Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 624
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Down Under
Да, не забравяй памперси за плуване, на повечето места не пускат без тях. Ние ходим на басейн от както е на 3 месеца почти всяка седмица. Носи си и хидратиращ крем и мажи след баня, кожата много се изсушава.

# 421
Моят син още мин.година сефтоса басейните,  като го извадя от водата веднага къпя.

Хитри сте, взимате си баба да гледа детето Joy

# 422
  • Велико Търново
И аз съм от хитрите тази година за морето Simple Smile ще бъдем с 6 семейства с доста по-големи деца, та тайничко се надявам и хлапетата да си играят с малкия, и възрастни да го забавляват. Дано ми се сбъдне планчето, че иначе луда ще стана отново Simple Smile

# 423
Ние ходихме на няколко почивки с него, в страната и в чужбина, на море, на планина, на спа, с приятели и сами. Баба обаче не сме взимали да го гледа, някак ми се иска уединението да сме си ние. А тази година на морето... не ми се мисли, толкова обича пясъка и водата,  как ще го изкарам от морето - не знам Joy

# 424
Аз от преумора покрай малкия и не само разбира се си докарах и здравословни проблеми, затова си сложих малко спирачки. Беше все с нас малкия, но сега вече започнахме да го оставяме малко на бабите за някой уикенд или както се събират почивни дни и ние отиваме някъде да разтоварим, добре ни се отразява. На морето, разбира се, ще е е с нас, но през останалото време си открадваме по някой уикенд за нас само. А и на някои места, на които ходим и се изисква "катерене" или интензивно ходене, няма как просто да тръгнем с него. Ако е някъде на спа може.

# 425
  • София
Винаги децата са с мен/ММ. Случвало се е за час, два някоя баба да ги гледа през деня, но не повече от 1 път месечно. Вчера например отидохме до Мола с голямото, а ММ остана навън с бебето. Не знам дали това се брои Blush

През лятото оставам само с тях и не ми се мисли какво ме чака.
В басейн малкото още не съм го пускала. Имам разни съображения.

# 426
А какви памперси за плуване взимате?Памперс или на ДМ съм видяла до сега.Ще ми се да не се обрине....

# 427
  • София
Аз ползвам само ДМ-ски памперси, и за плуване и по принцип.
Те тези за плуване се слагат за няколко минути.

# 428
Аз поръчах тези на асда тази година,миналата беше с на дм.Топнах го в закрит басейн на 3 месеца,в морето на 6.Сега пак заминаваме на море,но тази година мисля да е с плувки директно.Взех и 1 пакет за резерва все пак.

# 429
  • София
Аааа, на морето ще е по голо дупе. Памперсите само за басейн ги ползваме.

# 430
Аааа, на морето ще е по голо дупе. Памперсите само за басейн ги ползваме.
А този пясък дето влиза навсякъде?Не че в пясъчника не се прави на прасе,ама веднага в банята.А там все ще поседим час два,не знам да не му се разрани кожата от пясъка,знам ли.

# 431
  • София
Мислиш, че банския ще го предпази?  🤣🤣🤣🤣
И банския ще е пълен с пясък 🤣
На плажа, ако няма душове има море Simple Smile

# 432
Синът ми беше с памперс бански мин.година и беше доволно пйлен с пясък

# 433
Ами няма,ама тая нежна кожа да я жули толкова време пясък не знам наистина.Има душове,миналата година ги ползвахме за нас,тази и него ще трябва освен да мием и преобличаме.Ще пиша как е минало 😃

# 434
Вашите деца дават ли си играчките? До скоро даваше всичко и много често стоеше без играчки, защото на него никой нищо не даваше. От седмица изпада в дива истерия ако някой му вземе нещо и по-лошото е, че дори не е задължително да е негово. Взема чужди играчки и се тръшка, крещи и реве със сълзи, ако му ги вземат. В чудо съм се видяла. Дано е период и мине бързо.

Общи условия

Активация на акаунт