Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 270
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Не го мислете Вокса, сигурно е супер доволен.
Къде на друго място ще се въртят толкова жени около него?
Игнор и това е.

# 316
Ех, да не свърши човек малко работа... Изпуснах да видя w00x-a и сега ще ме човърка женското ми любопитство Sad

# 317

Нищо не виждам. Отварям даже с десен бутон - тц.
Мен ми се отварят снимките)) Ми хубав е нашия)) Ама не са го взели щото няма мома кат за него. То ни Васка, ни Ивана ще му подхождат. Явно момите са били кът. Ми така е, като не ходим, а само пишем, ама пък не се котираме вече, та ....
За Мишето, на мен поне никое мнение не ми е повлияло. Напротив, Смърфи се включи после по-активно, кога го деляхме с Джулито. А като протегнах пипалца към кума и вече ....не издържа)))

# 318
  • Бургас
На Вокса не му излезе късмета с предаването, ама от тоя форум ще му излезе май...май, усещам  Laughing

# 319
  • София
На Вокса не му излезе късмета с предаването, ама от тоя форум ще му излезе май...май, усещам  Laughing

😂😂😂
Току виж развел някоя бг-мама 😉

# 320

Ами дано Grinning Пък и ще има бонус към цялата история - няма да го излагат сценаристите на предаването като създават интриги и сеири на негов гръб!

# 321
Ми не знам, Вокса не иска жена с дете, значи правете му сметката тези, които му се точат, да си знаят, да не се развеждат напразно.

# 322

То пък един късмет там - да ти ровят в гардероба, да те правят смешен и накрая да те съчетаят неподходящо. Воксът е млад, готин, строен, модерен млад мъж/слава Богу не е метросексуал/ с топла усмивка. Противозаконно е  да бъде сам.

# 323
Аз много вярвам в науката по прицип. Такъв човек съм. Когато пуснаха първия сезон на предаването, го следях с инетерес. Защото вярвах, че наистина е на базата на наука/психология. Беше ми интересно. И не бих имала против да се запиша за участие по принцип. Не че са ми липсвали кандидати, даже си имам законен (такъв, който Василена би харесала веднага Simple Smile) ), просто заради науката, заради експеримента точно.
Разочаровах се от първия сезон.

Започнаха рекламите за втория. Викам си “Взеха си поука от първия, сега сигурно ще е интересно”. Уви, наивната се оказах аз. Никой не залага на психологията като наука, а на сеира. Много се разочаровах.
Ако има трети сезон-няма да се хабя да го гледам. Изгубиха ме. Правят си майтап с хората.
Добре, ти какво очакваш от психологията в случая, какво очаквания конкретно си имала, стана ми интересно.
Според мен Вокс е кандидатствал за емоцията и адреналина, или има особено големи изисквания към жената за него.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 20:23 от passionbiojuniper

# 324
Влизам и гледам 54 отговора. Викам си w00x е пуснал пак снимка..
Ще взема да пусна тото ейй 😹😹😹

Браво, все пак си успял да хакнеш профила на момчето , че и друга снимка си му краднал 🤣🤣🤣

# 325
Влизам и гледам 54 отговора. Викам си w00x е пуснал пак снимка..
Ще взема да пусна тото ейй 😹😹😹

Браво, все пак си успял да хакнеш профила на момчето , че и друга снимка си му краднал 🤣🤣🤣

И друг път си помислювай такива бързослучващи се неща! Sweat SmileSweat SmileSweat SmileОблажихме окото поне...ние, дето сме с  антураж.

# 326
Със сигурност не “Той иска дете-тя има дете, “Тя спортува активно-той има колело”, “подсъзнателно желание “ и т.н. Несериозно ми звучи.
Моите очаквания? Има различни типажи жени и мъже, според моите наблюдения. Има жени, които са винаги обгрижвани от мъжете (не използвам терминология, защото не съм специалист в областта) , въпреки, че от моя (женска) гледна точка “не са нищо особено”. Има “мъжки момичета”, абе да не ги изброявам сега. Та искаше ми се да гледам три типажа жени , събрани със съответните им от мъжки пол , но адекватни хора, успели , без (много) комплекси. Щеше да ми е интересно да наблюдавам развитието на връзките.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 20:00 от Bgmammauser_80

# 327
Джули цял ден се губи(( Къде се дяна таз жена ми е притеснено. Май прегракна по улиците да търси Мишето. Божееее как ще ми отива това скутерче значи да се метна и Мишето да бръмчи, бръмчи)) Ама ей-на сега ще се бракува, неутешима съм((
На Вокса тази снимка  с  жълти панталони много ми хареса. Ми не ходи на правилните места, явно и няма среда с подходяща компания. Не им е лесно на мъжете много. То таквиз убави жени кат нас...само тук може да се намерят.))
 Честно казано наскоро говорих с едно момче, на годините на Вокса май е някъде. Също не е женен и е много стабилен. Еми ...реших да го задомявам  с някоя кат за него и.....еми няма. По ред причини ни една не става от познатите ми.

# 328
Не го мислете Вокса, сигурно е супер доволен.
Къде на друго място ще се въртят толкова жени около него?
Игнор и това е.

Син и баща индианци;
- Тате, как се ловят лосове?
-Лосове се ловят, сине, с ласо. Но хвърляш там, където има лосове.

# 329
  • София
Джули цял ден се губи(( Къде се дяна таз жена ми е притеснено. Май прегракна по улиците да търси Мишето.
А, ще го търси, нали й обещаха точен адрес. Сигурно вече му подрежда гардероба, а ти тук лапаш мухите...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт