Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 661
  • 618
  •   1
Отговори
# 405
За Донка и бебето съм почти сигурна, че нищо няма да им има. Мисля, че Владо коментираше нещо за снимки с Лидето и дом Чанови , а тях още не сме ги видели.

За Мия вече съм почти сигурна, че ще гушне букетчето, заради онзи кадър с майката на Кая и надписа "Неизбежното". На пръв поглед може да се заблуди човек, че това е Мия, вече като се загледаш става ясно. Думите на Руфинка, също натам водят..

# 406
За мотора Владо Карамазов беше казал в едно интервю, че това бил новият му личен мотор. Не бил карал кросов и искал да се научи. И наистина го бил използвал един-два пъти преди това. Сам се чудеше на акъла си как се е навил за тези кадри без каскадьор. Било и влажно след дъжд трасето при това. Така че... 😀

# 407
Кефи ме Мия като каже на Диана: момиченцеее.

Мен пък супер много ме дразни 😀 На всичкото отгоре не играе добре вбесената майка, нито вбесена на някой друг от сериала, и според мен това й е слабата страна в актьорството.  Повече й се отдава да се прави на силна и смела в акциите, от колкото да показва чувства според мен. Не беше и много секси в сцената в леглото с Карамазов. По- скоро той беше, а тя по- мъжки го изигра сякаш 😀

# 408
Ами то това беше идеята на секс сцената..Филип се раздава, за нея е просто онождане..

# 409
Ами то това беше идеята на секс сцената..Филип се раздава, за нея е просто онождане..
Е, не не не не нененененен
Цвиляяяя

# 410
Някой питаше от къде му е познат гласът на бащата на Лазар. Това е Мариан Маринов също актьор и е “гласът” на БТВ 😉

# 411
  • София
Ще е тъпо Мия да умре на финала. Диана сирак ли ще остане, при кой ще отиде, съвсем ще изтрещи. По-вероятно ми се струва Филип да умре накрая, независимо дали е убиеца или не.

# 412
Е, целият образ на Мия е много мъжки. Тя е по-мъж от Филип в сериала! Според мен перфектно го играят и двамата. Много харесвам играта на всички актьори. Браво! Евала!

# 413
Диана има дядо си..А това са Милошеви все пак..що народ изтрепаха в ОЖ, що пък и Мия да не мине под ножа..

# 414
За мотора Владо Карамазов беше казал в едно интервю, че това бил новият му личен мотор. Не бил карал кросов и искал да се научи. И наистина го бил използвал един-два пъти преди това. Сам се чудеше на акъла си как се е навил за тези кадри без каскадьор. Било и влажно след дъжд трасето при това. Така че... 😀
В едно интервю беше казал, че трябва да се научи да кара кросов мотор и как приятел му е казвал, че е като "развян шлифер върху него" hahaha

# 415
  • София
Убивате ме 🤣
Казах аз, че сериалът отива към комедиен.

# 416
Вчерашният епизод не ми беше толкова интересен като миналия.

Редактирах се, преди толкова време не е имало  такъв поток от бежанци, но това не пречи пак да са замесени  каналджиите с изнасилване на майката на Асен.  Тя да забременее, да се побърка от преживяното и да остави детето в дом. Психиатърката също може да е пряко свързана с майка му, ако и е била клиент.  Асен разбира и планувано и методично да си отмъщава на всички. Направи ми впечатление, гнева му към пчеларя и отдадеността му към детето, което така държеше да отиде при майка му. За мен не е случайно, че показаха Асен  в тази светлина в историята с детето, което укриваше. Прекалено лично го прие.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 14:58 от TsvetelinaP

# 417
Обрязването е ритуал на пречистването, не е нещо сексуално.

През ранните 80 не е имало толкова бежанци, колкото сега. По-скоро може да е нещо свързано с Възродителния процес.

# 418
За Донка и бебето съм почти сигурна, че нищо няма да им има. Мисля, че Владо коментираше нещо за снимки с Лидето и дом Чанови , а тях още не сме ги видели.

За Мия вече съм почти сигурна, че ще гушне букетчето, заради онзи кадър с майката на Кая и надписа "Неизбежното". На пръв поглед може да се заблуди човек, че това е Мия, вече като се загледаш става ясно. Думите на Руфинка, също натам водят..

Имаше сцена с Донка в дома им,когато беше отишла да говори с Филип за ключодържателя на Славчо.

# 419
На мен ви се върти следната версия.
Майката на Асен е бежанка, каналджиите я харесват, дрогират я и я изнасилват. Тя забременява и се побърква от шока, ражда Асен, не може да преживее случилото се и го оставя в дом. По-късно Чанови го осиновяват, Асен разбира всичко и започва вендета.

Ами тука има едни 40 години разлика, пък и преди 40г. каналджии и бежанци  под път и над път.

Общи условия

Активация на акаунт