Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 777
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 660
Веждите на Юлия са твърде тънки (и устните) и това придава една мраморна студенина на лицето ѝ. Има жени, които не са красиви, но имат топлота и живот в себе си, имат излъчване и присъствие, и никой не забелязва малките физически несъвършенства заради това. А тя все едно е восъчна фигура. Няма живец и светлина в нея. Докато в Мишо има нещо топло, въпреки че не е красавец по общоприетите стандарти. Има някакъв уют около този мъж. Така ги виждам аз за момента.
Съответно в Ивана има младост и непокорство, а това е достатъчно, за да направи впечатление. Не коментирам другите и качества. В Мерал има една добрина, по детски пухкавото му лице и чаровна усмивка, предизвикват асоциация с кукла-бебе, с която всички обичахме да си играем като малки.
Светозар излъчва нечистоплътност - както физическа, така и душевна.
В Таня има някаква меланхолия, движение по течението, примиреност, каквото дойде, тя ще се опита да се нагоди. Няма енергия, няма страст към живота, който е спечелила в тежка битка със съдбата.
Всеки човек е отделна вселена, затова всички хора са различни. Не ги съдя за това, че са такива, просто си ги обяснявам за себе си.

# 661
Да. Много типично за голяма част от комплексираното съсловие

# 662
Как да не ни харесва Вокса тогава?

Ами вземете се. После пуснете едно селфи да се похвалите.
Не с лошо де))) Истината боли, ама бъди реалист. Вокса не е на годините на Зарко, но е по-зрял от него поне в общуването. Не вярвам и да опипва жените така нито пред камера, нито зад нея. Бе тоз Зарко да няма някакъв проблем с ръцете, заболяване, знам ли..как не получи схващане и не се умори.

# 663
Не коментирам другите и качества. В Мерал има една добрина, по детски пухкавото му лице и чаровна усмивка, предизвикват асоциация с кукла-бебе, с която всички обичахме да си играем като малки.

Да уточня, преди да е скокнал някой първосигнално, че аз не съм обичал да си играя с кукли като малък, просто знам за какво говориш. Simple Smile

# 664
Здравейте и от мен! Blush Чета форума от извстно време и определено, тук е доста по-интересно от самото предаване!  Даже не съм гледала последните 3 епизода (предаването съвпада във вторник с "9-1-1", а в сряда с "Това сме ние"), а и някак скучно ми стана...
Този Лисан като го гледам и слушам, чак ме хваща срам, възрастен мъж, пък така да се лигави, ужасТ!
Таня е готина жената и се чудя до кога ще го изтърпи, но явно е мазохист.
Мерал на мен лично не ми допада, по-скоро ми е от типажа "Добър приятел", май и Ивана така го възприема.
А самата Ивана, въобще не я виждам с този мъж, по-скоро с някой богат "батка", който да я разхожда по света и у нас, че да може тя да си се снима на воля. Joy
Разглеждах ѝ профила в инстаграм и като видях, коя е една от приятелките ѝ, доста ми падна в очите... Става въпрос за Анджелина Атанасова (за мен това "чудо" на природата е на най-ниското стъпало от еволюционното развитие и е срамно да я наричам жена). Жалкото е, че в България доста такива индивиди се навъдиха... Та от там Ивана ми е мнооого съмнителна.
За новите нямам мнение, но ми се виждат симпатични, ще видим. Довечера мисля да гледам вече сватбата Grinning
И да се включвам по-често в коментарите, не само да чета и да се хиля! Joy

# 665
Ха ха Вокс ,отвратителни сме всички значи Grinning
На мен Мерал ми е като меченце, и ми харесва в лицето,що какво му е?Такива топли очи,хубава усмивка и носът си му е наред Simple Smile

# 666
И на мен ми харесва Мерал. Има нещо привлекателно в него, нищо, че е пухкав

# 667
Ами да,когато свали бузките и пупата и става пич та дрънка, какъвто е смугъл,направо топ! Simple Smile

# 668
  • Terra incognita
Мерал е точно Мечо Пух. Пухкав добряк 😀
Да ви питам, довечера имам неотложен ангажимент и няма да мога да гледам тая прословута сватба. Къде мога да изгледам записа след това?

# 669
Може да не е манекен Мерал, но е мъж на място, на 31 години със собствен дом и професия и уреден, макар и не охолен живот. Един женен мъж трябва да е мъж преди всичко, стабилен, грижовен и отговорен към семейството. Красавците, дето бръмчат из заведенията ....освен да се снимаш с тях за друго не стават. Ама Ивана на 23 още търси такива за съжаление.

# 670
Мерал е точно Мечо Пух. Пухкав добряк 😀
Да ви питам, довечера имам неотложен ангажимент и няма да мога да гледам тая прословута сватба. Къде мога да изгледам записа след това?

По Nova Play, но не знам кога го качват.

# 671
  • София
Може да не е манекен Мерал, но е мъж на място, на 31 години със собствен дом и професия и уреден, макар и не охолен живот. Един женен мъж трябва да е мъж преди всичко, стабилен, грижовен и отговорен към семейството. Красавците, дето бръмчат из заведенията ....освен да се снимаш с тях за друго не стават. Ама Ивана на 23 още търси такива за съжаление.
С времето и опита човек наистина разбира клишето, че "красотата идва отвътре".

# 672
Мерал е под наем.

# 673
Мерал и Ивана играят някакъв театър на щастливо семейство. Не разбирам защо обаче или просто много силно искат да си повярват, че ще им се получи. Ивана си пада по лоши момчета. Мери не е от тях..

Абсолютно на същото мнение съм! Мерал може и да е лапнал въдицата, но Ивана със сигурност не.
Мерал обяснява, колко много се привличали, какви искри прехвърчали, когато били сами, а пък Ивана на всички записи си подава бузата Astonished

# 674
  • София
Нормално, все пак родният му град е друг. Дали плаща ежемесечен наем или го е купил, няма значение, взел е живота си в ръце и се "урежда" в София. За справка, в чужбина почти всички живеят под наем. Може да купят къща (със заем), чак когато създадат семейство, деца. В България живеем с мисълта, че всеки трябва да е със собствено купено, наследено жилище.

Общи условия

Активация на акаунт