Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 408
  • 618
  •   1
Отговори
# 105
Аз също не вярвам на никакви подмятания за евентуален убиец вк. и от екипа. Не ме и интересува толкова, по-важно е да е направен добре филма, да е интригуващо, интересно и добре поднесено. Убиец има и ще го разберем съвсем скоро, мотиви и начините на извършване са по-интересни, както и разкриването постепенно кой точно е. Затова се надявам да не го пуснат накрая в последните 5 минути на 12 епизод, да го арестуват и кой откъде е.

# 106
  • Бургас
И на мен ми се иска да има опция "някой друг" в анкетата. Гласувах за Страхил, но не толкова защото го подозирам категорично, а по-скоро защото мисля, че  семейството му има някаква тъмна история, която още не са ни разкрили и която по някакъв начин засяга и Чанови...
В 7-ми епизод много ме замисли сцената на срещата на прокурора с Мия. И по-точно начина му на говорене за това, как разследването на Мия засяга синовете му. Много емоционално и с притеснение, що се отнася за Филип, и убедено и спокойно, що се отнася за Асен. Освен това на второ гледане възприех по нов начин думите му към Мия: “Децата са слабост, която ни удря когато сме най-силни. Иначе щяхме да бъдем безсмъртни. Но ти вече го знаеш, нали!” Първото ми възприятие беше - думи на загрижен родител, към друг родител - с очакване за разбиране. Но после се запитах - няма ли завоалирана заплаха в тях!? Как мислите вие. Аз все още се чудя.  И също откривам сходства със синовно-бащинската линия във "Време разделно". Дори от самото начало твърдо очаквам развръзкато да дойде точно от тази посока - за мен не е случайна пикантерия любовната връзка на Каракехайов с любимата на сина му, там има нещо; очаквам и при Чанови да изскочи нещо във връзка с неизяснената самоличност на жената от рисувания портрет - Амена, Чанова, майка на Асен, сестра на Чанова, или някоя друга за която още не ни е дошло на ум.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 11:53 от lady Koup

# 107
По две опции могат да се избират в анкетата.

Ще бъде интересно да кажеш ( а и останалите, които са гласували за Чанова) как предполагате тя да извършва тези убийства.

Аз смятам, че със сигурност не й е чиста работата на нея, без значение дали пряко е свързана с убийствата или нещо друго има в миналото й, което сега има общо с убийствата, но не си представям тя да ги убива.
Нито физически, нито психически не съответства на профила на убиеца.
И друго нещо си мисля, изисква се предварителна подготовка, време и терен , за да извърши самите ритуали.
Ако е Чанова, то Филип и баща му би трябвало да знаят нещо или да я подозират, защото по време убийствата би трябвало доста време да отсъства от вкъщи....

Диана не мисля, че пряко вини майка си за смъртта на баща й /или поне съм изпуснала този момент/.
Тя просто страда по загубата и безхаберното отношение на майка й.
Най-вероятно Мия й е разказала друга история за това какво се е случило при акцията, точно за да не я вини.
От разпита й стана ясно, че тя е допуснала грешка, доверила се е на грешен информатор.
А изглежда и още преди това двете не са имали добри отношения.

Тогава защо като Филип ѝ каза "Уважавай родителите си,пикло!" ,тя каза "Баща ми е мъртъв!Няма кого да уважавам!"

# 108
Дона, благодаря за темата Simple Smile
Още не съм гласувала, тъй като нямам конкретно предположение. Липсва ми мотивът все още.

Аз също се сетих за Време разделно, за това, че отговорността към приетото за отглеждане чуждо дете е дори по-голяма, отколкото съм родното. Тази линия с осиновяването няма да приключи просто така, ще има драма някаква.

# 109
Скрит текст:
По две опции могат да се избират в анкетата.

Ще бъде интересно да кажеш ( а и останалите, които са гласували за Чанова) как предполагате тя да извършва тези убийства.

Аз смятам, че със сигурност не й е чиста работата на нея, без значение дали пряко е свързана с убийствата или нещо друго има в миналото й, което сега има общо с убийствата, но не си представям тя да ги убива.
Нито физически, нито психически не съответства на профила на убиеца.
И друго нещо си мисля, изисква се предварителна подготовка, време и терен , за да извърши самите ритуали.
Ако е Чанова, то Филип и баща му би трябвало да знаят нещо или да я подозират, защото по време убийствата би трябвало доста време да отсъства от вкъщи....

