Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 365
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
За Ева Кулева! Grinning
Паднах от смях! Grinning
Е, това вече е друга работа.. щом е за Ева. 
Аз лично бих ги отсвирила от продукцията, ако ми кажат, че ще идват да ми снимат гардеробите, кухнята ... тоалетната Grinning
Дали са ги предупредили какво ще се снима ? Накой от обкръжението да даде малко инфо, моля
Не, Мишо знаеше само, че ще дойде мачмейкърката за да разговарят и един вид да го опознаят що за човек е за да им помогне това в избора на подходящ партньор.

# 256
[
Опитвам се. Ще трябва да публикувам някоя друга снимка, да отнема малко интерес от "Мишето". Grinning
В сърцето на Фанфани има място за Мише само. Пък ти ако искаш и голи снимки си качи. Joy

# 257
    Цитат на: Smurfette77 link=topic=1109101.msg38564305#msg38564305 date[/list
    =1555421156]
    За Ева Кулева! Grinning
    Паднах от смях! Grinning
    Аз лично бих ги отсвирила от продукцията, ако ми кажат, че ще идват да ми снимат гардеробите, кухнята ... тоалетната Grinning
    Дали са ги предупредили какво ще се снима ? Накой от обкръжението да даде малко инфо, моля
    Не, Мишо знаеше само, че ще дойде мачмейкърката за да разговарят и един вид да го опознаят що за човек е за да им помогне това в избора на подходящ партньор.

А тя, бааам, "защо е затворена печката??"
    Дълбок анализ изневиделица! Joy Сякаш не знае, че тия капаци се вдигат и свалят за две секунди. Много противна жена!

# 258
    • Обран бостан ;)

Знаел е значи. Да беше сложил барем едно кафе да почерпи жената. Стипца.

# 259
    • Варна
    Аз тази и с обикновена вафла няма да я почерпя. 🤣

# 260
      Цитат на: Smurfette77 link=topic=1109101.msg38564305#msg38564305 date[/list
      =1555421156]
      За Ева Кулева! Grinning
      Паднах от смях! Grinning

А тя, бааам, "защо е затворена печката??"
      Дълбок анализ изневиделица! Joy Сякаш не знае, че тия капаци се вдигат и свалят за две секунди. Много противна жена!

Толкова е противна наистина с това, което сътвори там, че Мишо ми стана моментално симпатичен, заради нелепата ситуация, в която го натикаха. Някакъв обиск да ти правят публичен на жилището, не ми го побира умът. И това непрекъснато - това какво е, онова защо е така и онака?!...без да имаш право на верен отговор, защото всеки работи срещу теб.

# 261
      Смърфи, я издай нещо за булчето. Такова плахо ли е, или просто от камерите се притеснява и затова изглежда една такава свита и без особено самочувствие.
      Красива,приятна, отворена за общуване, много земна, не мисля че страда от липса на самочувствие, но пък не се има и за принцеса, може би наистина камерите я притесняват. За съжаление кадрите са така монтирани, че показват майка и като цербер, жената не е такава в никакъв случай, мила и скромна, ще я видите на сватбата и дано се промени мнението Simple Smile

Смърфиетке - признай си - ти си на хонорар към продукцията! Simple Smile Нали бяхме вечно недоволни- сега ни пратиха някой предварително да ни подгрява! Simple Smile хаха Първо бяхме нарочили Мишо - прическа, тва, онова - Смърфиетка пусна няколко въдици и сега вече фен клуб има! Simple Smile После на Юлето търсихме кусури - но след това описание вече момичето ми се вижда с лек ореол около главата! Simple Smile Ако не си към тях -  веднага да те взимат мачмейкърите -много те бива да хвалиш(навалджисваш както казваше баба ми) кандидатите!

# 262
      Запецва ми нета. Дали да викна бай Зари да ми даде пауър?

# 263
      Ако Смърфиетка е на хонорар към продукцията, то поне единственият дотук, който си върши работата съвестно и даже носи позитив. Защото на останалите гледаме професионализма с отвращение.

# 264
      Вокс какво бил качил, снимка ли, ех, изпуснах начи, я пуснете я, трябва да се види. Simple Smile

# 265
      Ама ще му дадеш ли да те попипва
      тук-там Joy

# 266

Подаваш заявка за пръста-зарядно ли? В ухото или безконтактно?! Sweat Smile

# 267
      Вокс какво бил качил, снимка ли, ех, изпуснах начи, я пуснете я, трябва да се види. Simple Smile

Ама то това беше преди месец още. Стара история. Simple Smile

# 268
      Давай, давай хаха, що сега си обвързан вече ли..

# 269
      Не. Има си жена за тая работа. На мен само уай фай ми трябва. А Бат Заре както знаем може да е рутер.

Общи условия

Активация на акаунт