Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 284
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 420
На Юлия обеците са ужасно грозни

# 421
  • Terra incognita
Не ми харесва роклята й. Прекалено семпла, в същото време обеците са доста големи за нейното лице и изглеждат като от магазин за левче. Общо взето все едно е облякла комбинезона на баба си. Твърде безлична ми е.

# 422
Таня ме изненадва с добрия тон без никакви съмнения, с който говори за Светозар. Да видим какво предизвиква хапливата му забележка в магазина с чиниите.

# 423
  • Брюксел / София
Таня е “подобна” на ЗарИ- ЖДНБ:)

# 424
И аз това щях да напиша. Не обичам претруфеността, но като за булка е доста семпло. Сякаш просто си е облякла булчинската рокля и до там

# 425
Ева Кулева ми прилича на онези страховити кукли...ох, как се казваха🤯
Момо?

# 426
Днес много разсъждавах, стига толкоз, уморих се.

Сега малко шоО. Като видЕх Лисан как се е изплужил на шезлонга на медения месец, хора...флюбих се! Таня, бегай, идвам! Хахах

# 427
Критериите за това са субективни, но според моите, Ивана има страхотно тяло, женствено, пропорционално. Новата прическа ѝ подхожда, едва сега успях да добия представа как ѝ стои.

# 428
На Юлия обеците са ужасно грозни
От зората на чалгата.

# 429
Ивана в естествения си долнопробен хабитат...ужас...прилича  на Мегъз Каканашева на стероиди. А Мералчо се кефи, уж

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 22:27 от tuali

# 430
Айде, който видял - видял.
Следващия път ще си снимам автомобила и покъщнината. А гардероба няма какво да му се обсъжда толкова - подреден е по цвят и е разделен на секции по тип дреха. Grinning

Сега е ред на Локумчо да се покаже, че и него да го пообсъдим.
Аз чакам Потника и Кайзена. 🤣🤣

# 431
  • Terra incognita
Ева Кулева ми прилича на онези страховити кукли...ох, как се казваха🤯
Момо?
Не, не. Онези, които говорят, но кукловодът им не си помръдва устата.

# 432
На мен ми харесва Юлия като булка, прекрасна ми е.

# 433
Тази русата от екипа/така и не й запомних името/ е пълната противоположност на психоложката /и нейното име не запомних/. Психоложката движи само устата си, когато говори - лицето остава бетон, а русата постоянно се блещи, пули, вдига вежди, кокори очите. Има баланс Joy

# 434
  • София
Магдалена ме стресира и приспива едновременно.

Общи условия

Активация на акаунт