Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 456
  • 618
  •   1
Отговори
# 450
Е що да е налудничево? Колко такива сериали и филми има...То си е цял жанр това, филми с неочакван край. То за това някои се лепваме веднага за най-налудничевото предположение, щото тоя филм сме го гледАли Grinning

# 451
Мия казва нещо от сорта на Д'яна и може би затова се чува повече -яна.

# 452
И двамата актьори, игращи бащите на Филип и на Лазар, са много добри в образите си! Всъщност Лазар и баща му направиха този епизод интересен.

Понеже виждам, че и други в този форум, са гледали първия сезон на Мостът, ще отбележа, че там също имаше едно убийство, извършено не от главния убиец, но ... не искам да издавам повече, за да не разваля удоволствието на тези, които не са гледали тази поредица и биха искали все пак да я гледат.

Също, за всички любители на кримките мога да препоръчам един страхотен испански филм The body от 2012. Ако го изгледате, ще видите как всичко е възможно Wink !

# 453
Филип нали мислеше да се откаже от разследването в един от епизодите. Отиде при брат си и той го насърчи да продължава. И му каза, че не го е страх от разследването, а от това, което може да открие. Какво да открие - себе си. В стил "Боен Клуб". Гледали сме ги. Да.

# 454
Продължавам да мисля и не мога да приема някой от екипа да е садистичният убиец. Абсолютно отхвърлям тази теза.  Ето, продължават да се появяват нови герои и ще се види. Никого не подозирам и не съм подозирала до сега. Само малко пушилка имаше около някои, но се знаеше, че не сериозно.

# 455
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Васил Банов е титан.Идва му толкова натурално,все едно заснимат ежедневието му със скрита камера.За първи път го гледах в "Дом за нашите деца".Актьорите от миналото са класи над днешните псевдо артисти.

Аз оставам с идеята за Краси(много ми е психо този човек).Асен уж му изчистиха името,но..очаквам неочакваното.Отписвам категорично(дори не съм се съмнявала за секунди) Чанови,Мия,Филип.

8 епизода и едно голямо нищо.Очаквах повече на ниво улики и профил на убиеца.Засега само някакви бегли идеи без солидни доказателства зад тях.

# 456
А моята теория е, че  убиецът е мъжът на Мия (бащата на Дияна), който е жив и се крие някъде из пещерите. Лазар го познава и затова се залепи за Дияна, за да я пази. И според мен я заведе в пещерата, за да я види баща й. Но така всичко се връзва, поне за мен - баща, бивш полицай, познава Мия иможе да я заблуди, иска си медальона, който му носи късмет...
А и не ми е логично да показват снимки на разпознаваем актьор като Филип Аврамов, при положение, че няма до го вкарат в играта... а имаше такива моменти - снимки в рамки, гроба, гласът от гласовата поща също си е негов.

# 457
Мъжът на Мия не се играе от разпознаваем актьор като Филип Аврамов, дори не е никакъв актьор. Мъжът на Мия от снимките е мъжът на Теодора Духовникова от реалния живот, който си има друга професия. Поради тази причина едва ли ще го вкарат.

# 458
Интересна теория. А какви ще са му мотивите?

# 459
Не мога да повярвам, че някой си мисли, че мъжът на Мия не е мъртъв. Това някакви пързалки ли са?
Диана е убиецът! Mr. Green

# 460
100 пъти се писа в темата, че мъжа на Мия е истинския съпруг на Духовникова, който не е актьор и няма как да се появи в сериала.  Не е Филип Аврамов.

# 461
Обаче някои в темата имат завидно въображение Simple Smile доста се забавлявам с теориите, току- виж пък някоя се доближи до идеята на сценаристите.
Аз нямам предположение кой е убиецът и не се затормозявам излишно. То наистина не останаха от познатите герои някои, за които да изглежда логично и да няма алиби. Затова се раждат от абсурдни по-абсурдни предположения, но като гледам развитието на последните два епизода най-вероятно надценявате сценаристите:)

# 462
Абе сред нашите (сигурно вече хиляди) предположения, със сигурност някой е улучил кой е убиецът или поне се е доближил до него! Grinning

# 463
Малкият Тони не сме го подозирали само..

# 464
най-вероятно надценявате сценаристите:)
И аз така мисля Smile

Общи условия

Активация на акаунт