Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 585
  • 618
  •   1
Отговори
# 180

Най-солидното алиби на Асен беше, където дадоха убиецът как опакова ножа, докато Асен още беше задържан. Единственият проблем за мен е, че те постоянно дават кадри, които са се случвали преди или предстоят да се случат, като се търси някакъв хорър и мистичен ефект. Тези кадри на мъжа край огъня с ножа според вас кога са се случвали? Преди убийствата, след, по време на разследването или просто някога си? 

# 181
  • София
Презиме "Караджова"??
Семейно положение "женена"???
WTF

Да не говорим, че малкото й име Цанка съвпада с фамилията "Цанкова" което или е моминската й фамилия или е ебаси съвпадението. Не че е невъзможно, но в 95% от случаите такова съвпадение на лично име и фамилия у нас е срещано при рожденото име. Което се променя (фамилията) при статус "омъжена". По времето, когато се е омъжвала Цанка със сигурност.

ПС: Съжалявам, такива недомислици ми бодат очите Simple Smile

# 182
Кое е необичайното в тези неща, та толкова се изненадвате?
Странно ми е, че при толкова алибита толкова много хора смятат, че убиецът е Асен.

# 183
Цанка може би е трябвало да бъде Цанка Цанкова Караджова, ама са я объркали. 😀

# 184
Изпращането на ножа уж е алиби на Асен, но на мен малко ми е съмнително. Ножа бил оставен на предната смяна на полицията, но това преди колко точно часове или може би ден е станало не става ясно.

# 185
Ей, не знаех, че и в България са разрешени гей браковете. 🤔😁

# 186
Това й е досието на Цанка - била е директорка на дом за сираци, нима мислите, че на такава длъжност не са имали досиета?

# 187
БигСитиНайтс,ако знаеш кой е убиеца защо не го напишеш в скрит текст?
Който иска ще го види.

# 188
Ааа без тез, които иска да знае да му пише на лични. Все някой без да иска ще отвори спойлера.
Ако е за нещо в някоя сцена нямам против, ама такава съществена информация по-добре не.

# 189
Ааа без тез, които иска да знае да му пише на лични. Все някой без да иска ще отвори спойлера.
Ако е за нещо в някоя сцена нямам против, ама такава съществена информация по-добре не.
Подкрепям. Не искам по случайност да се лиша от удоволствието да не знам.

# 190
Подкрепям. Не искам по случайност да се лиша от удоволствието да не знам.
+1

# 191
Тука стана много досадно.
След няколко седмици всички ще знаем кой или кои са убииците.
Аман от мания за величие.

Точно така.
Нека BigCityNights пише в скрит текст, да не ни разваля кефа!

# 192
А на мен ми е интересно, защо Диана взе часовника на Каракехайов.. дали в някакъв момент Миа няма да загази ако открият в стаята й вещ на жертвата. В един от епизодите Диана каза на майка си нещо от рода че трябва да убие, че да я забележи, но не вярвам те двете да имат връзка с убийствата. Все още не знам кой е убиеца..

# 193
Аз продължавам да си вярвам в моята теза.

Попето каза, че Асен е бил в Устово. Не може ли знаейки като полицай къде са камерите да направи така че нарочно да е сниман, а час и 40 мин по - късно да е метнал Каракехайов в Дяволското гърло, тялото е минало през тайните връзки на подземни реки, стигайки до Езерата. Около 1,40мин е разтсоянието от Устово до Триград, където се намира пещерата. Може и да е сниман докато точно на там се е запътил. И все още твърдя, че той въздава собствената си справедливост.

# 194
А защо все мерите километри и минути, това все пак е филм и вероятно за целите му те са различни от реалните.

Общи условия

Активация на акаунт