Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 449
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 60
w00x, струва ми се, че когато са те интервюирали са те имали в предвид нито за Василена, нито за Ивана, а за тази новата героиня. Нещо този град Пловдив натам ме насочва. Та в тази връзка, ако ти беше главния герой, ми е чудно, как щеше да си приемеш избраното момиче? Тук само искам да кажа, че Юлия ми харесва - не мога да си извадя генерални заключения за жената от кадрите, които са ни показали досега, но са ми дали достатъчно, че да ми е симпатична.

# 61
  • София
И на мен ми е интересно като потенциален участник, w00x, какво мислиш за Юлия?

Може да не си избран, защото тя е по-голяма на години, освен други причини, които за нас остават неизвестни. Прави ми впечатление, че в подбора няма двойка, в която мъжът да е по-млад от жената.

# 62
Не го разбрах това. В какъв смисъл "подхождат"? Защото общуването става чрез подход. Вече, ако имаш предвид "подхождане" като това на Светозар към Таня, повечето жени биха отхвърлили такова, да.
Мъжете биват отхвърляни по много причини и не на първо място е външния вид, имах предвид като го написах.

Разбрах какво имаше предвид като го написа. Под "подхожда" имах предвид да се опитваш да се запознаваш с непознати жени, които са ти привлекли вниманието.
Идеята ми беше, че отхвърлянето на мъжете се случва много по-често, отколкото предполагаш.

Пишеш на някоя непозната, но не получаваш отговор - отхвърляне
Пишеш си с някое момиче, но в един момент спират да ти отговарят - отхвърляне
Заговаряш непозната някъде, но не получаваш отговор на емоцията - отхвърляне

И това са само 3 примера за отхвърляне извън познанство. Затова написах, че мъжете биват отхвърляни доста често, ако се осмеляват да подхождат към непознати жени.

w00x, струва ми се, че когато са те интервюирали са те имали в предвид нито за Василена, нито за Ивана, а за тази новата героиня. Нещо този град Пловдив натам ме насочва. Та в тази връзка, ако ти беше главния герой, ми е чудно, как щеше да си приемеш избраното момиче? Тук само искам да кажа, че Юлия ми харесва - не мога да си извадя генерални заключения за жената от кадрите, които са ни показали досега, но са ми дали достатъчно, че да ми е симпатична.

Не мисля. По-възрастна е от мен. Според мен просто не са намерили никоя подходяща.
А ако бях главния герой - не ми харесва на външен вид. За характер не мога да кажа нищо.

# 63
  • Terra incognita
Като заговорихте за по- млади мъже...Снощи гледах интервю с Юлияна Дончева, която се е загаджила със Стъки- тя на 44, той на 28. На това му се казва да си осиновиш мъж 🙄😂
До 2-3 години мога да приема разлика в годините, в полза на жената.
Ама иначе...Колко жени в България биха изглеждали на 53 като г-жа Дончева? Ако не можеше да си позволи всички разкрасителни процедури и козметики, най- вероятно щеше да изглежда като леля Гинче до мъжа си.

# 64
  • София
По принцип и аз не съм "за" разлика в годините в полза на мъжа, за толкова голяма като при Юлияна Дончева пък съвсем, но те наистина визуално изглеждат добре. Тя за мен е много хубава и поддържана жена. Има доста примери за успешни връзки и бракове и в такива отношения, но повечето са с малка разлика във възрастта.

# 65
По принцип и аз не съм "за" разлика в годините в полза на мъжа, за толкова голяма като при Юлияна Дончева пък съвсем, но те наистина визуално изглеждат добре. Тя за мен е много хубава и поддържана жена. Има доста примери за успешни връзки и бракове и в такива отношения, но повечето са с малка разлика във възрастта.

Забавно, как ако една жена забие млад мъж с 16 години разлика и всички жени почват да си вярват, че и те го могат. То това не е мъж а момченце с разбито детство жадно за майчинско внимание

# 66
  • Terra incognita
Сещам се и за Деси Слава и този, Благой Найденов ли беше. Ми, тя ВЕЧЕ прилича на леля му Гинче. Да оставим външните несъответствия. Какво мога да си кажа аз с едно хлапе? (Защото този наистина си е хлапе). Дели ги едно поколение, расли са в различни времена. Не мога да разбера подобни жени какво търсят и какво намират в един младок, че и се женят и деца им раждат.

# 67
За какво отказване говорите след 50 г!Гледахте ли филмът снощи по БНТ ,дядото на 84 и не се отказа Grinning,животът продължава докато сме живи.
Юлияна е красива жена,според мен.Мисля,че е до ген малко в нейният случай,или може пък да си е правила някакви подобрения и аз да не съм чула.

# 68
  • Обран бостан ;)
Не мога да разбера подобни жени какво търсят и какво намират в един младок

Йончо.

Надявам се няма да попиташ какво търси един мъж в 15 години по-млада жена. 

# 69
Сещам се и за Деси Слава и този, Благой Найденов ли беше. Ми, тя ВЕЧЕ прилича на леля му Гинче. Да оставим външните несъответствия. Какво мога да си кажа аз с едно хлапе? (Защото този наистина си е хлапе). Дели ги едно поколение, расли са в различни времена. Не мога да разбера подобни жени какво търсят и какво намират в един младок, че и се женят и деца им раждат.
Тази не беше ли омъжена за някакъв американски българин, и бачкаше сервитьорка в кафенето им... Thinking

# 70
  • Sofia
По тв бтв лейди дават предаване "Среща с непознат",май пак двойките са подбрани от "спецове",първата им среща е на по вечеря,някои се харесват и имат връзка след това,други не се харесват и кой от къде е...много по-интересно от фалша ,който нова тв ни поднася...

# 71
Гледах и аз скоро Юлияна ръцете я издават яко, че е минала 50-ка, но двамата със Стъки изглеждат много щастливи и някак си хармонични. Той ми изглежда , като мъжкар и не просто, защото има такава физика и професия, има такова излъчване..Щото налЕ и Ричко Мекичко има физика, ама за него по-мога да кажа , че е Йончо..да не използвам синонима с п..

Докато на Деси Слава случая е клиничен - тя си е инфантилна и е останала на 17-18, в Брадъра се държа изключително незряло и 2 пъти и ако на 20+ ѝ беше простено, на 30+ ми идва туу мъч.  
Малко и тя , като Софито вечната тийнейджърка..кофти е обаче, когато визията ти говори вече друго.

# 72
Като заговорихте за по- млади мъже...Снощи гледах интервю с Юлияна Дончева, която се е загаджила със Стъки- тя на 44, той на 28. На това му се казва да си осиновиш мъж 🙄😂
До 2-3 години мога да приема разлика в годините, в полза на жената.
Ама иначе...Колко жени в България биха изглеждали на 53 като г-жа Дончева? Ако не можеше да си позволи всички разкрасителни процедури и козметики, най- вероятно щеше да изглежда като леля Гинче до мъжа си.

Скоро я видях в мол Парадайс. Наистина е много красива

# 73
Според мен най- големите женкари, са най- големите комплексари.

# 74
  • Варна
Айде бе, гледайте си работата. Моят приятел е 7 години по-малък от мен, почти година и половина сме заедно и си се разбираме прекрасно. Престанете с тея клишета вече.

Общи условия

Активация на акаунт