Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 890
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 540
Мили хора,
След Лисан отивам да погледам по-голям мъж от него-Шелдън от BBT Wink
Хубава вечер от мен! Утре с кафето ще ви чета Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 08:19 от Bgmammauser_80

# 541
Не разбирам каква тая фалшива шопинг-сценка с Лисун и Таня? Нима ще купуват камара мебели за НЕГОВАТА хралупа, или за airbnb-то? С какви пари? При положение, че дори не знаят дали ще ги бъде ( ние вече знаем, де). Тя къщата е за ремонт, те тръгнали за мебели?! Или рекламен спот на мебелната къща просто? Много фалшива режисура, много...

# 542
  • густо майна Филибето
Юлето искало направо на масата Нещо не й е любопитно кой ще е младоженеца.

# 543
Добре де, има ли сценаристи изобщо? Нищо съществено, гардероби гледахме, сега в колата булката пие 15 минути. Сватба другият път. Много скучна продукция.
Има - Калина Паскалева , автор на "Дневниците на една к@рва"
Сериозно ли тази особа е сценарист? Нищо повече няма да ме учудва във формата, ако е така.

# 544
  • София
Бе... "да мине, да се успокоя" - все едно Юлия знае какво я чака. Странно, не спомена, че очаква да види младоженеца преди всичко.

Е, тя знае, че я чака сватба. Но така и не разбрах за тях ли обсъждахте, че се познават отпреди.

# 545
Аз вече чета форума и почти не гледам предаването. Монотонно, бавно и изпълнено с битовизми.

# 546
  • София
Е, тази забележка на Светозар, изключително излишна, просто излезе от нищото! Що за маниер? Излишен сарказъм.
Сарказмът е висше изкуство, а този лигав примитив използва само тъпи шегички и просташки подигравки... и поне веднъж да бяха на място, щеше да е постижение... ooooh!

# 547
Офф, Зарковият 'хумор' става все по-заядлив.

Писна ми да гледам старите двойки, изпята песен са те. Дайте ни новите, де!

# 548
  • София
Не разбирам каква тая фалшина шопинг-сценка с Лисун и Таня? Нима ще купуват камара мебели за НЕГОВАТА хралупа, или да airbnb-то? С какви пари? При положение, че дори не знаят дали ще ги бъде ( ние вече знаем, де). Тя къщата е за ремонт, те тръгнали за мебели?! Или рекламен спот на мебелната щъща просто? Много фалшива режисура, много...
Очевидно им създават сценки - нанасяне, в магазина... Можеше поне да измислят нещо по-интересно от това да коментират посуда за несъществуващ дом.
Чак ми стана тъжно за Мерал и семейството му. Каката малко като папата беше, отиде да им даде благословия. Мерал доволен от горещия им интимен контакт, а наяве тя една целувка по устните не му даде.
Юлия - роклята ѝ избраха, обиците ѝ тежаха, ама ѝ казаха да носи колкото може. Тя на своята сватба ли е?

# 549
  • София /Абсурдистан
За кое жилище Таня и Лисан купуват мебели?

# 550
Таня възприема този брак като тежка тренировка. Тя е дисциплинирана и ще издържи, за което й се възхищавам. Трябва човек да има нерви от въжета, за да издържиш Андрешко.
След победата над рака....трябва да си спестява отрицателните емоции. Но явно не е преодоляла желанието си зорлем да си създава проблеми.

Тоест, преди е имала " желание" да си създава проблеми (рак) и все още не го е преодоляла това желание. Странно изказване.

# 551
Бе... "да мине, да се успокоя" - все едно Юлия знае какво я чака. Странно, не спомена, че очаква да види младоженеца преди всичко.

Е, тя знае, че я чака сватба. Но така и не разбрах за тях ли обсъждахте, че се познават отпреди.
Да, за тях споменаха. Ами, аз ако бях, щях основно да коментирам човека, който предстои да видя за първи път и да стане мой съпруг. Не знам, малко странно прозвуча. Не невероятно, а някак реда на интереса към хора и събития ми се видя странен.

# 552
Ха. На промото юлия изглеждаше доволна а мишо не. Трябваше да е обратното.
Ми тъй де. Човекът мен чакаше, а те Юла му закараха((
Затуй така омърлушен))

# 553
Добре де, има ли сценаристи изобщо? Нищо съществено, гардероби гледахме, сега в колата булката пие 15 минути. Сватба другият път. Много скучна продукция.
Има - Калина Паскалева , автор на "Дневниците на една к@рва"
Сериозно ли тази особа е сценарист? Нищо повече няма да ме учудва във формата, ако е така.
Така каза приятелката на Ивана, която пишеше в началото тук.

# 554
  • София
А какво е настроението във фейса... има ли покорени от хумориста или и там са възмУтени като нас? Joy

Общи условия

Активация на акаунт