Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 201
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 615
Галка и шайката от най- противни тв образи? Бляк...

Втора тумба доброволци след сценаристите, получаващи бадева пари.

# 616
Хареса ми Ивана в дискотеката с тази прическа, отива й. В тяло не ми харесва, не е слаба, не е стегната. Плюска постоянно, явно разчита на младостта си и годините. Юлия пък ми харесва в тяло, но в лице-не. Прилича ми на лисичка. Не мога да определя от веждите ли, от какво е така.

# 617
Ивана вчера много странно че беше без сенки на очите никакви. Сякаш и спирала нямаше даже. Мнооого пошло ми дойде това кълчондрене  в дискотеката. Имам чувството, че тя в мерал не вижда нищо повече от една "добра партия", а той наистина много си я харесва.

# 618
  • Terra incognita
Ако съм мъж, не бих си паднала сериозно по Ивана. Прекалено ми е простовата и пошла.

# 619
И на мен Ивана ми идва в повече. Почти на една възраст сме, а имам чувството, че е с 10 години по-малка от мен с този плосък мозък

# 620
И на мен Ивана ми идва в повече. Почти на една възраст сме, а имам чувството, че е с 10 години по-малка от мен с този плосък мозък

И мен  ме кара да се чувствам на 35 поне а съм с 2 години по малка от нея.

# 621

И мен  ме кара да се чувствам на 35 поне а съм с 2 години по малка от нея.

Точно!!!!!

# 622
  • Terra incognita
Мисля, че трябва да се направи тема, в която дружно да се плюе по Гала и компания. Не се издържат вече. Аууу, Зейнебчее, скъпа, прекрасна мояя 🤢🤮

# 623
Мисля, че трябва да се направи тема, в която дружно да се плюе по Гала и компания. Не се издържат вече. Аууу, Зейнебчее, скъпа, прекрасна мояя 🤢🤮

А, то има, Вики

https://www.bg-mamma.com/?topic=1062455

# 624
  • Terra incognita

А, то има, Вики

https://www.bg-mamma.com/?topic=1062455
Благодаряя, не знаех 😀
Отивам да видя дали споделят погнусата ми 😀

# 625
Няма защо Hug

# 626
Вече май е обсъждано, обаче и фризьорите постигат висоти в бездарието си - имам предвид Юлия и нейната "прическа". Тези масури, завити на една страна /май точно Светлето имаше подобна фризура на сватбата в предния сезон/ хич не подождат на роклята, нито на лицето на булката. Наистина трябваше да й вдигнат косата, да се открие шията. Той този като го гледах, освен с машата да работи не знам друго дали може.

# 627
Хареса ми Ивана в дискотеката с тази прическа, отива й. В тяло не ми харесва, не е слаба, не е стегната. Плюска постоянно, явно разчита на младостта си и годините. Юлия пък ми харесва в тяло, но в лице-не. Прилича ми на лисичка. Не мога да определя от веждите ли, от какво е така.
Прилича ти на лисичка от устните. Има широки и тънки устни, дето постоянно изкривява ту на една, ту на друга страна. На мен прическата и косата не ми харесва. Няма обем, форма, като мазна стои непрекъснато. В тяло е добре, особено горната част, талията, но краката не знам, в ханша нещо широчка ми се видя малко. Бе няма перфектни хора, ама.. нали сме да одумваме, та да си кажа. Не мога да преценя колко е висока.

# 628
Вече май е обсъждано, обаче и фризьорите постигат висоти в бездарието си - имам предвид Юлия и нейната "прическа". Тези масури, завити на една страна /май точно Светлето имаше подобна фризура на сватбата в предния сезон/ хич не подождат на роклята, нито на лицето на булката. Наистина трябваше да й вдигнат косата, да се открие шията. Той този като го гледах, освен с машата да работи не знам друго дали може.

Гергана беше със същата прическа - на една страна и букли

# 629
  • Terra incognita
Дребна ми се вижда Юлия.
Не съм виждала толкова безлична булка, честно.
Тази стерилна рокля тип докторска пресрилка, на това безлично лице, прическта- потрес.
Обеците- сякаш е свалила коледните играчки от елхата. Много - добре щеше да й стои някоя дантела и по- разчупен модел. Ама нали мама каза...

Общи условия

Активация на акаунт