Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 542
  • 618
  •   1
Отговори
# 120
БигСити, не звучиш , като обикновен зрител преди 2 теми подметна, че едва ли не знаеш кой е убиецът и че го гледаме всеки епизод..
Моята теория беше , че още не сме го видели, но ти я обори категорично, сега последно знаеш или не знаеш?

Знам кой не е. После става лесно.

# 121
Аз съм абсолютно сигурна, че Филип, Асен и Мия не са убийци, всеки сам за себе си.
А дали има някаква възможност да са всички убийци цялото семейство Чанови например? Да следват верижно убийствата и да се пазят един друг и да убиват един за друг.

# 122
Моля,кажете кой е Кирето.Не се сещам въобще.

# 123
Мъжът на Донка.

# 124
Цитат на: BigCityNights
В следващите серии подозренията ви върху Карамазов, Радев, Лидето  и Валерката ще отпадат едно по едно за да остане само един. Точно навреме за финала в 12 епизод.
Ако съдим по този ти пост, остава да е Асен Simple Smile

# 125
  • Варна
БигСити, не звучиш , като обикновен зрител преди 2 теми подметна, че едва ли не знаеш кой е убиецът и че го гледаме всеки епизод..
Моята теория беше , че още не сме го видели, но ти я обори категорично, сега последно знаеш или не знаеш?

И като стане лесно, спира да е интересно. ooooh!
Добре, че не ми е лесно и все още ми е интересно.

Денси, не те разбрах. Отхвърляш Асен и Филип като заподозрени, обаче имаш съмнения за цялото семейство Чанови?
Аз мислех за вариант някой от семейството да го прави, а друг да заличава следи, с цел да обърка разследването евентуално.

# 126
Мисля, че Асен можем спокойно да го зачеркнем от списъка със заподозряните.

# 127
Дона, благодаря!

Не гласувах в анкетата, защото нямам заподозрян за сега. Още от началото на сериала смятам, че убиецът не е от екипа следователи.

Асен никога не съм подозирала. Сега съм се вторачила в Лазар.

При майка е татко Чанови има много тайни и неизвестни  свързани със миналото им, като семейство и децата. Неслучайна е приликата на жената от снимката и майка Чанова.  Убийствата имат общо с тяхното минало, но не съм убедена, че те са преките извършители. По-скоро не са!

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 15:41 от *Melanie*

# 128
Защо?

# 129
Има алиби.

# 130
И аз така Grinning Явно не ти разчитам достатъчно добре подсказките Wink

# 131
Аз също започвам да мисля, че осиновеният е Филип. След това се ражда Асен. Но бащата изгражда по-силна връзка с осиновеното, отколкото със своето дете. 11 годишен, Асен случайно научава истината. Пропастта между него и баща му расте и тайничко завижда на Филип. Пред Мия си присвоява неговата история. При разговора с Филип във втори епизод, когато Филип иска да се откаже от разследването, му казва, че трябва да стигне до край - може би иска брат му да научи истината. Но не иска той да му я каже.
И за да не се отклоня от теорията си за Мама Чанова в ролята на Шейтан (😆), вероятно има някаква драма около осиновяването и тя е подковала Асен да раздава правосъдие. Все си мисля, че не беше случайно, че Асен извика майка си в другата стая, когато Мия беше у тях.

# 132
Асен е за заблуда на публиката. Отвлича вниманието.Smile

# 133
  • Street of Dreams

Стига де, зсложила съм 5 лева!
Сега пак трябва да ям без хляб...

# 134
  • София
Аз не знам защо заложих на комбината Филип и мама.
Логично обяснение на този етап нямам.

Общи условия

Активация на акаунт