Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 691
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Бургас
И Мишо и Юлето не бяха чували за езерото Комо, ще им се получи! Laughing 

# 1 216
Ай, какво става тук Wink Покажи си котката - докажи, че не си Светозар! Grinning

Изтрезняхте ли от снощната веселба? Хубава сватба, добре изглеждат Юлка и Мишо, весели приятели.
Обаче! Ще споделя кое не ми хареса
- поведението на Юлия. Струва ми се, че в желанието си да се хареса, да е готина и свежа, на моменти откровено ми простееше. Няма да ги споменавам, но  държанието на Мишо бе много адекватно. И в анонса за следващия епизод нещо кисела ми се видя.
Пожелавам им щастие!

Таня нямала чувство за хумор, ли? Я, по често Зарко да я оставя да го прояви, че и ние да се посмеем.Satisfied Добре ги бяха вплели в епизода. Така Заре да охлади страстите в басейна, преди кулминацията на сватбата.

# 1 217
Думи нямам да опиша колко ми е  анти "Зарко", страшен инфантил!

# 1 218
На мен ми направи впечатление едно изречение, докато тънцуваха - каза й "Аз те наистина те харесвам. Доколкото се познаваме. Ако може така да се каже.". Абе колко да се познават от един час??? 44-та минута от видеото.
А видя ли как и каза "Знам, че обичаш да тренираш" или нещо от сорта за тренировките...И тя се учуди, че знае.

На мен ми се стори, че беше "Казаха ми, че обичаш да тренираш?" И тя даже попита - "кой ти каза?" или нещо такова. Ще ме прощават продукцията, но според мен Мишо е връзкар и са взели  "нашето момче" да му намерят едно подходящо хубаво момиче! Simple Smile За това сигурно и някаква информация е изтекла, но съм 100% сигурна, че не са се виждали преди това - личеше си по всичко! Simple Smile

Не мисля, че целувките им бяха дървени - то техника, тва, онова, но хубавите целувки не стават с техника, а с чувство и са необходими двама. Ако единия не го бива - каквато и техника да имаш - няма как да стане! Вокс може да смята, че владее това изкуство, но не се виждал сниман под точно този определен ъгъл от оператор. Нито пък ецелувал непознато момиче, наблюдаван от всичките си роднини, плюс всички нейни! Simple Smile

Продължавам да мисля, че маман на Юлето е властна и контролираща жена - понякога това и от прекомерна обич и грижа се получава - видях няколко жеста - как погали покровителствено по бузата зетя и други такива! Simple Smile Определено е възпитала Юлия да е тиха, обрана, деликатна - учудващо е, че някой мъж не си я взел до сега! Мъжете обичат такива жени  - усмихващи се и говорещи тихо, направо свенливо! Simple Smile Явно обаче вътре бушуват силни емоции, защото имам чувството, че прави усилие да ги сдържа - надявам се да са градивни, а не обратното!

Редактирам се да допълня за Зарко - за първи път ще кажа нещо хубаво за него - ако това с басейна е идея на сценаристите - донякъде приемам защо се лигаваше толкова. Пълна глупост е жена му да го тренира в нещо, дето той самия си го може - какво желаят да постигнат с това? Да видим колко властна е Таня ли? Така, че на глупостите - много ясно, че реагира с глупости и подигравки! Simple Smile

# 1 219
  • София
Най-вероятно някой от приятелите на Юлия или роднина му е казал, че обича да тренира. Представям си го нещо от рода на:

- Честита сватба, мисля, че Юлия те хареса, пожелавам ви много щастие.
- И аз я харесах, красива е, забавна, има много елегантно тяло.
- Да, тя тренира редовно.

# 1 220
Роклята на Юлия много ми бодеше очите. Тези стърчащи лопатки на показ нещо не ги възприемам.

# 1 221
Роклята на Юлия много ми бодеше очите. Тези стърчащи лопатки на показ нещо не ги възприемам.

Тренирала е за сила, а не за фигура.

# 1 222
Не видях мускули на културист, привижда ви се.

# 1 223
BaDBluEeYeS
Ей толкова време повтаряш "дайте някой като Лохте, да изплакна и аз оЧо", че накрая от продукцията вкараха Лисан в басейна. В твоя чест предполагам беше това снощи Smile

Smurfette77
Ти сподели в началото, че нямаш търпение да излъчат сватбата, за да можеш да си споделиш снимка от тогава. Еми.. сватбата мина, можеш да я споделиш с нас тази снимка Smile
https://photos.app.goo.gl/tqGPSXQsxL53H37s5

много си симпатична Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 224
А, мускулеста жена ненавиждам. Прекалено мускулести мъже също не изглеждат добре според мен. Юлия има хубава фигура, можеше нещо по-добро да си избере за сватбата. За обиците пък нямам думи. Абе да са щастливи там, тя сватбата е няколко часа, след това е по-важното.

# 1 225
Майката на Юлия ми прилича на учителка или пък някак ми напомня на някоя моя учителка. Не ми се вижда някаква страшна тъща, но три поколения сами жени на едно място събужда въпроси.

# 1 226
  • Terra incognita
Гледам, почнали сте да пускате доказстелства, че не сте Светозар 😀

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 16:41 от VickyTaylor

# 1 227
  • Тра-ла-ла
три поколения сами жени на едно място събужда въпроси.
Например?

# 1 228
Те не са сами, нали се спомена, че има брат. Аз не виждам нищо особено - мъжете умират малко по-рано от жените.

# 1 229
  • Terra incognita
Кое е странното? Ако и двете са останали вдовици, най- логичното нещо е да се съберат да живеят заедно.

Общи условия

Активация на акаунт