Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 404
  • 618
  •   1
Отговори
# 525
Мисля си около това "Грешките в миналото , водят до убийства в настоящето".. Ние мислим , че връзката на убитите е каналджийството..
Обаче се замислих по-дълбоко, ако човек тръгва да се занимава с нещо нелегални към кого би се обърнал като партньор. Някой на когото вярва и знае кирливите ризи. Дичо и Петър са работили заедно, Недко и Дениз са помаци , вероятно от Устово. Какво обаче ги свързва 4-та в миналото?

# 526
Мисля си около това "Грешките в миналото , водят до убийства в настоящето".. Ние мислим , че връзката на убитите е каналджийството..
Обаче се замислих по-дълбоко, ако човек тръгва да се занимава с нещо нелегални към кого би се обърнал като партньор. Някой на когото вярва и знае кирливите ризи. Дичо и Петър са работили заедно, Недко и Дениз са помаци , вероятно от Устово. Какво обаче ги свързва 4-та в миналото?

И аз мислих по въпроса. Може би ако някой бежанец/ бежанка на който/ която са навредили е близък на убиеца. Връзката между 1вата и последната е, че жената му е изписвала лекарства, освен че може би са помаци и живеят на едно място.
Мисля, че бежанците също така са били упоявани по някакъв начин. Бежанеца, който откриха имаше психотропни в-ва в организма, за които той нищо не каза и не стана ясно.

Какво точно беше станало за да отидат в къщота на Недко?

# 527
В коментар към един клип, който пусна скоро, Карамазов е написал, че къщата на Дичо е в село Стойките. Това стана ли ясно в сериала ? Интересно ми е, защото и домът за сираци е в същото село. Дали е съвпадение или има някаква нишка се чудя 🤔

# 528
Не си спомням възрастта на жертвите, но е възможно да са учили заедно или да са били в една компания като младежи и да са направили нещо  в миналото, престъпление, да са скрили дете или нещо подобно всички знаят, видели са, но мълчат....

# 529
Мисля, че повечето тук предполагаме, че не каналджийството е връзката между жертвите, ами има някаква по-дълбока и лична причина точно те да бъдат убити.

# 530
Не си спомням възрастта на жертвите, но е възможно да са учили заедно или да са били в една компания като младежи и да са направили нещо  в миналото, престъпление, да са скрили дете или нещо подобно всички знаят, видели са, но мълчат....

Засега единствена тайна от миналото излезе за майката на Асен. Може би наистина ключа е там, въпреки че никак не ми се ще да е той, но видяхме и, че е способен на доста неща в името на правдата. Майка му не е била добре психически, както той сам каза. Изоставен е в дома, който се намира в същото село, където е бил Недко. Да не забравяме и че бащата ще бъде убит, както сам е казал в едно интервю (което май е единственото по-съществено издадено за филма, преди да бъде излъчено).

# 531
Петър Каракехайов е 65, Дичо Манолов 61/2 , Недко Рошанов 52, д-р Рамаданова е около 63 -65, защото казаха, че е пенсионер.

# 532
  • София
Аз бях сигурна че е Лазар, сега обаче се преориентирам към Асен. Там има и мотив, и физическа сила, плюс това познава добре планината. Познава полицейското управление, знае как да "изпрати" колет.

# 533
Дичо и Петър са работили заедно, Недко и Дениз са помаци , вероятно от Устово. Какво обаче ги свързва 4-та в миналото?

Най-вероятно нещо около възродителния процес. Имаше няколко такива намека досега.

А „Живот даваш, смърт получаваш“ може да е просто бабешки брътвеж – Донка е бременна, предстои ѝ раждане, а разследва убийства и оглежда трупове.
А може и за Мия да е било „предсказанието“.
Между другото, отдавна ме човърка – а сигурно ли е, че Филип е роден син на майката и бащата Чанови? Да не е осиновен и той?

# 534
Хрумна ми една версия, около Асен 😂😂

Петър и Дичо изнасилват майката на Асен, тя забременява. Лекарката я е прегледала, но мълчи , че е изнасилена, Недко е бил свидетел, но не е казал нищо и е мълчал, затова му е отрязан езика.
Очите на Петър са извадени, защото е гледал , но си е затворил очите, ръката на Дичо отрязана, защото е посегнал и не се е спрял.
Избодени очи - безочие, видял си очевидното и си го отрекъл.

Асен разбира за Амена и ходи да разпитва Недко..нещо се скарват и някак си разбира , че той е свидетел на изнасилването на майка му..преди да умре го насочва към Дичо..После това на скалата..Казва му не съм сам , има и други...издава Петър и Рамаданова.

# 535
Според мен жената, която откриха мъртва (докторката, не се сещам как се казва), е снабдявала някой, свързан с каналджиите или самите тях с психотропни вещества.

# 536
Дискусиите в тази тема са ми много по-интересни от самия сериал Joy Изобщо, ако можехме и сами да събираме и изследваме улики и да разпитваме заподозрени, убиецът до сега да е хванат! Hocho

В този ред на мисли, вече по-сериозно, не разбирам защо след като хванаха Лазар с улика от местопрестъплението, не го питаха къде я е намерил или как е попаднал на нея, вместо директно да го обвиняват.
Да. Те го питаха. Той отказа да говори. И извикаха бащата, за да го принудят да се разприказва. Може би го обвиниха, за да накарат бащата да дотича.

Освен това теории много, но малко са се зачели в пасажа от Библията, който Убиецът е асоциирал с последната жертва. На мен не ми е докрай ясен катосимволика, но я изчетох глава 17 от Откровението на Йоан. Не ми се цитира тук цялата - има я в Интернет.

# 537
  • София
За мен Мия и семейството й са изключени като убийци, абсурдно ми е чак. Grinning

Лазар явно не е, и все пак има нещо съмнително около него...

Краси се оказа с разбито семейство и сърце, рейтингът му намаля Simple Smile. Не знам дали е от значение, понякога носи червен конец/гривна, въобще дйли това с гривните има скрит смисъл, или търсим под вола теле...

# 538
За Мия ми е интересно как се изумяват колко е убедена при всяко обвинение. Ами работата й е такава. Да ги притисне здраво и да гледа реакция. Дават я сериозен агент, профайлър. Търси сериен убиец. Парчета от хора хвърчат наоколо, цял град в паника.
Тя трябва да всява уважение и страх в колегите и заподозрените. При положение, че е млада и красива жена,  й се налага да е още по-сурова.
“Ооох на кака, ама ти убийченце ли си ми било? Оххх, горкото”.
С перце да ги гали. Да бе.
“Ще те попилея!”

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 15:32 от HappyRSmile

# 539

Общи условия

Активация на акаунт