Ла Рош. Подновявам на около 2 часа, ако е все навън. Много е бял и ако пропусна веднага се зачервява.
Тази сутрин се събуди с пресипнал глас. Няма сополи, температура, само гласът му е променен. Чудя се какво е, идеи?

# 173
Воистина Воскресе?

Христос Воскресе!
Мажа с 50+ на Ла Рош. Подновявам на около 2 часа, ако е все навън. Много е бял и ако пропусна веднага се зачервява.
Тази сутрин се събуди с пресипнал глас. Няма сополи, температура, само гласът му е променен. Чудя се какво е, идеи?
Христос воскресе!!!
Ако нищо друго му няма, може да е от много крещене и викане. Моето диване два пъти вече е имал присипнал глас. Единия път беше от много рев, а втория - от викане ГАГА като гларус и от пищене от щастие.

# 174
Наблюдавай пресипналия глас и ако ти вдигне Т отивай на спешен прием. Синът ми беше така и се оказа ларингит.

# 175
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ 🕯здраве и светли дни за цялото семейство ви желая!

Въпрос към мамите на момчета , как ще ги подстригвате сами или на фризьор? Все си мисля че на фризьор няма шанс да стои мирен ако не се и разреве 😂 и вкъщи пак се чудя как ще стане, по принцип аз подстригвам баща му от както сме се запознали, с машинка та имам опит. 

# 176
  • София
Скоро няма да го подстригвам

# 177
И аз да питам... На задължителния преглед при ортопед на три, четири месеца ли беше, не помня, вашите дечица гледани ли са на ехограф? Все по често попадам на информация, че ехографът е задължителен, но нас тогава педиатърката ни изпрати при ортопед, който е тук в града и той само поопипа детето по краката и каза няма проблем. Тогава не знаех, че може да отида в София например, при специалист, който да извърши такъв преглед.

# 178
Аз наскоро го подстригах с машинка, защото отзад му беше много дълга. А относно ортопеда. Ние на 6 месеца отидохме, и да, имаше ехограф.

# 179
С машинката го минавам без проблем и скоро пак трябва че на врата му се посъбра пак.3 пъти сме ходили на преглед при ортопед и винаги са го гледали на ехограф.

Общи условия

Активация на акаунт