Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 551
  • 618
  •   1
Отговори
# 150
Не се подигравам. Тази жена се появява три пъти за по половин минута,  дори бях забравил, че съществува като персонаж. Затова ми е интересно колко хора са запомнили присъствието й.
В И.Д убиецът се появява два пъти за по 30 секунди. Та не виждам връзката между това колко голяма е дадена роля и потенциала на съответния герой да бъде извършител 🤔.

# 151
Дивя се на това колко народ смята, че майката може да има някакво по-специално присъствие от това на малка епизодична роля.
Когато сте запознати със сценария може да се дивите на много неща.
Направо е неприятно да се подигравате.
И в другата тема за бг сериал се явава запознат, хем нищо не казва, хем се подхилква.
Това предполагам се прави нарочно.
Сериала се гледа, е не както би се гледал ако се даваше по често...

То забравяш какво е станало, все пак не се живее само с него.

Не се подигравам. Тази жена се появява три пъти за по половин минута,  дори бях забравил, че съществува като персонаж. Затова ми е интересно колко хора са запомнили присъствието й.

Значи да я изключим като убиец,така ли?

# 152
Аз продължавам да си мисля,че е Асен. Освен споделените ми досега съмнения странно ми е как бързаше да заведе Филип до мястото на капана,в който беше момчето,а приближавайки се до него умишлено се забави и дори спря. Когато подозираха пчеларя би било логично да се интересува повече дали той е убиеца,заради близоста на къщата му до местопрестъплението. Не да пита за дрехите на жената. Най-вероятно,защото той самият е убиеца. Самонадеяността му и спокойствието, когато Мия го заподозря, както и той самият каза, ги дължа на факта, че няма известен и явен мотив за тяхнато убийство. Друг става въпроса,ако се разбере,че той е наясно с осиновяването и е намерил погребаната жена. Тогава могат да се узнаят тайни,които бързо да го уличат и да се появи мотив. Именно за това толкова държеше Мия да не споделя това.
 Мои предположения разбира се! 😊

# 153
В И.Д убиецът се появява два пъти за по 30 секунди. Та не виждам връзката между това колко голяма е дадена роля и потенциала на съответния герой да бъде извършител 🤔.

Ако ИД е True detective - не е вярно.

# 154
Е нали идеята на този жанр е убиецът да е най-малко очаквания човек... Що да не е майката? Може и Кирето да е или КАмелия, или Страхил... Какво като са ги давали само 1-2 пъти. То, ако накрая се окаже убиеца най-подозрителния персонаж, егати и тъпия сериал, губи се цялата идея.

# 155
Е нали идеята на този жанр е убиецът да е най-малко очаквания човек... Що да не е майката? Може и Кирето да е или КАмелия, или Страхил... Какво като са ги давали само 1-2 пъти. То, ако накрая се окаже убиеца най-подозрителния персонаж, егати и тъпия сериал, губи се цялата идея.

Спокойно,  Милошев беше казал в едно интервю, че ще е най-неочакваният персонаж и хората ще са много, много изненадани. Simple Smile

# 156
Да де, ама тоя персонаж трябва да е действено свързан с историята.

# 157
  • Бургас
Тази жена се появява три пъти за по половин минута,  дори бях забравил, че съществува като персонаж. Затова ми е интересно колко хора са запомнили присъствието й.
3 минути, в които обаче демонстрира, че май е  по-властна и манипулативна, и от уважаемия си съпруг. Строи синовете в две редици за вечеря в 8. Филип се опря на Чанов старши и напусна дома му демонстративно, но на мама прищявката с поканата на бившата му я преглътна с мълчание!

# 158
Аз на Евтим не му вярвам. Той още вярва и че ОЖ е с висок рейтинг..така че..

# 159

Спокойно,  Милошев беше казал в едно интервю, че ще е най-неочакваният персонаж и хората ще са много, много изненадани. Simple Smile
Значи ще е Донка!

# 160
Тя историята е доста разхвърляна и почти нищо не знаем кой, какво, защо, така че към момента всеки може да е.

# 161
Тази жена се появява три пъти за по половин минута,  дори бях забравил, че съществува като персонаж. Затова ми е интересно колко хора са запомнили присъствието й.
3 минути, в които обаче демонстрира, че май е  по-властна и манипулативна, и от уважаемия си съпруг. Строи синовете в две редици за вечеря в 8. Филип се опря на Чанов старши и напусна дома му демонстративно, но на мама прищявката с поканата на бившата му я преглътна с мълчание!

И какво като е демонстрирала? То оставаше и да не демонстрира поне някаква черта на характера.

# 162
  • София
Тука стана много досадно.
След няколко седмици всички ще знаем кой или кои са убииците.
Аман от мания за величие.

# 163
Като ти е досадно, що четеш и пишеш Joy
На останалите ни е интересно да нищим историята и да търсим убиеца.

# 164

На останалите ни е интересно да нищим историята и да търсим убиеца.
Е, че то нали това е идеята на филма.

Общи условия

Активация на акаунт