Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 665
  • 618
  •   1
Отговори
# 420
И на мен Карамазов ми изглеждаше неестествено на мотора 😂. Но не ми пречи това, гледах си с кеф 😎.

Да ви върна на последната жертва. Когато Мия я открива, по носа й все още се стичат капки кръв. Освен това капещата кръв изглежда светла. Е няма ли да се съсири тази кръв ако одавна е убита?

Иначе този с качулката в залата при Чанов и аз мисля, че ще се окаже похитителят му и мотивът няма да има нищо общо с убийствата. Междудругото актьорът ми е познат от някъде, Стъклен Дом май 🤔.

Интересно какъв ще е мотивът на убиеца. Прави ми впечатление, че Каракехайов, християнинът, е наказан с мюсюлмански обреди - обрязан, съблечен гол. От друга страна докторката е мюсюлманка, убита с християнски ритуал. Убиецът познава добре и двете религии и ги ползва на кръст, ако разбирате какво имам предвид 🤔.

# 421
  • Бургас
Както е казано в тийзъра на еп.9:

"Явно им сменя религиите." - Мия
"Или се гаври с идеята за Бог." - Филип

# 422
Както е казано в тийзъра на еп.9:

"Явно им сменя религиите." - Мия
"Или се гаври с идеята за Бог." - Филип

Оффф...!
Никак не ми се иска,но почвам и аз да мисля,че е един от братята - Филип или Асен!
Но не ми го побира главата как може да е Филип...толкова ми е смотан.

# 423
И аз незнам какво да мисля, освен всички заподозряни досега, вкарват ни и нов, този от промото.

# 424
Е, колко заподозрени? Трима- Филип, Асен и Краси. Чанови родители отпаднаха, Попето, Донка, Мия и Лазар също и те не останаха.

# 425
Те всеки епизод кажи речи вкарват някой за прах в очите..

# 426
  • Бургас
През цялото време ни навират в очите като заподозрени бунтари - Лазар, Асен; от друга страна все по-категорично ни насочват към "верски" мотиви за престъпленията, което предполага по-скоро консервативна и придържаща се към "правилата" тип личност. А Филип ми стои най-близо до това определение. Sad Не ща пък да е той злодеят! Angry

# 427

От едно интервю Васил Банов споделя, че героят му не го убиват твърде рано, което значи, че все пак го убиват

# 428
Съгласна съм Филип да е, а най-много Краси. Не искам Асен- убиец.

# 429
За мен това не означава, че Чанов все пак го убиват.
Аз разбирам, че просто участието му не е кратко.

# 430
  • Street of Dreams
Ако се окаже, че Филип е убиецът, то това ще придаде поне някакъв характер на крайно безличния му образ.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 15:43 от OnDiNe_

# 431
Между другото Лазар, бунтарят-свободар, нали уж избягал от баща си. Алтернативен. Извън системата. "Крадец на свобода". Не се е виждал с баща си от години. Но като сгази лука и тати го измъкна, друга песен запя веднага с гордост: - "Не се шегува. На такива като него се крепи системата." Много принципен, няма що.

# 432
HappyRSmile , прекрасно аватарче !

# 433
Според мен драмата на Лазар с баща му е подклаждана от бащата. Той не приема сина си такъв какъвто е, а не обратното. В това отношение, Лазар си прилича с Филип и Асен, даже повече с Асен, защото Филип все пак навежда глава пред баща ми, за разлика от брат си. 

# 434
Лазар го каза с огромна доза ирония и патос..

Общи условия

Активация на акаунт