Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 819
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 570
Обаче двойките ме кефят, май всички са правили секс, ама се гледат  като  " повръщано".

# 571
Мишо кривоглед ли е, или си въобразявам?
Да и е като недохранен, виждам петна по лицето му от липса на витамини ли са, един е нескопосан.

# 572
  • София
Аз май гледам друго предаване Rolling Eyes
Вярно, че основно чета темата, но новите ми харесват. Нито петната на Мишо съм видяла, нито прическата толкова ме дразни. Юлия стана малко ретро булка, но явно характерът й е такъв, не може да се отпусне сякаш, много е стерилна и обрана. Мисля, че си подхождат визуално, поне от това, което дадоха от сватбата. Единствено те са ми интересни за момента, на останалите или натискам mute-то или давам на пауза и после превъртам.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 07:56 от malina_smile

# 573
  • Тра-ла-ла
Обаче двойките ме кефят, май всички са правили секс, ама се гледат  като  " повръщано".
Риалитито се казва " Женени от пръв поглед" , а не "Ев@ни от пръв поглед" Joy

# 574
Да и е като недохранен, виждам петна по лицето му от липса на витамини ли са, един е нескопосан.

*....Мъжът ми бе фасонлия. Сух, само жила, рунтав. Суратът му като на овен, ала туй за мъж не е кусур.... *
Сещам се за това весело разказче, колчем стане дума за мъжка красота  и визия. http://www.highviewart.com/cvetno/kak-omazhih-trite-shterki-2256.html

пп.и тоз път ако не стане , мамка му...

# 575
И аз мисля, че са правили секс всичките, още отдавна.
Май първи са били Таня и Зарко, после Мерал и Ивана
само Форчо, милия не можа с таз оса Васка))
а Ивана най-морална се прави, направо ми смешно
Значи Мишето е недохранено момчето, има петна, няма коса, опашлето му мижаво, оставето го , не е за вас))
Бе вие какво искате на 41 години мъж е
не е на 25, та да придиряте толкоз
сравнение с повечето мъже на тази възраст си е супер
малко е подпухнал в лице , ама при снимане на живо винаги има едно 5 кг. отгоре визуално, а и повече. Недоспал е човека, тревожен..
На Юлия не ми хареса роклята, не за нея, за по-висока жена е. Обиците са тип Софка, дори и тя не би сложила такива на сватбата си. Предполагам, че са и дадени от предаването. На такъв тип рокля, поне за мен трябва да са по-нежни, дълги и блестящи обици, ама това ни форма има , ни нищо дето са и увесили на ушите. Прическата също, според мен на кок нещо нагоре косата щеше да отива, да се открива шията, а и за линията на роклята ще отива.
В това предаване няма специалисти никакви. Почвам да се дразня наистина. Мишо ми хареса как изглежда, ама още нищо не съм видяла, нещо бях в движение и ...поглеждам, ама не съвсем.

# 576
Постно , няма живец  в новите .

# 577
  • София

В това предаване няма специалисти никакви. Почвам да се дразня наистина.
Пет човека психолози и еднорози на екрана, още няколко "специалисти" зад кадър и едно голямо професионално нищо. Като им плащат сватбените костюми, един дизайнер поне да ги съветваше...
И гадаем какво се случва по "външни белези".

# 578
  • Terra incognita
Добре де, има ли сценаристи изобщо? Нищо съществено, гардероби гледахме, сега в колата булката пие 15 минути. Сватба другият път. Много скучна продукция.
Има - Калина Паскалева , автор на "Дневниците на една к@рва"
Ъ? Това вярно ли е?

# 579
Пак няма сватба тази вечер... Много досадно.
Ако има сценарист изобщо, доста е гледал индийски сериали. В началото на епизода някой разсипва тава с ориз и в края още се споглеждат. Не знам дали ще има трети сезон в този вид, много пропиляно ефирно време. Би трябвало в двата дни седмично да е есенцията, а гледаме пълнеж.

Показват  всичко толкова мудно и разтеглено, все едно са ги снимали месеци наред (а не броени седмици за всички двойки) и сякаш за да има материал за излъчване пет дни в седмичцата- с такова темпо, наистина като индийски сериал. За два пъти седмично трябва доста по-динамично да е ...

# 580

Петната сигурно от бурен плажен живот без UV протекция. Всеки е бил млад и глупав и си има по някое Joy

# 581
  • Terra incognita
 Вече не знам коя подред бутилка отварям в чест на младоженците и накрая....да не казвам какво. 🙄

# 582
Е нищо де
Все някога ще ги бракуваме Мишо и Юлето))
Аз не бързам, пък и на есен ще ме уредят за масаж, ако не е бракуван още, ще имам шанс)) Надежда има до есента да ги оженят))
Тези Таня и Зарко ме дразнят и дори вече не ги гледам За Мерал и Ивана също много изкуствено и просто.... няма как момиче фолк певица на 23 да тръгне да се бракува първо и второ..точно за човек с такава професия, че и от по-патриархално семейство. Колкото и да се мъчи Мерал да изглежда щастлив и освободен, да не му пука как е облечена и как се държи, това му е вродено и така е възпитан.
За Таня, не разбирам тази жена защо се насилва да хареса Зарко. Толкова е преживяла, тежка болест, починал съпруг, разведена дъщеря, разделен син, само за две години -  ми... и тя тръгнала да се жени. Трябва много а е притисната от обстоятелствата да си го причини това. Насилва се, търси вина в себе си, иска да се получи, позволява да се лигави този с нея, упреква се... не го разбирам. Не и е лесно на Таня, но защо се натоварва допълнително и какво толкова не е наред при нея та бяга и приема този Зарко не разбирам. Дори вече подозирам, че Зарко ще я зареже и това ще е голям удар за нея. Май почва да се страхува от това и как ще изглежда в очите на хората((

# 583
  • Terra incognita
Ивана, милата, простовато момиче. Хората им подаряват спален комплект, съвсем нормален подарък за младо семейство, тя под вола теле търси. Явно прави асоциация с белия чаршаф и благата ракия.

# 584
  • Варна
Някои коментари тук са доста плиткоумни.
За Таня си имам едно на ум,едно "голямо едно на ум " .

Общи условия

Активация на акаунт