Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 457
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 90
Има мъже, които съзнателно търсят връзки с по-възрастни жени и точно това ги привлича-като Саркози например!😉

Какъв Саркози, бе хора? Саркози е с Карла Бруни, тя е доста по-млада от него.
За Макрончо вероятно иде реч, там бабет Бриджит го води с 24 лазарника отгоре.

# 91
Има мъже, които съзнателно търсят връзки с по-възрастни жени и точно това ги привлича-като Саркози например!😉
Вероятно има предвид Берлускони.

# 92
Берлускони не се ли слави също с млади любовници ?

# 93
Ами, да. Нещо се обърках. Стари, млади, Саркози, Макрон... някъде връзката се скъса.

# 94
Саркози и Берлускони са с 20 годишни любовници, а Макрон с над 20 години по-голяма от него. Да обобщим Sweat Smile

# 95
Бънди е номер 1 Joy
Не сте прави Simple SmileВинаги има изключения във всяка една ситуация.Ето мен например винаги са ме харесвали по-млади мъже,не съм търсила никого съзнателно,те ме намират Simple Smile
Разлика 5-7 г. е ок,до 10 е изключение ако си паснат,а нагоре вече е аномалия.
Има какво да се научи и от млад мъж.Един мъж или е мъж или не е,годините нямат значение.

# 96
Ванчето Ч.  е много красива...финансово.
Не знам какво я чака, ама като гледам, доста е захапала по тоя младок.

Ванчето Ч. при цялата си неземна красота имала ли  е някога нормална връзка?! Някой, който да е вървял редом с нея, който да е бил представен за мъж/дори временно/ официално освен  фантазиите и в книгите с разни мутри и сега тоя дечко?

# 97
  • Terra incognita
Ванчето Ч.  е много красива...финансово.
Не знам какво я чака, ама като гледам, доста е захапала по тоя младок.

Ванчето Ч. при цялата си неземна красота имала ли  е някога нормална връзка?! Някой, който да е вървял редом с нея, който да е бил представен за мъж/дори временно/ официално освен  фантазиите и в книгите с разни мутри и сега тоя дечко?
Няма как, защото тя самата е събирателен образ на жената- мъж (мутра). Сега си е намерила момченце, за да си изживее неизживените любови.

# 98
Вероятно има предвид Берлускони.

Макрон имах предвид - точно за разлика, при която интереса граничи с диагноза, но явно моята възраст вече не позволява хем да работя, хем да гледам троновете, хем да пиша по форуми! Simple Smile

Иначе това някоя богата баба да е с по-млад мъж не е от скоро - винаги е имало и такива връзки. Нищо ново под слънцето. А пък да не говорим, че в началото все пак е бил матиархата............ Simple Smile

# 99
  • Варна
Айде бе, гледайте си работата. Моят приятел е 7 години по-малък от мен, почти година и половина сме заедно и си се разбираме прекрасно. Престанете с тея клишета вече.

Тъй като е неучтиво да се пита жена за годините бихте ли споделили на колко е приятелят ви ?   

Аз съм на 41, той на 34, не страдам от комплекси и нямам проблем с годините си. 😀

# 100
Макрон е бил влюбен в учителката си още когато е бил малко лекенце, а тя - свежа и омъжена за друг човек. Май се е развела заради него. В случая става дума за нещо като фикс идея.
Все едно млада жена да се влюби в Ричард Гиър, ако случайно се запознаят сега (а, на него не му ли се роди бебе наскоро?), защото го е мислела за много готин в Хубава жена...

# 101
Петя,подсети ме за друг пример.Момоа и той е бил влюбен в Лиса още  от дете.Тя е 12 г. по-голяма от него и той я боготвори направо.И тук мисля,че е като фикс идея.

# 102
Ох, аз по-малките с над 3г хич не ги бръсна за слива, само ми отключват майчинския инстинкт и ми иде да ги щипкам по бузките. Joy Абсурд да ги погледна като мъже, за мен са си момченца.
Голяма разлика винаги ми е била малко странна лично за мен точно защото това са хора от друго поколение. Първият ми приятел беше с 5г по-голям и разликата си я усещах - различно възпитание, детство, разбирания, интереси, мечти, етап в живота.

Момоа хич не мога да го прежаля, че е с Лиза цял живот, такава загуба за всички други жени...Cry

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 18:29 от ts_mira

# 103
Ее, тая Лиза е много готина, мен пък Момоа ми е леко антипатичен, докато тя има много нежни черти. Напомня ми за Юлияна някак си.

Сетих се и за Никол и наш Гришко и там бая години разлика.

Мара Илиева и тя си пада по току-що навършили пълнолетие не знам какво намира в такова момчурляци.

# 104
  • Terra incognita
Аа, Мара с Насето 😷
Та той беше дете...

Общи условия

Активация на акаунт