Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 437
  • 618
  •   1
Отговори
# 480
Да налея малко масло в огъня за това, че убиецът е бащата на Диана (не, че вярвам да е така) - нищо не пречи да е той. Нищо, че съпругът на Духовникова не е актьор, не пречи бащата след като уж е убит да е претърпял пластични операции (в стил Мостът) и да се играе от друг актьор. Така всичко написано по-горе ще се върже. Само мотив липсва. Дори и да обвинява Мия и т.н., няма да тръгне по смолянските планини да убива хора. Ще си отмъщава в София.

Аз май все още съм, че Асен ще е убиеца в комбина с Попето.

# 481
То пък в нашите филми защото само завършили НАТФИЗ играят...  Laughing
И манекенки се пробваха, и кой ли не. Внукът на Наум Шопов не учеше ли медицина?

# 482
Въображението ви е на завидни висоти, искрено съм впечатлен. Simple Smile

# 483
Да, Наум Шопов младши специализира пластична хирургия сега. Съгласна съм, че се опитват да вкарват всякакви.
Диляна Попова например - наистина е красавица, но не я бива за актриса според мен. Седи ми дървена и неестествена.

# 484
Диляна е чудесна актриса по всеобщо мнение на нейните колеги. Същото важи и за Милянкова.

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 11:22 от BigCityNights

# 485
За Ирена Милянкова съм съгласна, харесва ми.
Нямам общо с театър и кино, затова написах “според мен”. 😊

# 486
Те пък всичките от НАТФИЗ излизат готови за Аскеер, Оскар, Сезар и т.н.

Докато заплитането на сюжета в "Дяволското гърло" върви към твърде измислено разплитане, играта на актьорите все повече ми харесва. И музиката вече ми харесва, даже много.

Милянкова я знам в роля само от "Под прикритие". Дали по сценарий, дали от играта, но много заспал образ беше.

# 487
Ето пак ръцете на убиеца.

# 488
Яна Маринова също не е завършила НАТФИЗ.

Малко оф-топик. Не гледам този сезон на ОЖ , но ми попадна статия с клип от самоубийството на Ина Фотева (браво, Милошевице, утрепа още един, евала другарко, машаала) , та малко ми напомни за убийството на Дичо Манолов и легендата, която Страхил разказа на Мия край чакалото. ДалЕ не е крала идеи от там в творческо безсилие..

И като се връщам към убийството на Дичо и записа от онази камера на националистите. Дичо казва "Не съм сам, има и още.." Има ли вероятност той да е убит преди Каракехайов? И да е издал Петър и д-р Рамаданова?

# 489
Защо реши, че това е убиеца?

# 490
Защото още от епизод 1 на флаш кадрите ги дават постоянно и за това така реших...

# 491
Да де, ама на тези кадри не виждаме как някой върши убийство. На ваше място бих се абстрахирал напълно от тях.

# 492
Не искам да се самонавивам, ама тия ръце много напомнят на Карамазовите.. СлОчайност..

# 493
Ще е супер, накрая ако покажат как точно са извършени убийствата в по-дълги флаш кадри. Точно в стил „От Местопрестъплението“.

# 494
Ето пак ръцете на убиеца.

На мен ръцете ми изглеждат женски.
Аз си оставам на мнението, че Асен е нашият човек.

Общи условия

Активация на акаунт