Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 899
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 630
  • Обран бостан ;)
Ако съм мъж, не бих си паднала сериозно по Ивана. Прекалено ми е простовата и пошла.

Абсолютно точна преценка. Дори и аз не бих се прежалил.

Винаги съм се чудил защо жените преценяте много точно другите жени, а себе си обикновено надценявате, както е при участничките във формата.

На Юлия роклята и прическата са и най-малкия проблем. Изглежда ми абсолютно лишена от емоции. Подобни жени са крайно неприятни даже за компания, което донякъде обяснява липсата на приятелки.

# 631
Безлична си е Юлка, тя ако беше арна мома, щяха да са се избили за нея до сега.

# 632
Жената си няма вкус. МъжО й е същия, ще излезе, че са  един за друг.

# 633
  • Terra incognita
Още като видях стаята й с това множество от огледала и витрини и се усъмних във вкуса й. А и наситеното лилаво в коридора. Вярно, че малко особняк изглежда. Чешит някакъв.

# 634
Лъки, колко арни моми са самотни или до невзрачни мъже ...я се огледай около теб-роднини, познати, колежки. Както и обратното, но такъв е живота. Рядко да са съчетани (поне аз така виждам нещата)
Иначе тези за вдигнати коси май имат уплах от Василена. Нали на нея направиха нещо, като кок нагоре и тя за малко да се скалпира-тропаше с крак "не се харесвам", "не се харесвам".
Мишо има вкус, макар и по мъжки. Юлия е обикновено момиче, ама си има нещо...ще видим. Не е много за Мишето, ние с Джулито сме по-подходящи, ама...))))
За коридора и наситено лилаво-син цвят отровен и аз писах и ме ми хареса хич. Това говори за студенина, отблъсква за дом. Но пък тази мич-мач-миш мейкърка го определи, като топло и уютно място, точно в коридора го каза.
На Юлия жилището беше току-що ремонтирано, виждаше се. Сякаш за предаването правено, може и те да са съдействали. На това ми приличаше. Вероятно истината е била друга, поне за мен.
А Мишето, милото, то си е купило нова печка, като е разбрал, че ще идват. Няма да се хаби да чисти и лъска старата)) И в това съм почти сигурна)))

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 11:08 от Анонимен

# 635
Чудя се, те булките не могат ли да кажат каква прическа искат ?

# 636
Ами явно нямат думата - Таня я бяха направили в главата като кадаиф. То не е само да изглеждаш добре за 15 минути на подписването, танцува се, през целия ден трябва да е добре.

# 637
Вярно, че Таня пък най-зле беше направена и направо я състариха. Жената си има хубава коса с плътен косъм и гъста. Само можеха да я подвият малко и обем отзад, без друго да пипат. Тя самата по-добре си прави косата.

# 638
  • Варна
Много ми е гадно за Мерал, че не попадна на свястна мома. Просто са като брат и сестра.

# 639
  • Terra incognita
Като кадаиф, вика 😂😂😂😂
Ох, големи бисери има тук.

# 640
Василена беше единствената, която открито каза, че прическата й е грозна и беше оплюта заради това. Явно каквото кажат от екипа, това се прави... А колкото до роклите и аксесоарите - сигурна съм, че има определен не много висок бюджет и като нищо може да се окаже, че са под наем.

# 641
  • Terra incognita
Има начин и начин да кажеш, че нещо не ти харесва. В случая Васа беше оплюта не заради това, че , видиш ли, е дръзнала да изкаже мнението си, а защото реагира по- инфантилно и от 5- годишната си дъщеря, на която й е отказан пакет шарени бонбони.

# 642
Не ми е жал за Мерал, а за майка му и семейството му. Въвлякоха ги в едно предаване дето да са на показ и никакви плюсове за тях няма, само негативи. Това, че щял да бъде харесван след предаването е вятър за мен. Той и така, който го знае си го харесва.
Можеше да прекрати този фарс, но той реши да се "наслаждава и да и се радва, докато може", нали така каза на сватбеното пътешествие? Сега се влачи по чалга клубове и тресе меса, води я при роднините си, бе... колелото много се завъртя. Но нямаше избор, той не е Васка.
Някой стабилен мъж, направо би им казал на тези от предаването, че си търси съпруга, не ....

# 643
Много правилно постъпва Мерал, радва се на мига. Ако тръгне да се цупи като Василена само ще изглежда неприятно на публиката. И аз много харесах майка му и цялата рода от Добрич, добри и сърдечни хора. Ето това само по себе си е позитив за Мерал.

# 644
  • Обран бостан ;)
Някой стабилен мъж, направо би им казал на тези от предаването, че си търси съпруга, не ....

Стабилен мъж в подобно предаване не би се записал,  но като цяло мъжете са по-печеливши, поне по моя преценка.

От темата се вижда, че даже и неодобрените кандидати се радват на завиден успех сред жените. 

Общи условия

Активация на акаунт