Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 655
  • 618
  •   1
Отговори
# 435
Тези думи на Лазар възприех, като иронични спрямо баща му и никакво противоречие не видях.

# 436
HappyRSmile , прекрасно аватарче !
Мерси - с поклон към таланта на Майстора.

# 437
  • Street of Dreams
Между другото Лазар, бунтарят-свободар, нали уж избягал от баща си. Алтернативен. Извън системата. "Крадец на свобода". Не се е виждал с баща си от години. Но като сгази лука и тати го измъкна, друга песен запя веднага с гордост: - "Не се шегува. На такива като него се крепи системата." Много принципен, няма що.

Това не беше някакъв комплимент, а обратното. Бунтарят е против системата и статуквото.

Само не се връзва изобщо с национализъм, както вече споменах, поредният недимислен образ. Може и да се крие дълбок смисъл в това несъответствие, но от това, което видях до тук във филма, залагам на недомислието.

# 438
сериалът има голям успех, може би ще направят втори сезон, но ако Филип е убиецът... незнам как ще стане.

# 439
Втори сезон, ако някога има, то ще е с нови герои и истории. Няма никакъв проблем да е убиец или убит Филип. Аз обаче съм сигурна, че не е убиец.

# 440
  • Варна
Реших да проверя новините край сериала, ако не са споделяни, че по едно време пропуснах голяма част от темата:
https://m.fakti.bg/krimi/374911-goliat-maj-krai-smolan-ubit-po-s … -davolskoto-garlo
https://www.marica.bg/dqvolskoto-gyrlo-preseli-karamazov-v-rodop … ticle-202686.html
Всъщност търсих нещо за рейтинга, попадали ли сте на новини за него?

# 441
Тези двамата бащи - на Лазар и на Филип - да се съберат да пият по една ракия заедно. Да обсъдят колко зле върви света и колко синовете им не стават JoyJoyJoy.

Между другото - както убиецът е тръгнал сам да раздава правосъдие, дали накрая едната жертва няма да е отново прокурора Чанов? Двама нападателя - от следващата серия и за края - с една и съща жертва.Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning
Логично би било, особено ако е имало изнасилена жена - майката на Асен - и Чанов Старши не е бил справедлив по време на делото. Затворил си е очите и е пуснал виновниците на свобода. Майката става лабилна или не може да преживее да гледа дете, което й напомня за това. Оставя го в дом за сираци. Прокурорът от чувство за вина осиновява детето. Сега това дете търси възмездие и ги наказва един след друг.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 16:18 от HappyRSmile

# 442
  • София
Такам,
Честно казано имам два нюанса в главата. Чанови/Краси. В смисъл, убиецът е на 80, да не казвам на 90% свързан с това семейство и с някаква семейна драма. Трябва да я има т.нар. ''диаграма причина-следствие'' Какво общо има Краси с Чанови, с дома за сираци, с библията, с каналджиите? Мотив, история? Ами нищо! Нищо не знаем за него, освен че вече е рогоносец. Wink И докато не разберем или пък нищо не разберем/изникне, не виждам причината у него. А без причина няма как да е той, колкото и да ми се иска, хаха. Да, може да се каже, че ми е главния заподозрян от самото начало и с пълно право  си мисля, а и има много тънки подсказки към него в стил Нолан/Пицолато, но той не носи фамилията Чанов и поне засега няма връзка с всичко което изброих и по тази моя логика не мога да го обвиня категорично, че е убиецът. Остават Филип и Асен. Ако е Асен ще ме разочароват малко, защото още в епизод 1 си казах, този е убиецът, което е нелепо някак си. Ако изградят добра история зад Филип, там може да ни изненадат приятно всички ценители. Това е козът и най-големия търсен шок. Да, знам че повечето хора не искат Филип да е убиецът, но това какво искат зрителите много често няма никакво значение за създателите на дадено шоу. Wink
Така че чакаме следващите епизоди и разбулването на няколко тайни. Тази която витае около с-во Чанови и около живота на Краси. Само да не ни го покажат този живот на Краси по средата на последния епизод (ако изобщо го покажат, не го ли покажат увисва отвсякъде и няма как да е той), хаха. Simple Smile

# 443
Аз изглежда не гледам внимателно. От къде се знае, че майката на Асен е изнасилена???

# 444
Не са казвали такова нещо- разследваме и пишем сценарий😋😉

# 445
За биологичната майка на Асен се каза само, че в края на дните си не е била съвсем с ума си.

# 446
Абе като Мия търсеше дъщеря си в стаята и викаше „Яна, Яна”. Нали е Диана, каква Яна... Аз ли съм глуха, Мия ли фъфли... Или Яна е съкратено от Диана... Не че е важно, ама просто като гледах и си викам „WTF, нали се казваше Диана тази противната пикла...”.
Така, писна ми да я гледам въпросната пикла и напъните на Мия да е загрижена. Ами не и се получи...
Не разбрах защо ни показват, че Краси е рогоносец. Дано да има някаква идея или цялата работа беше, за да изнесе тирадата за страдащите близки ба полицаи и да изкопчи информацията за Лазар.
Две сцени ми направиха впечатление и все с Филип свързани. Като Мия каза убиецът има баща подтисник или нещо подобно, и когато Филип хвърли разбиращия поглед на Лазар относно бащата подтисник. И аз още си държа, че Филип е убиеца. Колкото по-смотан го изкарват, толкова по-заподозрян ми става.

# 447
Съгласна съм. На мен също Филип ми е един от заподозрените. Предполагам, че шокът и публиката би бил по-голям, акл е той.
Освен това образът му за мен е толкова плосък, че само това в края би го направило интересен.

# 448
Главният разследващ - убиец Rolling Eyes Това ми звучи напълно налудничаво. Aз ще съм от разочарованите при такъв финал.

# 449
Злати, и аз в началото твърдях, че ще съм разочарована, защото е изтъркано, но пък.... Сега го приех Joy

Общи условия

Активация на акаунт