Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 712
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 230
три поколения сами жени на едно място събужда въпроси.
Например?
Например мои си въпроси, не е нужно да ги обнародвам.

Сега си гледам повторението, че с тоя ток снощи загубих малко ритъм. Мишо има хубави зъби, за мен в един мъж това е особено важно нещо и подсъзнателно с това ми промени мнението, след като го видях по-добре. И хубава усмивка!
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 15:16 от Цветенце

# 1 231
Вики, много хубави снимки! Ама и ти си хубавица Simple Smile
Абе изобщо големи симпатяги са се събрали в тази тема Grinning

# 1 232
Хич не ми се вижда властна майката, дори от това което Юлия демонстрира снощи ми се струва, че Е трябвало повечко да я слуша.Wink Вироглава ми е Юлка, и от тия хора които уж скромни, но в центъра на внимание държат да блеснат (за жалост не като диаманти). Мое виждане, съжалявам, че развалям розовата аура.Smiley

Ако преценявам добре майка ѝ е над 60-сет, съответно баба ѝ е над 80-сет годишна. Дано е здрава жената, но имам усещането, че се нуждае от доста грижи. Съответно отсъствието ѝ, а вероятно и това на брат ѝ е обяснимо.

Вики, прелестна си.Kissing Face
тук сме се събрали любители и стопани на котки.Wink

# 1 233
Бабата може и да е на легло щом не я показаха, а братът на Юлия да е останал да се грижи за нея. Също беше забранил на Юлия да показва неговата стая, та може човекът да не иска да се снима в телевизионни формати. Разбирам го, аз също не бих се снимала в подобни продукции.

# 1 234
  • софия
И Мишо, и Юлия имат хубави зъби. Това, както и приятелите им, показват какви хора са. Тези 2 неща и на мен направиха впечатление, и са нещата, които по принцип отчитам при хората, +ръцете. Това като основни неща, има и други естествено, но тези са must.
Юлето си е точно вироглава. Но мъж, който я обича и едно по-дълго съжителство с човек, когото обича и с когото иска да остане, би могъл да я смири. Пиша от собствен опит, не че съм специалист:)

# 1 235
  • София
Изгледах и аз сватбата. Хубав епизод, положителен, смешен. Зарко хич не ме дразнише, а ме разсмя. Имам чувството, че се самонавивате колко ви е неприятен, все пак е непознат човек, с какво толкова може да ви дразни.

# 1 236
На мен при Таня и Зарко ми е неприятно това, че всичко е режисирано, особено урокът по плуване. Убедена съм, че не са живяли заедно и тези номера с ютията не ми допадат.

# 1 237
  • Обран бостан ;)
Гледам, почнали сте да пускате доказстелства, че не сте Светозар 😀

Последната ми напомни за моя Синеочко, но с очите на  Сивуша.

# 1 238
  • Тра-ла-ла
Например?
Голям майтап. Публично пишеш, че имаш въпроси, но те иначе са тайна Bowtie

# 1 239
Най не обичам тихи води, може да очакваш всичко.

# 1 240
Например?
Голям майтап. Публично пишеш, че имаш въпроси, но те иначе са тайна Bowtie
Майтап, не майтап - това е! Приеми че си ме чула как си говоря сама. Grin

# 1 241
  • софия
Най не обичам тихи води, може да очакваш всичко.
Така е, но всеки с кусурите си. Идеални няма.

# 1 242
Вики,прекрасни снимки!В Комо е красиво,ти си много красива и котана също Simple Smile
Как си съставихте толкова бързо мнение за Юлия ,че е вироглава?Какво е казала и направила толкова или аз съм пропуснала.На мен толкова ми беше еуфорично с тази весела сватба ,не съм забелязала нито напиване,нито дъвчене на дъвки и прочее,само се наслаждавах.Нито пък майка ѝ ми се стори някаква по-особена,нормална жена,която се радва за детето си.

# 1 243
  • Terra incognita
Гледам снощния епизод. В ресторанта Мишо й пусна език, тя не очакваше, но отговори на целувката 😂
А Лиско? Леле, леле 🤯🤯🤯
В първия момент реших, че си е нахлузил презерватив на главата, после погледът ми отиде на окръжността около талията му 😥
Този е роден за тъпо комедийно шоу.

# 1 244
Здравейте,

Не искам да ви казвам от колко време не съм писала във форума, но от няколко дни чета темите за предаването и искрено се забавлявам, та реших и да се включа.
Хора, много, ама много сте забавни! Grinning Наистина по-забавни от предаването.

Иначе по същество: мен новите хич не ми допадат, но пък не е важно на мен да ми допадат, изглежда че се харесват и дано им се получи.
Мишо за мен е всичко друго, но не и хубав, но всеки с вкуса си...на мен и кума не ми допада визуално, та явно просто не ми е такъв типажа.
А някой знае ли колко още епизода ще има?

Общи условия

Активация на акаунт