Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 454
  • 618
  •   1
Отговори
# 465
Малкият Тони не сме го подозирали само..
Време е! До другия Четвъртък ще се изпише сценарии за 2-3 сезона напред, нЕма проблем! Laughing
И аз в това число.

Лазар с ирония говорел за баща си. Да - с патос и с ирония. Но не отказа защитата му. За това говорех - голям бунт, голямо нещо. Но прецакат ли се нещата сериозно, не се подбират средствата. И той така. Малко са истинските идеалисти.

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 00:23 от HappyRSmile

# 466
Малкият Тони не сме го подозирали само..
Този пък кой беше? Joy

# 467
Детето на Иван и Марина, което издирваха в гората и което Филип и Асен откриха.

# 468
Вече нещо не ми остана време да харесам най- после Карамазов , а имах желание 🙄
В другото недоразумение пък хич не му се получават нещата .
Тук поне може да излезе убиец , който не помни какви ги върши , когато " звездите му заговорят".
Аз продължавам да залагам на него.

# 469
Аз харесвам Карамазов, играе си ролята много добре, точно на мъж потиснат от баща си. На мен Духовникова ми е слаба тук. Пъне се и тя, едно неестествено звучи, когато се репчи на заподозрените, гледа лошо. На всякъде играе еднакво, погледа един и същ.

# 470
  • София
Музиката от последната серия много ми напомняше на музиката към "Синовете на анархията".

# 471
  • София
Не помня вече добре, но когато Дияна срещна Лазар за пръв път, той не я ли нарече по име? Стори ми се странно, очаквах да покажат как го е научил ...
Не вярвам баща и да е жив и Лазар да го познава, но това с името не мога да си го обясня.

# 472
Той каза че го е писало на раницата, но и на мен ми се стори странно. Не случайно отиде при нея.

# 473
  • София
благодаря! Това май не съм го чула

# 474
Нищо чудно няма. Той вижда само хубаво момиче, което не е виждал дотогава в малкия град.

# 475
Нали се оказа, че Мия го познава. Нарече го Босия и каза, че го познава от съдебните зали. Явно и той я познава, за това и има интерес към дъщеря й.

# 476
Абе сред нашите (сигурно вече хиляди) предположения, със сигурност някой е улучил кой е убиецът или поне се е доближил до него! Grinning

Ще излезе награя Руфинка и ще видите вие Joy

# 477
Нали се оказа, че Мия го познава. Нарече го Босия и каза, че го познава от съдебните зали. Явно и той я познава, за това и има интерес към дъщеря й.
Тя познава бащата на Лазар. Той е адвокат, не Лазар.

# 478
Мия познава от съдебните зали бащата на Лазар - адвоката, не Лазар.

# 479
Нищо чудно няма. Той вижда само хубаво момиче, което не е виждал дотогава в малкия град.
  Е, то Смолян не е чак толкова малък град, лятото има туристи, пък и Лазар не местен, та да знае всички от града. Видяла му се е по-различна и по-нацупена и така. Но не изключвам идеята да не е случайна срещата им.

Общи условия

Активация на акаунт