Диана не мисля, че пряко вини майка си за смъртта на баща й /или поне съм изпуснала този момент/.
Тя просто страда по загубата и безхаберното отношение на майка й.
Най-вероятно Мия й е разказала друга история за това какво се е случило при акцията, точно за да не я вини.
От разпита й стана ясно, че тя е допуснала грешка, доверила се е на грешен информатор.
А изглежда и още преди това двете не са имали добри отношения.

Тогава защо като Филип ѝ каза "Уважавай родителите си,пикло!" ,тя каза "Баща ми е мъртъв!Няма кого да уважавам!"

Ами защото е така, баща й е мъртъв. А с майка й изглежда и преди това не са били близки.

Просто смятам, че Мия й е спестила подробностите за акцията и не й е казала, че тя е била там. Баща й е бил командос, т.е. подчинен на Мия. Ако разкаже й, че тя е водила акцията е много вероятно Диана да я обвини, че се случило под нейно наставление и тя е отговорна.
Без това Мия и сама се обвинява.

# 110
А относно това, което казва BigCityNights, според мен е лъжа. Екип от 50тина души не издава нищо в продължение на повече от година, по интервюта не казват нищо съществено, а той ще знае и ще коментира във форум. Запознатите със сценария доста добре знаят какви глоби и санкции има за “информатори”. Не вярвам някой да се опита да направи нещо такова, най-малкото, за да не съсипе толкова много труд.

Екипът е много по-голям всъщност. И да, никой няма да съсипе труда на колегите си. Коментирам наравно с вас, не знам нищо повече освен кой актьор колко участие има (плюс дребни технически подробности). Обикновен зрител като вас съм и искрено се забавлявам с теориите ви.

# 111
Аз също не вярвам на никакви подмятания за евентуален убиец вк. и от екипа. Не ме и интересува толкова, по-важно е да е направен добре филма, да е интригуващо, интересно и добре поднесено. Убиец има и ще го разберем съвсем скоро, мотиви и начините на извършване са по-интересни, както и разкриването постепенно кой точно е. Затова се надявам да не го пуснат накрая в последните 5 минути на 12 епизод, да го арестуват и кой откъде е.

На същото мнение като Денси съм.
Не ми е толкова любопитен убиеца, колкото мотивите му. Също и тайните, които се разкриват покрай тези престъпления, как те рефлектират върху всички, как им се отразяват, какви черти от характерите им изкарват наяве, взаимоотношения, семейни драми, мистерии и т.н..... То иначе ще е сериал, тип От местопрестъплението - отиват, събират улики, анализират, хоп ето го убиеца. Сухо, скучно.

# 112
БигСити, не звучиш , като обикновен зрител преди 2 теми подметна, че едва ли не знаеш кой е убиецът и че го гледаме всеки епизод..
Моята теория беше , че още не сме го видели, но ти я обори категорично, сега последно знаеш или не знаеш?

# 113
Здравейте, чета ви от началото на сериала и ще изкажа моята теория, която със сигурност може да е банална Grinning
Някой по- назад беше коментирал (съжалявам, не помня име), че осиновеното дете всъщност може да не е Асен а Филип. Та според мен той е разбрал някак, и това му е съсипало живота, а може би и психиката и е тръгнал да отмъщава (Най- вероятно убитите са имали някаква връзка с него, но още не знаем каква).

# 114
Сега пък Валери Йорданов обявява фейсбук играта с уликите за 3-тата седмица: https://www.facebook.com/diavolskotogurlo/videos/598188157366633 … =group_highlights

# 115
Коя от жертвите беше с отрязан език?

Краси фикуса не може да е, защото първо подмята, че може полицай да е убиеца, а после и напомня, че така не са разбрали как е попаднал трупа на Каракехайов в езерото (а явно убийството е станало в пещерата и по някакъв начин реката го е довлякла).

# 116
Последният намерен, който се оказа убит месец преди другите двама.
Тепърва ще гледаме сцени от пещерата. Нали така беше споменал някой в интервю. Май Васил Банов.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 14:34 от daniela19

# 117
Между другото Владо беше казал в едно интервю, че в сериала ще има такава страшна трагедия, за която човек може само да се моли да не му се случи. Това е разковничето според мен и ми е много интересно какво ще е.

# 118
  Аз  по- голяма трагедия от това да загубиш детето си не се сещам.

# 119
Май най-накрая ще видим тая реплика на Филип (от едно от първите промота) в следващия епизод: „Три жертви и никаква следа... Идиоти ли сме бе к'ви сме?!?!“ Grinning Grinning Grinning Направо ме кефи максимално тая реплика.. хаха Grinning

Общи условия

Активация на акаунт