Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 445
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 75
Абе истината си е в хормона на растежа, взимаш си дозичката и си вечно млад Simple Smile

# 76
  • Обран бостан ;)
Айде бе, гледайте си работата. Моят приятел е 7 години по-малък от мен, почти година и половина сме заедно и си се разбираме прекрасно. Престанете с тея клишета вече.

Тъй като е неучтиво да се пита жена за годините бихте ли споделили на колко е приятелят ви ?   

# 77
Под "подхожда" имах предвид да се опитваш да се запознаваш с непознати жени, които са ти привлекли вниманието.
Идеята ми беше, че отхвърлянето на мъжете се случва много по-често, отколкото предполагаш.

Пишеш на някоя непозната, но не получаваш отговор - отхвърляне
Пишеш си с някое момиче, но в един момент спират да ти отговарят - отхвърляне
Заговаряш непозната някъде, но не получаваш отговор на емоцията - отхвърляне

И това са само 3 примера за отхвърляне извън познанство. Затова написах, че мъжете биват отхвърляни доста често, ако се осмеляват да подхождат към непознати жени.
Е, аз имах предвид по-мащабно отхвърляне. Не като не отговаряне на "zdr. к'во правиш". Отхвърляне за връзка, за какъвто и да е физически контакт, за съжителство.

Гледах Юлиана Дончева. Има малко ретро вид тази дама, като от списанията на майка ми от едно време. Някак вида ѝ не кореспондира с тая "палавост" да забие младо гадже, но често под повърхността на хората се крие нещо много различно от външния вид.

Деси Слава вчера беше в Гласът с Камелия, неузнаваема е - с тъмна коса и бретон, не прилича на себе си, не и отива.

# 78
Еее, ама , Естелче, защо се жегваш , ако ти си над 35, а той около 30 какъв е проблемът? Не е като да си на 40 и гаджето ти да е на 20, какъвто е случая с Деси Слава.

Имам позната близо 10 години беше с 13-години по-млад от нея , накрая това, че не може да му роди дете го разби психически и се наложи сама да си тръгне от него преди тотално да е изперкал. 2 години по-късно човекът е щастливо женен с детенце, а моята позната е с друг човек на нейните години и с дете от предишна връзка.

Според мен проблемът в разликата в полза на жената е точно невъзможността в един момент да дари човекът до себе си с дете..
Вижте какво стана с Аштън Къчър и Деми Мур.

И Ваня Червенкова това я чака за съжаление, нейният хубавец е близо 25 години по-млад..

# 79
Има мъже, които съзнателно търсят връзки с по-възрастни жени и точно това ги привлича-като Саркози например!😉

# 80
Има мъже, които съзнателно търсят връзки с по-възрастни жени и точно това ги привлича-като Саркози например!😉

Падат си по кугъри..бърр..

# 81
  • Terra incognita
Ванчето Ч.  е много красива...финансово.
Не знам какво я чака, ама като гледам, доста е захапала по тоя младок.

# 82
И Ваня Червенкова това я чака за съжаление, нейният хубавец е близо 25 години по-млад..
Там си е чиста сделка. Криза на средната възраст се наблюдава паралелно и при мъжете, и при жените около 45 масово. Не е задължително, но като гледам е доста често.

# 83
Добре де, какво толкова им правят младоците в леглото, че тия жени така яко хлътват и се излагат? За мен е абсолютно непонятно. Като толкова много не можеш без секс-има го навсякъде и по всяко време. Трябва ли да се обременяваш толкова много с една подобна връзка, която обикновено завършва зле за кугърката. Влагаш много емоции, надежди, пари, други ресурси, време (за да излъжеш годинките) и накрая ти го .... ама в тоя случай по кофтия начин и хич не ти става хубаво.

