Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 319
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 270
Вокс какво бил качил, снимка ли, ех, изпуснах начи, я пуснете я, трябва да се види. Simple Smile

Ама то това беше преди месец още. Стара история. Simple Smile

Биссс! Щом има интерес, историята си остава актуална, а не стара. Да се повтори упражнението!

# 271
  • Пловдив
Какъв хонорар, какви пет лева, на хонорар са само тези с великите умозаключения, аз това не го умея Sweat Smile
Ама като съм почнала, да допълня - има си и приятелки Юлето, предполагам, че просто са били на работа или ангажирани баш когато са били снимките от първите епизоди с нейно участие. Екипа снима когато той реши, само участниците си знаят как са жонглирали със снимки и служебни ангажименти примерно Simple Smile

# 272
Ако Смърфиетка е на хонорар към продукцията, то поне единственият дотук, който си върши работата съвестно и даже носи позитив. Защото на останалите гледаме професионализма с отвращение.

Аз това си мислех, че Смърфиетка, е една от най-готините защитнички на реалити герой. В тоя форум кой ли не ни е набивал канчетата и дърпал антенките. Обаче тя има чувство за хумор и влезе в шеговития тон, с което ми е много симпатична.

# 273
Ако Смърфиетка е на хонорар към продукцията, то поне единственият дотук, който си върши работата съвестно и даже носи позитив. Защото на останалите гледаме професионализма с отвращение.

Аз това си мислех, че Смърфиетка, е една от най-готините защитнички на реалити герой. В тоя форум кой ли не ни е набивал канчетата и дърпал антенките. Обаче тя има чувство за хумор и влезе в шеговития тон, с което ми е много симпатична.
+1 пък и готин мъж си има, отсега ни е спечелила Simple Smile

# 274

Тя дори реално не го играе като защитничка. Просто участва културно в дискусията. Пишещите някакси се респектират, когато познат на участниците е тук и мненията им не са изцяло "вътрешни".

# 275

Успя дори да обърне натрапеното ни от екрана негативно мнение за двойката в положително. По простата формула - кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа и ти кой си.
Защото по отношение на предишните двойки имаше застъпници също, но толкова нелепо и агресивно понякога се получаваше, че веднага заподозрявахме някой фен от фейса.
А  Смърфиетка ненатрапчиво, шеговито и на час по лъжичка подгря интереса ни и дори ни накара  да се надяваме най-накрая на положителен край.

# 276
Не мога да изчета всичко написано! Ето, оказва се, че Мишо е готин човек с готини приятели. Чакам Юлето да разчупи малко гипса, че някак напрегнат вид има. А, дано поне на една двойка истински им потръгне. Това, обаче, няма да направи мачмейкърите по-способни в моите представи лично. Смърфиета, мисля, че ти изрови от хората тук позитивно отношение към тази двойка и се надявам те да го оправдаят. Това се казва кума! Нали затова са кумовете - да учат "младите" и да ги направляват!

# 277
С всички ви съм съгласна. Прозорливци сладки. Smiley и разперени ръчички

# 278
Чудя се аз що нямам известия от темата, пък то нова е започнала Simple Smile))
И какво четат очите ми? Мишо вече е оборотен, кумата наш човек, абе интересно четиво си намерих Wink)

# 279
Вокс какво бил качил, снимка ли, ех, изпуснах начи, я пуснете я, трябва да се види. Simple Smile

Биссс! Щом има интерес, историята си остава актуална, а не стара. Да се повтори упражнението!

Ето, но дано сте тук да ги видите, защото след малко ще ги махна. Не искам да обсебвам темата на предаването. Тъпо е.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 21:49 от w00x

# 280
Вокс, къде беше преди три години, както си от Пловдив ех:)

# 281

Ето, но дано сте тук да ги видите, защото след малко ще ги махна. Не искам да обсебвам темата на предаването. Тъпо е.

Скрит текст:

Тук съм, но снимките или са вече махнати или не знам какво, но дава грешка при отваряне./рева/

# 282
  • Варна
Е,първата е стара.

# 283
Но пък радва окото на леличките Joy

# 284

Нищо не виждам. Отварям даже с десен бутон - тц.

Общи условия

Активация на акаунт