Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 422
  • 618
  •   1
Отговори
# 510
Дискусиите в тази тема са ми много по-интересни от самия сериал Joy Изобщо, ако можехме и сами да събираме и изследваме улики и да разпитваме заподозрени, убиецът до сега да е хванат! Hocho

В този ред на мисли, вече по-сериозно, не разбирам защо след като хванаха Лазар с улика от местопрестъплението, не го питаха къде я е намерил или как е попаднал на нея, вместо директно да го обвиняват. Ясно е, че уликите им са косвени и този драматизъм, който вкарват, е излишен и не води до никъде. Явно сценаристите не са виждали как протича едно истинско разследване и един истински разпит или пък може би вкарването на бащата на Лазар е от някаква ключова роля. Дано да е второто.

# 511
Защо реши, че това е убиеца?

А, де? Може човекът да е заклал овца...  Laughing
Бежанецът нали каза, че е намерил овцата и е бил гладен. Може да е той.

Може някой да е правил курбан:)

# 512
Няма проблем, тя Мия ще му се извини после, както на Асен😎
Теорията с живия съпруг на Мия, който е с пластична операция изби рибата просто. В този ред на мисли, той ще  се окаже далеееечен братовчед на  Чанови, или отдавна изгубен техен син, който ,млади и неразумни, те са дали за осиновяване. Той, обаче, е разбрал и се е върнал да си отмъсти.

# 513
Може и бежанец да е.

# 514
Не може, те са нов внос😎😆

# 515
Да,  Мия винаги така разговаря с тях все едно вече ги е хванала и край, сега ще ги попилее 😂 После се оказва друго.

# 516
Няма проблем, тя Мия ще му се извини после, както на Асен😎
По-добре Краси да пратят, че той има подход Joy

# 517
Много интересни теории тук. Надценяваме сценаристите, определено не са разнищвали така всеки детайл както тук във форума. Браво на всички. Ето няколко мои  разсъждения :
1.Донка 8 серии ни натрапиха бременността й, само за да я блъснат и загуби бебето?!? Нищо няма да промени това, така че нещо там ме съмняваше още от пръв поглед, виждайки я с корема. Но в последните серии тя и Краси най-усърдно разплитат възела и мисля, че не са те убиеца.
2.Първи мой заподозрян бе Асен, още от първа или втора серия, но в 7ма сякаш отпадна, дали за да заподозрем други или защото не е той?! За мен той е когото тъсим на 60%.
3.Филип, е другата опция, но много фантастично ще бъде извъртяно всичко накрая, ще бъде с горчив привкус, може това да се гони. Шанс 30%
3. Една главоблъсканица за всички дедективи тук:
"Живот даваш, смърт получаваш" на мен ми звучи като раждаш дете, а то убива. Ако е за Мия, значи Дияна е убиеца, как, не съм мислил, но има защо. Ако са братята също се навързва, за Донка ще е трагедия да загуби бебето, но не намирам смисъла в това...

# 518
Дона има молба за темата. Няма ли някой с опит в пускането на теми?
Аз никога не съм и затова не се наемам,ако има някой с опит..

Ако няма ще опитам аз, но трябва да ми се обясни. Наистина никаква идея нямам.

# 519
Как Диана ще е убиеца? Тя дойде в Смолян, когато вече бяха станали убийствата, преди това беше в София.
Дори я няма в анкетата.

# 520
Как въобще си представяте дете на 15 да убива хладнокръвно, с нужните познания да разфасова трупове прецизно, да планува всичко без грешка и да не оставя никакви улики на отдалечено и непознато място, без майка й и дядо да не забележат нищо?
Това е не фантастика, ами...

# 521
Историята познава много по-млади убийци психопати. Обаче Диана определено не е такава.
Освен , ако не са целяли прилика с Мари Бел ( пускам в спойлер историята ѝ, хората със слаби сърца и нерви да не четат)

Обичайно децата психопати си избират по-слаби от тях жертви, Диана, която е 160 и 50 кг не би могла да се справи с 100 кг мъже. Как си представят някой , че би удошила Недко Рошанов или при борбата с Петър Каракехайов той не би надделял?

# 522
Живот даваш, смърт получаваш" - аз това го разбирам като че ще умре някой, дал живот . Като да е жена.

# 523
Изключвам въобще тези подробности - най-малкото по време на убийствата известно време тя трябва да отсъства от вкъщи, за да подготви и извърши всичко.
Трябва и да е много добре запозната с района, за да може да се ориентира добре и никой да не я види.

# 524
Не ми се вярва мъжът на Мия да ги убива, може пък убиецът да е бил негов партньор или там не знам как им казват.. в промото на еп. 9 някакъв мъж казва на Мия, че няма място в тази акция/ нещо от този род/

Общи условия

Активация на акаунт