# 84
"Жалба за младост" е това. Да си докажеш, че си все толкова желана и сексапилна за жените. Това прозира в поведение, начин за обличане (гардероба им е по-удачен за дъщерите им), кокетничене. Това не е поведение на дама!
За мъжете, че са пичове все още, че са разбивачи на женски сърца, желани от младите жени и не им трябва вече "старата чанта". Поведение на мъж, който се страхува, че остарява.
И уменията в леглото изобщо не са пряко свързани само с възрастта и опита. Има некадърници и при младите и при по-възрастните. Както и обратното. Който го може си го може.

# 85
  • Terra incognita
При жените никога не е само секс. Запълват емоционални празнини, които умело са прикривали през годините, или не са признавали, че ги имат. Има го и това с кризата на средната възраст. Опитват се докажат (на себе си, или на някого), че още стават и едва ли не се подмладяват.
Интересното е, че подбони разлики в годините в полза на жената, обикновено се наблюдават при заможни дами и/или такива със статут в обществото

# 86
Какво мога да си кажа аз с едно хлапе? (Защото този наистина си е хлапе). Дели ги едно поколение, расли са в различни времена. Не мога да разбера подобни жени какво търсят и какво намират в един младок, че и се женят и деца им раждат.

Малко отдалече тръгвам, но...

За разлика от едни по-ранни времена, когато жената е трябвало да се омъжи за заможен човек, който да се грижи за нея (и семейството им), защото без него е била 'заникъде', днес доста жени са сравнително независими финансово, което им позволява да се обвържат с този, когото... харесват. Ако мислим за състоятелността (в смисъла на "богатство") като качество, принадлежащо на мъжете, то не е защото мъжете са богати по природа, а защото повечето от богатите хора в обществото са мъже. Това е стереотип, засягащ половете.

Вследствие на много фактори обаче, социалните роли се менят, както се променят и стереотипите, а с тях и възможностите, очакванията и нормите в обществото. Ако жените постигат социален статус, сравним с този, който преди е бил запазен само за мъже, е логично да очакваме, че много от тях ще се държат така, както са се държали (и се държат) мъжете.

Ролите се разменят и ето тук се появяват онези зрели жени (особено high-status такива), които се възползват от тази 'нова' възможност и си избират неприлично млад мъж. От него не очакват нито да ги защитава, нито да им осигури поколение, нито да се грижи за благоденствието на семейството. Негласното споразумение в едно такова партньорство обикновено е: "Бъди красив и послушен, а аз, в замяна на това, ще те понауча на някои неща за живота, ще се хваля с теб пред приятелите си, ще ти купувам хубави дрехи и ще правя секс с теб." С други думи, един такъв мъж е преди всичко символ на статус. Защо има мъже, които се съгласяват да са част от такива отношения, вече е друга тема.

Ясно е, че има безброй частни случаи, в които е намесена и любов, и всякакви други фактори, но феноменът като цяло се обяснява така.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 17:11 от tidaflyr

# 87
Ясно. Значи не е само секса. Никога не съм имала проблем с възрастта си. Над 40 сам и се чувствам много добре. Напълно съзнавам годините си и не ми е нужно някоя патерица да ме подпира. Това се казва да живееш в мир със себе си.

# 88
Емоционални празнини има всеки човек малко или много, но въпросът е в какво се изразява потребността ти да запълниш тия емоционални празнини. Доста хора - и мъже, и жени, ги запълват с неща, които не вършат работа за запълване на емоции, защото са въображаеми и водят до опразване на други места в емоционалния запас. Така се въвличат в порочен кръг и постоянно се откриват емоционални дупки за запълване.

# 89
Айде бе, гледайте си работата. Моят приятел е 7 години по-малък от мен, почти година и половина сме заедно и си се разбираме прекрасно. Престанете с тея клишета вече.

Тъй като е неучтиво да се пита жена за годините бихте ли споделили на колко е приятелят ви ?   
smile3501 smile3501
Бънди, оправи ми деня, чесно! Hug

Общи условия

Активация на акаунт