Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 563
  • 618
  •   1
Отговори
# 165
Аз на Евтим не му вярвам. Той още вярва и че ОЖ е с висок рейтинг..така че..

Не съм се интересувала от данните, но предполагам, че си държи висок рейтинг.

А иначе, че не може да му се вярва на всичко, е ясно.

# 166
Идеята на темата е да нищим и коментираме, но и за мен е досадно някой да върви и след всеки пост да коментира, че предположението Х трябва да отпадне.

Аз съм на принципа или казваш нещо като хората, или си траеш.
Такива недо...таковани работи са смешни.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 17:17 от Ванилия*

# 167
Аз съм решила - след като свърши сериалът намирам време и го гледам втори път. Много внимателно ще следя действията на престъпникът от появяването му. Няма да си разпилявам вниманието.  До сега толкова неща съм забравила или не съм обърнала внимание.

# 168
Не съм сигурна къде,някой беше коментирал,че ще има още един труп и то на жена. Ако повярвяме на това и вземем предвид тази снимка,мислите ли,че това е мама Чанова?

# 169
Cнимката е от ОЖ (майката на Kая)
Aко някой има вътрешна информация, предпочитам да не я получавам на този етап  Stop
Hо ако BigCityNights коментира наравно с нас като обикновен зрител, не виждам причина да не изложи предположението си  Wink Ще го разнищим, а може и да го оборим Joy

# 170
Aко някой има вътрешна информация, предпочитам да не я получавам на този етап  Stop
Hо ако BigCityNights коментира наравно с нас като обикновен зрител, не виждам причина да не изложи предположението си  Wink Ще го разнищим, а може и да го оборим Joy

Ясно, мое незнание!

# 171
ми то с това  залгане и гласуване- разследването изчезна май. къде е писано за песента и детето?
Друго се чудя когато  предаваха детето на полицията. Този Асен каза на Мия, нещо от сорта да и каже, че отива  при майка й, а Мия  замълча, не можеше  да каже това на детето, защото  не  сигурно  че ще намерят майката в Германия, така че може да има още  жертви....Например тази  Амена

# 172
Аз продължавам да си мисля,че е Асен. Освен споделените ми досега съмнения странно ми е как бързаше да заведе Филип до мястото на капана,в който беше момчето,а приближавайки се до него умишлено се забави и дори спря.

Забави се защото падна в мечи капан. Все пак всички гледаме, не е нужно да се измислят неща

# 173
В анкетата не виждам да е споменат бежанеца. Чисто теоретично може и той да е, ако няма други убийства до края. Избил е каналджиите и сега си почива в ареста, а ние гледаме семейни драми и тайни.
Иначе аз си гласувах за Асен, чисто физически и психически най-много ми прилича на убиец.
Учудвам се, че има толкова много гласували за Филип. Не мога да си го представя като убиец, особено след последната серия - строени пред властния си баща. Асен стои горд, изпънат, а Филип един такъв смотан, изсухлен като изплют ми беше малко. То как да го удариш такъв, затова може би баща му се смили над него.
В същата серия много ме впечатли и татко Чанов - много властен и какъв замах. Въобще не е стар и немощен да убие и завлече някой. А като се има в предвид и респекта който имат от него в Смолян още по-лесно за него.

# 174

Ясно, мое незнание!

Това ми прилича повече на Ана Пападопулу. За сериала беше с леко сива коса, каквато е и на снимката. Пък и ми изглежда по-млада от майката на Кая.

# 175
Аз продължавам да си мисля,че е Асен. Освен споделените ми досега съмнения странно ми е как бързаше да заведе Филип до мястото на капана,в който беше момчето,а приближавайки се до него умишлено се забави и дори спря.

Забави се защото падна в мечи капан. Все пак всички гледаме, не е нужно да се измислят неща

Малко преди да падне в него изостана от Филип и почти спря. Поне това видях аз на повторно гледане. Няма за какво да се измислят неща,то си е достатъчно оплетено и сега. 😉  Просто се хващам за сламки в това да оправдая мнението си,че той е убиеца. Всеки има право да не е съгласен 😊

# 176
  • Бургас

Това означава ли, че въпросната жена е била подследствена най-малкото.
Или сътрудник?!

# 177

Това означава ли, че въпросната жена е била подследствена най-малкото.
Или сътрудник?!

И женена?! WTF?!

# 178
Значи, че прекалено много са преписвали от хАмериканските си колеги.
При нас в паспортна служба се пазят данните на всички граждани, но не мисля, че изглеждат по този начин.

# 179
Е как се е казвал баща й, Караджа? Аз такова лично име не съм чувала

Общи условия

Активация на акаунт