Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 400
  • 618
  •   1
Отговори
# 90
В анкетата няма отговор "Все още не сме видели убиеца (забравих да го предложа).

Не е необходимо.

# 91
В анкетата няма отговор "Все още не сме видели убиеца (забравих да го предложа).

Не е необходимо.

Защото? Какво е твоето предположение?

# 92
А може и Амена да е убиеца. 😊

# 93
Аз гласувах за мама Чанова и за Асен. Смятам, че той убива и споделя с нея, а тя го прикрива.
При всички положения мисля, че тя има общо с убийствата. Може да не е физическия убиец, но е напълно възможно тя да изпипва детайлите.

За още нещо се замислих. Ами ако и двамата са осиновени. Просто Чанова не може да има деца осиновяват Филип, после бащата кръшка, Чанова скърца със зъби и той взима детето на истинската майка и го дава на жена си.

# 94
И аз не мисля, че е заложено Асен  да се хареса толкова на хората. А всъщност всичко, което са казали преди началото може да са лъжи, въдички...

# 95
Ето ви нова теория-убиецът е свързан със сляпата туркиня,може тя да му е майка.

# 96
А дали до последно ще крият кой е убиецът или последните 2 епизода да кажем ще го покажат кой е и как се подиграва с разследващите, а те нямат представа, че е той и малко да вкарат екшън накрая с улавянето му.

# 97
В подкрепа на теорията ми,която споделих малко по-напред в темата, ето и съпоставени ръцете на Христо Петков и човекът с Библията от флаш моментите. За мен вирнатото кутре и чупката на първото кокалче на средния пръст са идентични.

# 98

Не е необходимо.

Защото? Какво е твоето предположение?

Доколкото разбрах, BigCityNights твърди, че има някаква вътрешна информация за сериала, което може изобщо да не е вярно. За мен би било малко странно до този момент да не сме видели убиеца, просто защото действието се развива в малко населено място, където всеки познава почти всеки. Освен, ако сценаристите не са го скрили в някоя дупка на Дяволското Гърло Thinking

# 99

Когато помюсюлманчвали района имало мома, която турски владетел поискал за жена. Тя помолила да се качи на скалата за да погледне родния край за последно. Качила се, скочила и загубила живота си, но вялата не.

Между другото, тази легенда я знам от години и е абсолютно реална! Много възрастни хора са ми я разказвали. Simple Smile

Такава легенда има сигурно за всеки връх в Родопите. Като ходех лятото на село и старите баби разказваха същата за Сини връх.

# 100
Гласувах за мама Чанова...
Но Краси ми е втория заподозрян...
Не разбрах само за един ли може да се гласува?

Относно този,дето им изпрти ножа...мисля,че стаята е таванско или мазе в полицейското управление,за това не са го хванали камерите,защото той е бил вътре.

Нещо не ми става ясно...
Нали Диана обвинява майка си за смъртта на баща си.Защо тогава тя се учуди и збяга,когато Филип ѝ каза,че Мия е била с него по време на акцията,когато е починал?

# 101
По две опции могат да се избират в анкетата.

Ще бъде интересно да кажеш ( а и останалите, които са гласували за Чанова) как предполагате тя да извършва тези убийства.

Аз смятам, че със сигурност не й е чиста работата на нея, без значение дали пряко е свързана с убийствата или нещо друго има в миналото й, което сега има общо с убийствата, но не си представям тя да ги убива.
Нито физически, нито психически не съответства на профила на убиеца.
И друго нещо си мисля, изисква се предварителна подготовка, време и терен , за да извърши самите ритуали.
Ако е Чанова, то Филип и баща му би трябвало да знаят нещо или да я подозират, защото по време убийствата би трябвало доста време да отсъства от вкъщи....

Диана не мисля, че пряко вини майка си за смъртта на баща й /или поне съм изпуснала този момент/.
Тя просто страда по загубата и безхаберното отношение на майка й.
Най-вероятно Мия й е разказала друга история за това какво се е случило при акцията, точно за да не я вини.
От разпита й стана ясно, че тя е допуснала грешка, доверила се е на грешен информатор.
А изглежда и още преди това двете не са имали добри отношения.

# 102
Може да се гласува за двама - сложила съм го така, защото много хора предполагат, че не е работа на един човек.

Ванилия, не съм гласувала за майката, но според мен тя би била поръчител, мозъка на операциите, не и физически извършител. Извършителят е 100% мъж.

Иначе гласувах за Филип и Попето.

# 103
Аз мисля,че Чанова доброволно ги е завела до местата,където ги е убила...

Кой беше Кирето Донкин?

# 104
Изгледах първите 10 минути от 1ви епизод, нямах време за повече, забелязах, че Филип пита баща си дали Каракехайов не е бил полицай преди това, а Чанов отговаря: “Да, гранична полиция.”, което значи, че те двамата може би са се познавали.

А относно това, което казва BigCityNights, според мен е лъжа. Екип от 50тина души не издава нищо в продължение на повече от година, по интервюта не казват нищо съществено, а той ще знае и ще коментира във форум. Запознатите със сценария доста добре знаят какви глоби и санкции има за “информатори”. Не вярвам някой да се опита да направи нещо такова, най-малкото, за да не съсипе толкова много труд.

Общи условия

Активация на акаунт