Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 548
  • 618
  •   1
Отговори
# 135
Асен е за заблуда на публиката. Отвлича вниманието.Smile

И аз това писах. За мен идеята на образа му е да бъде лошия брат, върху когото да паднат всички подозрения.
Не смятам, че са очаквали да бъде приет толкова позитивно.

# 136
Аз мислех, че Лазар е за заблуда на публиката..

# 137
Дивя се на това колко народ смята, че майката може да има някакво по-специално присъствие от това на малка епизодична роля.

# 138
Убиецът много добре познава полицейското управление. Остави пакета без да го уловят камерите. Ето това ми е интересно - все пак ако не работи там е човек, който често ходи там и е успял да види, къде са камерите.

# 139
Дивя се на това колко народ смята, че майката може да има някакво по-специално присъствие от това на малка епизодична роля.
И аз, въобще не вярвам да в замесена в друго освен да се опита да събере Камелия и Филип.

# 140

Аз съм от тези,които подозират майката.
И Краси де...

Според мен ще е много тъпо да е Асен,Филип,баща им,Мия,дъщеря ѝ,Попето,Донка,Лазар или някой с по-малка роля.

# 141

И аз се чудя защо толкова кръвожадна я изкараха жената, тя просто си пази синовете от проблеми, най-вече неподходящи жени Wink

# 142
  • София
Когато сте запознати със сценария може да се дивите на много неща.
Направо е неприятно да се подигравате.
И в другата тема за бг сериал се явава запознат, хем нищо не казва, хем се подхилква.
Това предполагам се прави нарочно.
Сериала се гледа, е не както би се гледал ако се даваше по често...

То забравяш какво е станало, все пак не се живее само с него.

# 143
За майка Чанова винаги съм твърдяла, че не е и не може да е физическият убиец. Това твърдо.

# 144
Убиецът много добре познава полицейското управление. Остави пакета без да го уловят камерите. Ето това ми е интересно - все пак ако не работи там е човек, който често ходи там и е успял да види, къде са камерите.

Поради тази причина моят втори заподозрян е Краси.

# 145
Писала съм много пъти до сега - не приемам убиецът да е от разследващият екип. Абсолютно малоумно ми идва. Това е причината да нямам заподозрян до сега. Да видя Лазар в четвъртък въпреки, че и за него не мисля, че е.

# 146
Ако убиецът е Лазар, Асен или Краси ще съм наистина страшно разочарована..толкова ясно да е...

# 147
Когато сте запознати със сценария може да се дивите на много неща.
Направо е неприятно да се подигравате.
И в другата тема за бг сериал се явава запознат, хем нищо не казва, хем се подхилква.
Това предполагам се прави нарочно.
Сериала се гледа, е не както би се гледал ако се даваше по често...

То забравяш какво е станало, все пак не се живее само с него.

Не се подигравам. Тази жена се появява три пъти за по половин минута,  дори бях забравил, че съществува като персонаж. Затова ми е интересно колко хора са запомнили присъствието й.

# 148
На мен този Лазар ми изглежда твърде дечко, за да бъде извършител.

# 149
Да видим Лазар в следващата серия. И около него ще е само пушилка вероятно.

БигСитиНайт, а Кирето Донкин се появи за 1 мин., но и той е в кюпа заподозрени.

Общи условия

Активация на акаунт