Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 533
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 240
Момчето, от чийто профил ги взимах, си ги е скрило. Обмислям други варианти.
Мисли, мисли, че довечера ще гледаме и въздишаме по  Мишо и кума Simple Smile
Трябва да вземеш преднина  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 241
хаха, как ги идеализирахте и Мишо, и този кум Simple Smile
сигурно следващите епизоди, ще му изчезне романтичният образ. На мен Мишо далеч не ми допада - неподдържана визия, нахвърляни на купчинка дрехи

# 242
  • Terra incognita
Не е и мой тип "Мишето". Но въпреки това му желая щастие с Юлия, защото, на прима виста, изглежда добро момче.

# 243
Абе и двамата са ми симпатични новите. Но Юлия определено изглежда по-добре с една идея по-светла коса и с бретон.

# 244
  • Terra incognita
Споко, Кумчо ще ги оправи и двамата 😅

# 245
  • София
На мен пък тая купчина дрехи ми стана много симпатична. Ерген човек, рокаджия, музикант, разбира се, че не е педант. Не е и суетен и не се стреми да си лустроса екранния образ - той много добре знае, че ще идва екип да снима, можел е преспокойно да ги вкара в гардероба. Естествен е, чудесно качество в този свят, в който не пускаме снимка без да я прекараме през филтри и много внимаваме за виртуалния си образ.

# 246
Няма спор, че единственият, който се излага в репортажа от дома му е Е.Кулева с неадекватните си реакции. Много било студено, да поразчистел, и прочее.

# 247
Успокоих се, Мишо имал баня! С плочки! Smiley

Представете си сега селфи на Зарко от външния нужник.

И за друго гнусно нещо се сетих - На Никифор стаята показаха ли? Ровиха ли му "някъде"?

# 248
Не, даже сега като се замисля мачмейкърите как се кахъряха, че повечето кандидати не били готови за тая стъпка, защото живеели при родителите си - ми то тези дето ги избраха с изкл. на Мерал точно там живееха всичките, без Таня и Зарко, тя пък при децата, та същото.

# 249
Аз това с ровенето в гардеробите така и не го схванах. Защо беше ?
На другите двойки нали не ровеха така ? Само им показаха жилищата.
Много грозно от страна на продукцията! Какво като гардероба не е подреден ( примерно ) или стаята не е затоплена ? Това да не означава, че тоз човек е студен и не е готов да допусне никой до себе си ?
Ми ще си затопли стаята, кво толкоз ... Ако не прекарваш много време вкъщи за какво ти е да топлиш стаята, като се прибереш пускаш си отоплението и готово.

# 250
... Ако не прекарваш много време вкъщи за какво ти е да топлиш стаята, като се прибереш пускаш си отоплението и готово.

Е, как за какво? За Ева Кулева! Тая обаятелна магьосница на любовта. Smiley

# 251
Абсолютна творческа импотентност от страна на сценаристите беше това с гардероби, столове,печки и т.н.,как не им изброиха и вилиците и лъжиците и дали са снабдени с тоалетна хартия!! Grinning

# 252
Кое беше предаването, което конкурира Женените в бълг- ефир? Нещо със срещи беше, иска ми се да го намеря и да сравня. Голяяяяма скука и потвторения и най-вече разтеглено голямо нищо в повечето време наблюдавам тук.

# 253
За Ева Кулева! Grinning
Паднах от смях! Grinning
Е, това вече е друга работа.. щом е за Ева. 
Аз лично бих ги отсвирила от продукцията, ако ми кажат, че ще идват да ми снимат гардеробите, кухнята ... тоалетната Grinning
Дали са ги предупредили какво ще се снима ? Накой от обкръжението да даде малко инфо, моля

# 254
Щеше да е забавно специалистката да попадне на един от ония гардероби, дето като ги отвориш, падат неща и те затрупват.. Или да изрови една стара захабена пижама и да пита "Това защо го пазиш - трябва да носиш само красиви и спретнати дрехи, когато спиш, ако искаш да имаш успешна връзка с милионер".. А те едно нищо направиха... 

Общи условия

Активация на акаунт