Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 399
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 375
Фори е свободен Laughing а и въврви с бонус систъра и маман
И вече има над 700приятели във фейса, вървежен ще стане той.

# 376
  • София
Ами, не може да гаснеш и по Мише и по Вокса. Каква си такава ненаситна и ти! Избери един и толкова.
Лъки, стига де, много си серт. Защо да не може и двамата? Само трябва да си измисли как да се реди на две опашки едновременно. Но пък те и двете са в Пловдив, така че нищо чудно и да успее да ги съвмести.  Laughing

# 377
Ами, не може да гаснеш и по Мише и по Вокса. Каква си такава ненаситна и ти! Избери един и толкова.
Лъки, стига де, много си серт. Защо да не може и двамата? Само трябва да си измисли как да се реди на две опашки едновременно. Но пък те и двете са в Пловдив, така че нищо чудно и да успее да ги съвмести.  Laughing
Не е колегиално някак си. Да остави единия на Джулката поне.
Смъртен грях е алчността (дори и за мъже да е). Mr. Green

# 378
Мога да ти пазя ред при единия. Съфорумка в нужда се познава 🤣

# 379
Ееее вие ги разграбихте.
Вокс има ли кола, пари разбра ли се в крайна сметка??

# 380
Ееее вие ги разграбихте.
Ти си една жива Василена. Меркантилна.  hahaha

# 381
Чак такива вопли по снимка на нормален мъж...не разбирам, честно  Rolling Eyes

# 382
[quote auth тцor=T.E.D.I link=topic=1109101.msg38565907#msg38565907 date=1555438009]

[/quote]
Ееее вие ги разграбихте.
Ти си една жива Василена. Меркантилна.  hahaha
Я вземи сега се обиди,точно от това определение меркантилна! Joy

# 383
Ееее вие ги разграбихте.
Ти си една жива Василена. Меркантилна.  hahaha
Василена да ми диша прахта Laughing
Ееее вие ги разграбихте.
Я вземи сега се обиди,точно от това определение меркантилна! Joy
Значи, никога! Такава съм си Laughing

# 384
  • София
BaDBluEeYeS, лошо, не четеш. Naughty Не се редя за никого. Но много ти благодаря за щедрото предложение! Всъщност като се замисля, в три теми се въртя и не се редя на нито една опашка... та в крайна сметка ще взема един австралийски огнеборец, от мен да мине.  Mr. Green

Лъки, да взима бе, веднъж се живее. Така или иначе за Woox желаещите са повече от две, та няма да успеят да си го поделят мирно и тихо.  Laughing За алчността си абсолютно права обаче.  Hug

# 385
Боже в какви времена живеем, едната меркантилна, другата не дава риза на ближния си...Боже, Боже... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 386
Мъж в униформа, дай да го видим, Рейне 😹

# 387
Ако момчето има само двуколка, колело или нещо без конски сили, боксониера или гарсониера се оттеглям.

# 388
Нещо арийско, ако има в групата да пусне  снимка , че и аз да оплакна очо. 😹😹
И под арийско имам предвид нещо подобно на Лохте... Не на Фори 😂😂😂

Той Лохте щото е много стока Joy самовлюбен и самозабравил се. То не бяха лъжи и инсинуации около последната олимпиада, отвсякъде го низвергнаха тоя, такъв срам! Иначе на снимка бива, да.

# 389
Ми той Вокса само негови снимки качва,я да си  покаже колата, къщата,,гардероба,печката...Grinning

Общи условия

Активация на акаунт