Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 429
  • 618
  •   1
Отговори
# 495
Аз и на анонсите на предстоящите серии много не обръщам внимание. Мисля, че съвсем целенасочено кадрите в тях се подбират така, че да похранват напрежението и любопитството на зрителя, нетолкова да дадат точен анонс какво ще се случи. Но и аз се наслаждавам повече да гледам и да се изненадам, не толкова да гадая.

# 496

В общи линии под вола теле търся, но забелязах, че убиецът и Владо имат много обща костна структура и физика..

# 497
Здравейте, моля някой друг да поеме правенето на темата от следващия път.

# 498
На мен ми приличат ръцете на Краси.

# 499
Сетих се, че Лазар имаше такава гривна, по вероятно да е той на онзи кадър от Милан, но не мога да се абстрахирам от мисълта, че Владо и това, което дават от убиеца много си приличат , като физика..

# 500
  • София
Ето пак ръцете на убиеца.

На мен ръцете ми изглеждат женски.
Аз си оставам на мнението, че Асен е нашият човек.

Че той Асен жена ли е?

# 501
И на мен ми се струва, че на кадъра не е убиецът. Ръцете едва ли са на Филип, той няма такава гривна, за сметка на това има друга. Защо ли ни ги показват се чудя?
Дали историята на Лазар е приключила? Ще ми се да разбера какъв е смисълът на неговия “1 ден” и кое е неговото място, където щеше да прави Диана “свободна” 🤔.

# 502
На мен ми приличат ръцете на Краси.
На мен също. Той е слаб и изпит, ръцете също ми изглеждат такива.

# 503
Предвид физиката на мъжете във филма, ръцете могат да бъдат и на Асен, и на Краси, и на Попето, и на Лазар...

# 504
Защо реши, че това е убиеца?

А, де? Може човекът да е заклал овца...  Laughing

# 505
Това са ръцете на Лазар. Дадоха му лицето на флаш кадъра. Показаха как бърше ножа, който вади от вода, заобиколена от скали (вероятно пещерата).

# 506
Мъжът, който беше с качулка и избяга от къщата на последната жертва ми се стори доста дребен за да е Асен или Филип, но пък пасва на Страхил. Възможно е това изобщо да не е убиеца.

Засега единственато връзка между жертвите остава каналджийството. Този, който е бил убит първи обаче беше с различен тип убийство, досто преди другите, но пък е имал връзка с последната жертва.
Всички убийства изглеждат ритуални само първото не. И да не забравяме, че ако Асен не е излъгал това означава, че Лазар е ходил и е притеснявал първата жертва. Защо все още не се е разбрало. Странно беше, че и не чух да го споменават. Не вярвам Лазар да е убиеца. Но защо ще казва, че ще останат 1 ден, същото, което пишеше на част от ризата на Дичо, точно толкова до новото убийство и същото от пакета с ножа?

# 507
Ден 1 в Сътворението е създаването на небето, земята и светлината.  "Създаде Бог небето и земята и рече : " Нека бъде светлина".."  В ден едно всичко се върши в мрака , в тъмното , от вечер до сутрин.
Всички убийства са по тъмно..

# 508
Извинявам се за поредните постове, но не ми даде да редактирам.
Още малко за символа на 1-цата.

# 509
Защо реши, че това е убиеца?

А, де? Може човекът да е заклал овца...  Laughing
Бежанецът нали каза, че е намерил овцата и е бил гладен. Може да е той.

Общи условия

Активация на акаунт