Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 9

• 51 827
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
  • Някъде там
Аз я купих, не съм във възторг.
Не мога да я сравня с банановата, защото не съм я ползвала, но е по-добре от папаята, която не правеше абсолютно нищо.
Много харесвам банонавата, дава резултат все едно си използвам професионална маска за коса .
Днес измих с ДПШ ,след това сложих банановата маска и резултата е гладка, подредена и много  хидратирана коса .

# 406
  • Бургас
И аз съм фен на банановата маска,страхотна е за косата ми,а как ухае,ммм.

# 407
  • Street of Dreams
И аз я ползвам, но не съм чак толкова доволна. Липсва силиконовото лигаво-гладко усещане, а косата ми сякаш наистина я яде, защото отива доста повече продукт, отколкото с други маски и балсами. Да, ухае на бананово пюре.

# 408
Ненавиждам миризмата на банан, затова не си я вземам, ползвах за боядисана коса, хареса ми.

# 409
  • София
Нямах търпение да изчакам, вчера се постригах. Прическата се казвала пикси и много ми харесва. Отдолу съвсем късо, горните пластове малко по-дълги. Екстра е.
По повод растежа да кажа. 8 мес бях на НВВМХ. Дали от него, дали от свалянето на много кг, които и съвпаднаха с нормалния есенен косопад, но в началото на зимата косата ми падаше на кичури. Беше страшно просто. И вече 3 мес пия "Комплекс за красота" на Допелхерц и съм супер доволна. Падането спря, косата ми расте като луда (а по принцип расте страшно бавно) и фризьорката вчера каза, че имам страшно много нова коса. Съдържа колаген, Б витамини, цинк... и не помня какво още. Но ефектът е чудесен. Препоръчвам.

Взех го тоя комплекс, но като прочетох съдържанието ми прилоша...
В пълнителите има напълно хидрогенирана палмова мазнина, антислепващ и глазиращ агент, талк, оцветител, емулгатор и цял комплекс подобни красоти.

# 410
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също не съм очарована от банановата маска. Очаквах нещо повече, но уви.

# 411
И на мен миризмата на банановата маска не ми харесва. Че е и много трайна.
Измих се вчера с маската с алое и сутринта на събуждане се чудя на какво ми мирише, като парфюм на лягане не съм използвала, разбира се.
Не съм имала маска с толкова траен аромат. И се чудя как съдържа 98 процента натурални продукти като са толкова парфюмирани.

# 412
Аз я купих, не съм във възторг.
Не мога да я сравня с банановата, защото не съм я ползвала, но е по-добре от папаята, която не правеше абсолютно нищо.
Много харесвам банонавата, дава резултат все едно си използвам професионална маска за коса .
Днес измих с ДПШ ,след това сложих банановата маска и резултата е гладка, подредена и много  хидратирана коса .
И при мен е такъв ефекта. И аз съм удивена. Имам и тази с годжи бери и тя е хубава. Банановата е по-добра от тази на Тиги оранжевата,дето с месеци я мъча. Оказаха се чудесни тези маски,а аз към Гарниер съм доста скептична от години нищо тяхно не харесвам. Дано не ги развалят след време. Бонус е липсата на силикони и доста вредни съставки.😊

# 413
Пепелното е много модерно.
И все пак боядисването не е проста работа, вижте за тази прическа се забъркват 3 видя бои и се поставят на разл. места по главата, и важно е и колко време ще стоят.
От едно списание я намерих.

Скрит текст:

# 414
  • Перник
Цитат на: sladko иlink=topic=1108945.msg387947304#msg38794304 date=1559143956
И на мен миризмата на банановата маска не ми харесва. Че е и много трайна.
Измих се вчера с маската с алое и сутринта на събуждане се чудя на какво ми мирише, като парфюм на лягане не съм използвала, разбира се.
Не съм имала маска с толкова траен аромат. И се чудя как съдържа 98 процента натурални продукти като са толкова парфюмирани.

# 415
  • Някъде там
И на мен ми идва доста силен аромата на банановата маска.
Това е причината да я използвам рядко,но когато посегна към нея ефекта е наистина впечатляващ .Решила съм да взимам и дрогерийни продукти за проба и тест Simple Smile
Може да ме изненада приятно някой от тях Simple Smile

# 416
Пробвахте ли храната за коса с алое вера?
Дали е хубава колкото банановата ?

банановата е по-добра
взех тази с алое, но у дома нито една от трите не я хареса, което е изключение при различните ни вкусове

# 417
  • Street of Dreams
Да ви се оплача. Хроноложиста ми е изтекъл в канала. Не съм завъртяла до край капачката последния път, паднал е някак в легнало състояние и сега има около 1/5 вътре.Grinning Още една причина да не харесвам капачките с винт, освен неудобството им.

# 418
  • Пловдив
Момичета кажете някоя хубава маска за хидратиране и заглаждане.Косата ми стои със щръкнали косми и не е пригладена,и ми е малко суха по дължина.Трябва да я изправям всеки път ако искам да изглежда така,а не искам да я горя през 2 дена.

# 419
Купих това ненадейно, за текстура и обем. Не съм го ползвала, защото косата ми не е измита. Имате ли отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт